Uni világa

Egész évben

Uni világában a szórakozásé a főszerep! A gyerekek szülők nélkül*, a többi gyermek társaságában mókázhatnak, vagy a szülőkkel kiegészülve, az egész család élvezheti a közös játék örömét. Minden gyermek álma egy világ, amely az izgalmas keresőjátékon, a labdatengeren, a csepphintán, a mesekuckón és a kézműves foglalkozáson túl megannyi játékot és szórakozást rejt!Gyermek (2-10 év közötti) szállóvendégeink térítésmentesen látogathatják Uni világát! A 0-2 év közti gyermekeket babasarok várja!

Indul a kalandozás Uni világában

Érkezéskor közös ismerkedés, bemutatkozás várja a gyerekeket Uni világában! Ne maradjon le az Ön gyermeke sem!

Kézműveskedés

Uni világában minden nap más és más kézműves foglalkozás vár kicsikre és a nagyokra egyaránt. A foglalkozások során egyszerű, mindenki által könnyen elkészíthető termékeket alkotunk, ahol az alapanyag választás fókuszában az újrahasznosítás áll. Nem kell más hozzá csak egy kis vidámság és kreativitás!

Szabad játék

Az időpontokhoz kötött programok mellett szabad játék is vár a gyerekekre!
A legkisebbeket babasarok várja, ahol a szivacsból készült puha puzzle szőnyegen babáknak való játékokkal játszhatnak. Itt megtalálható többek közt a kicsik izmainak megerősítését szolgáló játszószőnyeg, a babák első lépéseit támogató járássegítő eszköz, és számos más készségfejlesztő babajáték.
Az ovisok csúszdázhatnak, labdatengerben ugrálhatnak, nagy játékházban bújócskázhatnak és ezen kívül sok-sok olyan játékot kipróbálhatnak, ami minden gyermek álma! Babák, autók, plüssfigurák, mesekönyvek, színezők, kirakók várják a szórakozásra és mókázásra vágyó lurkókat!
A kisiskolások a közös játék örömét megtapasztalva bábjátékozhatnak, társasjátékozhatnak, vagy memóriajátékkal- és más készségfejlesztő, logikai játékokkal szórakoztathatják magukat.
A játékban kifáradt gyerekek gerendáról lelógatott csepphintában, vagy a külön teremben kialakított mesekuckóban pihenhetnek meg, ahol a mesenézést a földön elhelyezett matracok és párnák teszik még hangulatosabbá!

Nyomozz Unival

Keresőjáték Uni világában! Uni, az unikornis és öt barátja jeleket rejtettek el Uni világában kedvenc ételeikről, hozzájuk tartozó tárgyakról, vagy pompás új otthonukról! A gyerekek feladata felkutatni a hercegnő, a lovag, a kovács, a boszorkány, az udvari bolond és Uni elrejtett jeleit, majd ezt követően egy megoldó lapon összekötni a karaktereket a hozzájuk tartozó dolgokkal! Érdemes szemfülesnek, és jó megfigyelőnek lenni, mivel a helyes megfejtéseket ajándékkal jutalmazzuk!
Minden nap más és más után kell nyomozni, így a gyerekek minden nap izgalommal kereshetik az elrejtett jeleket!

Délelőtti programok

 • Indul a kalandozás Uni világában
 • Kézműveskedés
 • Szabad játék

Délutáni programok

 • Szabad játék
 • Nyomozz Unival

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig 10:00-13:00, 14:00-16:00
Élménybirtok NYÁRI (2024.04.01.-11.08.) nyitvatartási napjain: zárva*.
*Kivéve rossz idő esetén (extrém hideg, vagy esős időjárási körülmények alkalmával az Uni világa is nyitva tart az Élménybirtok nyári nyitvatartási napjain is. A nyitvatartásról az Uni világa időjárási szabályzatában meghatározott kitételek szerint, aznap délelőtt születik döntés).

Élménybirtok TÉLI (2024.11.09.-2025.03.31.) nyitvatartási napjain: nyitva.
A pontos nyitvatartási időpontokat az Élménybirtokos programajánló füzetben találják.

 • Zárvatartás esetén szeretettel várjuk vendégeinket szállodánk Fürdőházában található játszószobában.
 • A nyitvatartásról kérjük minden esetben tájékozódjon az aktuális programajánló füzetben.
 • A nyitvatartási időpontok változtatásának jogát fenntartjuk.
 • Jó tudni!

  • Gyermek (0-10 év közötti) szállóvendégeink szülői / hozzátartozói felügyelettel, térítésmentesen látogathatják Uni világát!
  • *A nyári és a téli kiemelt időszakokban gyermek (2-10 év közötti) szállóvendégeink szülői jelenlét nélkül is részt vehetnek a programon, a felügyelet díja 5.000 Ft/gyermek.
  • A babasarkot 0-2 éves korú gyermekek használhatják, kizárólag szülő / hozzátartozó felügyelete mellett.
  • A program időpontjáról és részleteiről a programajánlóban talál tájékoztatást, illetve a recepción érdeklődhet.
  • Az Uni világa házirend betartása kötelező!

  Képek az Uni világáról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN