Esküvőhelyszín

Élete legszebb napja királyi körülmények között? Igen, lehetséges: mondja ki a boldogító igent nálunk: eldöntheti, hogy Mátyás Király korabeli vagy Habsburg kori főúri hangulatot szeretne esküvőjén.

Nálunk a méret nem számít: az egészen szűk körű, néhány fős és a sokszáz (300-400) fős esküvőre is van megoldásunk. Az elmúlt 15 évben több mint 350 esküvőt tartottunk meg.

Szabad időpontok 2020-ban: május 2., május 9., május 23., június 13., június 20., július 4., július 11., augusztus 1., augusztus 8., augusztus 22., augusztus 29., szeptember 12., szeptember 19., szeptember 26., október 3., október 10., október 17., október 24., október 31.

All in one

Nálunk minden megvan a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához:

  • Fotózási helyszín: a legszebb pillanatok megörökítéséhez keresve sem talál jobb helyet, mint a romantikus hangulatú kastély parkot, a Puchner Kastélyszálló legszebb szobáit és termeit, vagy Magyarország első történelmi témájú tematikus parkját, háttérben a reneszánsz kori épületekkel.
  • Szertartáshoz ajánljuk: a kastélyparkot (ősfák alatt), a Kastély udvarát. A polgári szertartáshoz ajánljuk Bikal község anyakönyvvezetőjét. Az egyházi szertartáshoz a településen belül evangélikus és katolikus templom is található.
  • Lakodalomhoz ajánljuk: a 250 fő befogadására alkalmas Lovagteremben kitűnő séfjeink gondoskodnak a fenséges ízekről és a maradandó gasztronómiai élményekről. Kisebb lakodalmakhoz ajánljuk Habsburg Éttermünket és a Konferencia központunkat. Igazán nagy lakodalmak helyszíne lehet a 800 m2-es György terem, ahol akár 400-500 fős esküvőket is tudunk tartani.
  • Szobáinkban főúri kényelemben részesülhetnek vendégei.
  • Nászéjszaka: az ifjú pár feledhetetlen nászéjszakájához a Puchner Kastélyszálló egyik legszebb szobáját ajánljuk fel térítésmentesen.
  • Wellness & Spa: wellness részlegünkben kipihenhetőek a lakodalom utóhatásai.

Esküvőszervezéssel kapcsolatosan kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Képek a Puchner boldogító igenről

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN