Masszázs

Nálunk biztosan megtalálja álmai kényeztetését, hiszen a masszázsok teljes tárházát kínáljuk vendégeinknek.

Aromamasszázs

50 perc/8.500 Ft

Aroma olajokkal végzett teljes testmasszázs.

Ayurvédikus masszázs

50 perc/13.000 Ft

80 perc/17.000 Ft

Az ayurvédikus masszázs nem más, mint egy olyan – Indiából származó – az embert holisztikus gondolkodásmóddal kezelő masszázsterápia, mely az ősi ayurvédikus tanításokból töltekezik. A masszázshoz használt olajok harmóniába hozzák az adott személyiségtípust mind fizikailag, mind mentálisan. Az ayurvédikus masszázs során a teljes testet meleg olajos simító, dörzsölő, enyhe gyúró és ütögető mozdulatokkal masszírozzuk, majd a masszázs végeztével gyógynövényes meleg bandázzsal dörzsöljük át. A masszázst követően Vendégeink testileg, lelkileg jobban érzik magukat, harmóniába kerülnek önmagukkal és ez segítségükre lesz a környezettel való egyensúly kialakításában is.

Csokoládés masszázs

50 perc/8.500 Ft

A masszázs során a csokoládé elősegíti az endorfin termelését, és a szerotonin felszabadulását, ami a boldogság és a jókedv hormonja.

Csokoládés masszázs és testpakolás

80 perc/15.500 Ft

A kezelés kényezteti a testet és a lelket. A csokoládé terápia elősegíti az endorfintermelést és a szerotonin felszabadulását, ami a jókedv és a boldogság hormonja. A testpakolás kakaóval relaxáló, tápláló, antioxidáns és fogyasztó hatású.

Esőcsepp masszázs – átmenetileg nem elérhető

55 perc/15.000 Ft

A Raindrop terápia 100%-os tisztaságú illóolajokkal nem csak fájdalmat csillapít és visszaállítja a fizikai jóllétet, hanem az egész test számára lehetővé teszi, hogy az öngyógyító mechanizmusok beinduljanak. A terápia hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. Egyetlen kezelés több héten át fejti ki hatását. Fájdalomcsillapító, normalizálja az idegrendszert, izomnyugtató és gyulladáscsökkentő. Javítja a vérkeringést, méregtelenítést, valamint erősíti az immunrendszert. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben juttatja fel a masszőr a talpra és a gerincre, majd ezeket gyengéden bedolgozza. A masszás végén a forró törölköző erősíti az olajkeverék hatását, melynek köszönhetően a méregtelenítés egy hétig érvényesül az egész szervezetben.

Hátmasszázs

25 perc/4.900 Ft

Masszázskrémmel végzett hátmasszázs.

Herbal masszázs

80 perc/14.000 Ft

A herbál masszázs nyeles gyógynövényes bandázzsal (zsákocskával) történik. A masszázs nagyon hatékony olyan izomfájásokra, amelyek a túlzott fizikai megerőltetés során lépnek fel. Amint a bandázsból kijövő pára behatol a tüdőbe, a test felszívja a gyógyhatású növénymolekulát. A gyógynövényes zsákocska a különböző testrészekhez szorítva csökkenti az izomfájást, serkenti a vérkeringést, és felüdíti a bőrt.

A zsákocskából kiáradó pára felszívódik a bőrbe, hiszen a bőr „belélegzi” azt. Elősegíti a mérgek kibocsátását a testből. Az energiapályákon való alkalmazása hatékony masszázs önmagában is, de bármelyik masszázs kiegészítője is.
A zsákocska odaszorítása enyhíti az izom- és ízületi gyulladást, levezeti a fáradtságot. A gyógynövénypárás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, mert természetes gyógynövényeket tartalmaz.

Gyermekmasszázs

10 perc/2.000 Ft

A masszázs hasznos mindenkinek bármelyik életkorban. A bőr simogatása, gyengéd paskolgatása pozitív érzelmeket okoz, ami nélkülözhetetlen a gyermek számára. A gyermekmasszázs 2 és 12 év közöttieknek javasolt, ez egy alacsony intenzitású, és különösen lágy technika. Jótékony hatással van a gyermek fizikai és érzelmi állapotára. Pozitív hatást gyakorol az immun-, ideg- és keringési rendszerre, a csontokra és az emésztőrendszerre. A gyereket kezelő masszőr, figyelembe veszi a gyermek igényeit, személyiségét, minden korban. A gyerekek különböző módon reagálnak a masszázsra, ezért ha nem akarja elengedni a szüleit, az anya vagy az apa jelen lehet a masszázs során.

Indiai fejmasszázs

50 perc/9.500 Ft

A masszázs az akupunktúra elemeit tartalmazza. A felsőhát, a karok, a nyak, a fej és az arc ellazítása a célja. Masszázs olajjal történik, mely egészséges csillogást ad a hajnak, szépíti a bőrt.

Kleopátra mézmasszázs

80 perc/12.800 Ft

Egész testre alkalmazott masszázs. A mézet tejjel elkeverve 2-3 mm vastagon felvisszük a bőrre testmelegen, majd beledolgozzuk a bőrbe. A méz hatására a pórusok megnyílnak és letisztulnak a salak és méreganyagoktól. A bőr finom tapintásúvá válik, fogyasztó jellegű. Mindemellett a méz nyugtató hatású és gátolja a baktériumok szaporodását.

Lávaköves masszázs

50 perc/12.000 Ft

Vulkanikus eredetű bazaltkövekkel végzik. A köveket forró vízben felmelegítik, majd a csakrákra helyezik. A kövek felmelegítik a szöveteket és izomrostokat. A kezelés során mély relaxációs hatás érhető el, a vendégnek jobb lesz a közérzete, rövidebb idő alatt piheni ki a fáradalmakat és helyreáll a lelki egyensúlya is.

Lomi-lomi masszázs

80 perc/15.000 Ft

A Hawaii szigetekről származó, különleges masszázsfajta, amely fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt tisztítja a szervezetet. Elősegíti a test izomcsomóinak és stresszes állapotának oldódását, így csökkenti a feszültséget, méregtelenít és energetizál. A speciális masszázstechnikát relaxációs zene, illatgyertyák és füstölők, aromás olajok (szezám, mogyoró, kukorica, egyéb illóanyagot tartalmazó testápoló krémek) egészítik ki.
A masszázs során a kliens melegséget, önbizalmat, örömöt és szeretetet kap, melyre oly nagy szüksége van. Mert a szeretet energiát ad, és harmóniát teremt test és lélek között.

Manager masszázs

20 perc/4.000 Ft

A masszázs átmozgatja az irodai munka során leggyakrabban fájdalomnak kitett nyakat, vállat és hátat. A masszázs hatására az agy pár percen belül elkezd feltöltődni.

Marokkói masszázs

25 perc/4.900 Ft

A simítások energiája ellazítja a testet és az elmét; ez megújító hatása miatt, hasznos a rohanó, hiperaktív emberek számára. A kezelés olajjal történik.

Ma-uri masszázs és Ma-uri kismama masszázs

45 perc/12.500 Ft – kismama masszázs esetén

60 perc/15.500 Ft

90 perc/19.500 Ft

120 perc/24.500 Ft

A masszázst többnyire lágy, könnyed polinéz zenére végzik, rituális tánclépések kíséretében. A masszőr alkarral, hosszú, áramló mozdulatokkal masszírozza a testet. A zene, a tánc és az érintés csodálatos harmóniában olvad össze. A folyamatos áramlás a zene ritmusára a masszírozott ember testében és lelkében beindítja az öngyógyító erőket, életerővel tölt fel, energetizál. A Ma-Uri hatékony eszköz mindennemű stressz oldására, a traumás emlékek feldolgozására. Megszabadít az olyan negatív érzelmektől, félelmektől, aggodalmaktól, amelyek akadályozzák a belső harmónia és egyensúly kialakulást. A Ma-Uri testmunkában a kliens a “gyógyító”, akinek gondolatai, hiedelmei, előítéletei, szokásai, cselekedetei határozzák meg életét, személyes boldogságát és egészségi állapotát. A terapeuta a “navigátor” szerepét tölti be, békét, szeretetet és harmóniát ad át. A masszázs olajjal történik, a test ruhátlan, de az intim területeket törölköző fedi.

Olajos Thai masszázs

80 perc/13.000 Ft

110 perc/15.000 Ft

Az olajos thai masszázs keveréke a thai és nyugati masszázs technikájának. Serkenti a vérkeringést, nyirokkeringést, ellazítja az izmokat.

Relaxáló masszázs

50 perc/8.000 Ft

Masszázskrémmel végzett klasszikus svéd testmasszázs, a test egész területén.

Talpmasszázs svédmasszázzsal

25 perc/4.500 Ft

A talpmasszázs az egyik legrégebbi gyógymód, melynek lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. Több mint 70.000 idegvégződésének köszönhetően a talp alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. Szolgáltatásunkban a talpmasszázs, mely az érintés csodálatos művészete, svédmasszázzsal párosul. E masszázsfajta az érintés hatásaira épít, mely a lelki egészséget is támogatja.

Thai masszázs

50 perc/10.500 Ft

Különleges kezelés, amely az izmok nyomásával, nyújtásával, és különböző testhelyzetek felvételével igyekszik biztosítani a testen belüli szabad energiaáramlást. Elősegíti a testi-lelki harmónia kialakulását. A masszázs tréningruhában történik.

Thai lábmasszázs

50 perc/7.500 Ft

Láb- és talpmasszázs különleges thaiföldi rózsafa pálcával.

Tradicionális thai masszázs – Wat Po

80 perc/15.000 Ft

Szárazmasszázs, azaz nem használnak hozzá krémet, olajat. A kezelést kézzel, könyökkel, lábbal taposva végzik, a matracon ruhában fekvő páciensen, keringés javítás és energia aktivizálás céljából. Az ízületeket módszeresen kimozgatják, megfeszítik, csavarják, a nyirokcsomókat is megdolgozzák. Nem az izmokat, hanem az akupunktúrás pontokat ingerlik, pontnyomásos technikával. A masszázs egyensúlyba hozza a test elemeit. Rendszeres alkalmazása jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN