Esküvőhelyszín

Élete legszebb napja királyi körülmények között? Igen, lehetséges: mondja ki a boldogító igent nálunk: eldöntheti, hogy Mátyás Király korabeli vagy Habsburg kori főúri hangulatot szeretne esküvőjén.

Nálunk a méret nem számít: az egészen szűk körű, néhány fős és a sokszáz fős (250 főig) esküvőre is van megoldásunk. Az elmúlt 25 évben több mint 250 esküvőt tartottunk meg.

All in one

Nálunk minden megvan a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához:

  • Fotózási helyszín: a legszebb pillanatok megörökítéséhez keresve sem talál jobb helyet, mint a romantikus hangulatú kastély parkot, a Puchner Kastélyszálló legszebb szobáit és termeit, vagy Magyarország első történelmi témájú tematikus parkját, háttérben a reneszánsz kori épületekkel.
  • Szertartáshoz ajánljuk: a kastély parkjában található esküvői teraszunkat (ősfák alatt), illetve a Kastély belső udvarát. A polgári szertartáshoz ajánljuk Bikal község anyakönyvvezetőjét.
  • Lakodalomhoz ajánljuk: a 250 fő befogadására alkalmas Lovagteremben kitűnő séfjeink gondoskodnak a fenséges ízekről és a maradandó gasztronómiai élményekről. Kisebb lakodalmakhoz ajánljuk Habsburg Éttermünket és a Konferencia központunkat.
  • Szobáinkban főúri kényelemben részesülhetnek vendégei.
  • Wellness & Spa: wellness részlegünkben kipihenhetőek a lakodalom utóhatásai.

A Puchner Birtok ajándéka:

  • 100 fő feletti létszám esetén: az ifjú pár a nászéjszakáját a szálloda egyik legszebb szobájában töltheti, nappalival, kényelmes bútorokkal berendezve. A szálloda szolgáltatásai díjmentesen használhatók.
  • Minden pár részére: az első házassági évfordulóra két fő részére szóló büfévacsorával vendégeljük meg Önöket.

Esküvőszervezéssel kapcsolatosan kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Képek a Puchner boldogító igenről

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN