Palota

A 6.200 m²-es Reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetjük át.

Az épület egyik szárnya gyerekmentes övezet, mely biztosítja a nyugodt pihenést. Ezt a lehetőséget a kiemelt ünnepi időszakok kivételével az év többi részében kínáljuk.

Szobák, lakosztályok

A Palota standard szobákkal és exkluzív lakosztállyal várja mindazokat, akik valódi kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A lakosztályok egyediségét a hatalmas terek, a letisztult kialakítás és a gyönyörű kilátás adja. A szobákban található szőnyegeket Németországban, egyedileg tervezték és a legmodernebb technológiával készítették. Az épület falfelülete szintén jellegzetes: nevéhez híven a reneszánsz korabeli falfelület-képzést imitálja. A lakosztályok egy része nyitott fürdőszobás, amely szintén jellemző volt a belső terek kialakítására a középkorban. A szobák nagy része egyedi belső elrendezésű, bútorzatuk a látvány és a funkció optimális egyensúlyát képviseli. Ha teraszos lakosztályt foglalunk, a 6-8 m²-es teraszon, melyről gyönyörű kilátás nyílik az Élménybirtokra, pihenhetünk vagy napozhatunk is.

A Palota szobáiba és lakosztályaiba kisállattal nem lehet érkezni.

Palota szobaárak

Érvényes: 2023. január 1. – 2023. december 31.

Szoba Egyágyas ár Kétágyas ár
Standard szoba - Palota 85.900 Ft/fő/éj-től 53.700 Ft/fő/éj-től
Superior lakosztály - Palota 89.000 Ft/fő/éj-től 59.400 Ft/fő/éj-től

Palotafürdő

A Reneszánsz Palota nyitásával új wellness részleggel is bővült a birtok kínálata, mellyel régi vágya teljesült sok visszatérő és remélhetőleg új vendégnek: a Palotafürdő a relaxáció fellegvára, gyerekzsivajtól mentes testi-lelki felfrissülés és regenerálódás „szentélye”, így kizárólag 18 év feletti vendégek részére vehető igénybe! Látogatását azon vendégeknek ajánljuk, akik részére fontos a wellness kultúra. A Palotában történő szállásfoglalás előnye, hogy a csendes wellness részleget épületen belül, legfeljebb néhány lépcsőfokot sétálva érhetjük el.

Lovagterem

A Reneszánsz Palotában lévő Lovagteremben királyokat megillető kényeztetésben lehet részünk a terem központjában lévő kandalló pattogó tüze mellett. A lovagkori hangulatú étkezési helyszínünk 250 fő befogadására alkalmas. Így éppúgy alkalmas szűk körű gourmet vacsorák megrendezésére, mint a több száz fős esküvők és lakomák lebonyolítására.

Képek a Palotáról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN