Szállás

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben hétféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától.

Kastély

Kastély - Puchner KastélyszállóA Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője. Az épület élethűen idézi fel a XIX. századi újklasszicista kastély hangulatát, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. A belső terek, a csillárok és a patinás, ám kényelmes bútorok együtt teremtenek korabeli hangulatot. A három emeleten – kék szint, zöld szint és angol szint – más-más hangulat érezhető. Az elnöki lakosztály pedig egyenesen a főúri kényelem megtestesítője: arisztokrata életérzést kínál baldachinos ágyával és egyedi készítésű szőnyegeivel.

Palota

Palota - Puchner KastélyszállóA Puchner Birtok legújabb szállásrészében, a 6.200 m²-es Reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetjük át. Letisztult kialakítás, gyönyörű kilátás és hatalmas terek adják a lakosztályok egyediségét. Az épület reneszánsz kori falfelületekkel járul hozzá a korhű képhez – kissé modernebb köntösben. A Palota különálló wellness részlege a Palotafürdő, mely párás levegőjével a török fürdők világát idézi. A fürdőt kizárólag 18 éven felüli vendégeink használhatják, így garantált a gyerekzsivajtól mentes testi-lelki felfrissülés.

Udvarház

Udvarház - Puchner KastélyszállóA XVIII. századi francia stílusú Udvarház épülete egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. Magyarországon egyedülálló a szobákban látható gerendás faszerkezet. A régi pajtaépület felújítása során meghagytuk azokat az egyedi foltokat, amelyek minden szoba falán megcsodálhatóak. Az épület 3 szintjén – a romantika, a családok és a szerelmesek szintjén – más-más elrendezéssel, mérettel és hangulatvilággal találkozhatnak. A családok szintjének különlegessége a szobákban található gyerekkuckó, amely a lurkók kis birodalma, hiszen a szüleiktől külön, mégis hozzájuk közel érezhetik magukat.

Középkori város

Középkori város - Puchner KastélyszállóA középkori óváros szobái a kastélyszállónkhoz tartozó Élménybirtokunk óvárosában találhatók. A középkor világát megidéző szobák és lakosztályok egyediségét a régi és új építészeti megoldások keveredése adja. Az egyedi hangulatról a szobákban található kandallók gondoskodnak. A hatalmas alapterületű családi lakosztályok teraszt vagy olvasó sarkot rejtenek. A szobából kilépve az Élménybirtok időutazásán is részt vehetünk: találkozhatunk középkori lovagokkal, páncélba öltözött katonákkal és igazi kurtizánokkal is. A fürdők és étkezési helyszínek a csodálatos környezetben tett néhány perces sétával közelíthetők meg.

Fürdőház

Fürdőház - Puchner KastélyszállóA park árnyas fái között panorámaablakos Fürdőház áll, benne különböző élményelemekkel felszerelt medencék, pezsgőfürdők, gyermekmedence, vízi csúszdák és a Harmónia Szigete található. A medencék vize magnéziumban, kalciumban, fluorban és nátrium-hidrogénkarbonátban gazdag, 29,4 °C fokos, „elismert ásványvíz” minősítésű természetes víz. A Fürdőház mediterrán hangulatú szobáival és lakosztályaival várja vendégeinket néhány lépcsőfokra a wellness szolgáltatásoktól. A szobákban az élettel teli piros szín dominál. A mediterrán életérzést a bútorok természetes anyaga is erősíti.

Liget ház

Liget ház- Puchner KastélyszállóA Liget ház egy fásított park területén helyezkedik el. Az épület közvetlen közelében található a parkoló, így nincs szükség hosszas cipekedésre. Az egyedi belsőépítészeti megoldásnak köszönhetően a standard lakosztályok két szintes kialakítással kínálnak elhelyezést. A szobák nagy részéhez tágas terasz tartozik, ahová jól esik kiülni, friss levegőt szívni, feltöltődni. A szürke hétköznapokból kilépve adja át magát a pihenésnek ezen a természetközeli helyszínen.

Vendégház

Vendégház - Puchner KastélyszállóA három kétszintes, egymástól külön álló vendégházban összesen 15 szobát alakítottunk ki, melyekre modern bútorzat és az egyszerűség jellemző. Az épületekben szintenként 4 szoba található, melyeket egy közös nappali köt össze. A tágas földszinti társalgó hangulatát egy kandalló teszi még barátságosabbá. A nappaliban széfet és televíziót találhatnak.

Vendégházunk remek választás lehet cégek, baráti társaságok, csoportok vagy akár családok számára is.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN