Francia élményfürdő

Magyarország első wellness részlegében, a francia élményfürdőnkben különböző élményelemekkel felszerelt medencék, pezsgőfürdők, gyermekmedence, pihenőágyak, finn és infra szauna találhatók.

Nálunk ásványvízben fürödhet: a medencék vize magnéziumban, kalciumban, fluorban és nátrium-hidrogénkarbonátban gazdag, 32°C fokos, “elismert ásványvíz” minősítésű természetes víz.

Azon vendégeinknek, akik elsősorban a wellness szolgáltatásokért érkeznek hozzánk és egy puha fürdőköntösbe bújva, néhány lépcsőfokot sétálva szeretnék elérni a wellness részlegünket és a különleges masszázsokat, a Fürdőház szobáit és lakosztályait ajánljuk.

Jó tudni!

  • Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják ezen fürdőházunkat.
  • Nyitvatartás: vasárnap-csütörtök: 9:00-21:00, péntek-szombat: 9:00-22:00.
  • A fürdőházban igény esetén csoportok részére van lehetőség hosszabbításra, ehhez minimum 15 fő jelentkezése szükséges, a hosszabbításra 22:00-24:00-ig van mód. Ennek költsége: 15.000 Ft/óra és előzetes bejelentkezés szükséges.
  • Papucs használata kötelező!
  • 2022.09.25-29. között Fürdőházunk Francia részlegében karbantartási munkálatok zajlanak majd. A karbantartás csak ezt a részleget érinti, tehát a Marokkói fürdőtérben lévő medencék, a finn szauna, az infra szauna és a gőzfürdő is használható, illetve a Lurkó mesefürdő gyerekmedencékkel, csúszdákkal továbbá a Palotafürdő is teljes kapacitással üzemel majd.
  • 2022.szeptember 25-29., 2022.október 9-14., valamint 2022.október 16-21. között külsős vendégeket karbantartási munkálatok miatt nem tudunk fogadni.

Képek a Francia élményfürdőről

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN