Vendégkönyv

Vendégeink véleménye (a teljesség igénye nélkül)… Jöjjön el hozzánk és győződjön meg róla személyesen is!

Írjon Ön is vendégkönyvünkbe!

 1. Domján Zsolt

  Minden tiszteletem a Kastélyszálló dolgozóinak és megálmodójuknak. Sokadjára voltunk már ott, de még mindig találunk fel nem fedezett lehetőségeket a kikapcsolódásra.
  A szállásunk nagyon kényelmes volt. Mind a szoba minősége, mind a felszereltsége bőven megéri az összes csillagot. A dolgozók kedvesek, mosolygósak, figyelnek a vendégeikre. Az étkezőkben felszolgált ételek finomak, szerintem onnan nem lehet éhesen távozni. Kikapcsolódási lehetőség rengeteg van, a fürdéstől kezdve falujárásig sokféle programmal és szórakozási lehetőséggel várják vendégeiket. A dolgozók felkészültek, nem volt olyan kérdésünk, amiben nem tudtak volna segíteni.
  Reméljük, hogy hamarosan újra a vendégeik lehetünk.

 2. Szabó Attiláné

  Vettünk ajándékba Puchner ajándékutalványt – az év bármely napján. Exkluzív ajándék: extra hosszú érvényességgel, bármely időszakban történő felhasználással! Szállás 2 főre, 2 éjszakára, szabadon választott elhelyezéssel, wellness használattal és félpanziós ellátással.
  A felhasználás CSAK-kal működik, pl.: Pünkösd hétvégén nincs 2 éjszakás felhasználási lehetőség.

 3. Stipkovits Margit

  Kedves Mindannyian!

  Hetedik éve járunk Bikalra pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni és elhozni valamit az ottaniból, ami többé tehet bennünket és motivációt adhat a rutinná vált hétköznapokban.
  7 év szokták mondani vízválasztó még egy jól működő párkapcsolatban is. Elég sok idő ahhoz, hogy már mérlegeljünk, menjünk vagy menjünk máshová, tud-e még adni valamit ennyi idő után is ez a hely?
  A válasz röviden: igen, tud. A húsvéti hétvégén az időjárás nem volt annyira kegyes a szabadtéri programokhoz, mi még sem foglalkoztunk vele, nem mondom, hogy nem zavart, de másodlagos volt, mert az Élménybirtok annyi programot kínált, hogy feledésbe merült a két helyszín közötti sétákon, hogy éppen esik vagy sem, fúj vagy sem.
  A covid ha fizikálisan nem is kaptam el, azért a lelkemet megmérgezte, sokat elvett, sok élményt, ezért is volt jó újra a régi arcokkal – talán megengedik, hogy ezt mondjam – a régi barátokkal „húsvétolni” ismét.
  A vendéglátás része hibátlan és itt nem csak az ételekre, a választékra gondolok, inkább arra, hogy itt még igazi vendéglátásról beszélhetek. A felszolgálók mosolyognak, beszélgetnek a vendéggel, segítőkészek és rugalmasak. Az étteremvezető intézkedik, szervezkedik és precízen minden a helyére kerül, hibátlan. Visszakérdez, visszajelzést vár, ami jó, mert ebben a szakmában nagyon fontos a visszacsatolás és a kétoldalú kommunikáció. Ki kell emeljem a másik étteremvezetőt, valamint az egyik felszolgáló hölgyet, nekem ők a csapat legszimpatikusabb tagjai, nem csak, mert segítőkészek, hanem, mert mindig mosolyognak, mindig és mindenről lehet velük beszélgetni, minden vendéggel megtalálják a közös hangot, a gyerekekkel, a kamaszokkal, az idősebbekkel, a híresekkel és a hétköznapi, közülünk valókkal egyaránt. Mi nem vagyunk egy „nagyevő” család, nem azért megyünk, mert az árban benne van és „nekünk jár” alapon felfaljunk mindent, de miattuk ki nem hagynánk egyetlen étkezést sem, ahol lehetőségünk van velük szót váltani!
  7 év után gondolhatnánk, hogy nincs már olyan kézműves találmány, ami újat tudna adni, a gyerekeink is felnőnek szépen lassan, már nem biztos, hogy mézeskalácsot akarnak sütni, vagy gyertyát mártani, de Bikalon olyan animátor csapat van, akik mindig tudnak újat mutatni, mindig van valami más, valami különleges, amit egyszerűen nem lehet kihagyni. Bársonyporral készült szépségek, ékszerdoboz festés és természetesen a húsvét elengedhetetlen nyuszis praktikái, most sem tudtunk haza jönni egy csodaszépre festett és díszített ékszertartó-dobozka és egy zokninyuszi nélkül.
  A legtöbbet most hétvégén a bikali színháztól kaptam, kaptuk. A 7 év alatt a társulat egészen kinőtte magát. Úgy tudom, már a fővárosban is játszanak, de nekünk – vendégeknek – még mindig a saját csapatunk, egy kicsit a miénk, a mi titkunk, hogy mi is történik Bikalon, hogy a maroknyi csapat mire is képes. Ki szeretném emelni a lovasok vezetőjét, aki nem színész végzettségű és még is mára már a csapat egyik alappillére, talán ő változott a legtöbbet a 7 év alatt, nem is változott, inkább elhitte – amit mi már az elején sejtettünk – hogy helye van ebben a színházi világban, hogy amit csinál, azt jól csinálja.
  A Tragédia: az ember és a 4 elem című előadások bőven adtak hazavinni valót a közönségnek, nagy kérdéseket feszegetnek és nem adnak konkrét válaszokat, hagyják, hogy dolgozzon az agyunk, a lelkünk és megvívjuk saját harcunkat az érzelmek és a racionalitás között, megjegyzem nem könnyű.
  Az alkalmazott fény- és hangtechnika is sokat fejlődött és minden újítás hozzá tesz ahhoz, hogy a végeredmény betaláljon. Biztosan van akinek a látvány fontos, van akinek az előadásmód, van akinek minden, van akinek talán semmi, de ha egyszer eljött egy előadásra, nem tud többé leállni! Ezek az előadások egyfajta függőséget okoznak, még fel sem dolgoztad az éppen aktuálisat, már is várod a következőt, mert tudod, hogy valami olyanról szól majd, ami benned is ott munkálkodik.
  A standard programok között ott van a Kurtizánképző és az Úr-kurzus, ami még 7 év – már vagy 100 alkalom – után is mulatságos, tanulságos, kamasz lányunkra nagy hatással bírt a hétvégén.
  Bikal felnőtteknek, kamaszoknak és kicsiknek egyaránt tud adni, ha készek azt elfogadni.
  7 év után továbbra is azt tudom mondani, hogy mi még visszatérünk.
  Köszönjük a teljes csapatnak a sok-sok élményt és kívánunk mindannyiunknak jó egészséget és minden földi jót!

  Üdvözlettel:
  Stipkovits Margit és családja

 4. Gaborek Lajosné

  Ismételten nagyon jól éreztük magunkat, az ellátás tökéletes volt.
  Köszönöm szépen, hogy felköszöntöttek a születésnapomon, nagyon jól esett.
  Mindenkinek tudom ajánlani ezt a szállodát.
  Remélem mi is mihamarabb vissza tudunk menni.
  Köszönünk mindent: Aranka, Lajos, Anikó, Tamás.

 5. Sárközi Sára Patrícia

  Nagyon szuper a birtok és minden más is.
  A szállás, az előadások, az ételek, az animátorok, a kiszolgálás is 5 csillagos.
  Anyáékkal már 6 éve ide járunk.
  Nagyon szeretem ezt a helyet.

 6. Rack Dávid

  Feleségemmel ott tartottuk az esküvőnket! A személyzet külön-külön és együttvéve is nagyon profi, szuper kedves! Hihetetlenül rugalmasak, minden egyéni kérésünket megoldották, gyorsan és az elképzeléseinknek teljes mértékben megfelelően. A díszítés, a helyszín, az ételek, a kiszolgálás, a szállás, a tisztaság, a felszereltség, minden tökéletes és izgalmas volt! Maximálisan megvoltunk elégedve mindennel, csak ajánlani tudom, ha valaki különleges helyszínt keres valamilyen alkalomra, vagy csak egy kellemes hétvégét töltene el valahol a családjával. A birtok magával ragadja az embert és tényleg egy másik világba repíti a vendégeit!
  Köszönettel és örök hálával életünk egyik legboldogabb napja/hétvégéje miatt:
  Rack Dávid és Rack-Szellák Vanda

 7. Fucskó Bernadett

  Augusztus 20. hétvége: 3 csodás éjszaka, tartalmas programok. Kettesben már voltunk korábban, most a “gyerekek” is jöttek velünk. Az ünnepi programok, előadások mindannyiunknak nagy élményt nyújtottak. A keresős játékokat is megcsináltuk, ami így két felnőtt gyerekkel is jó móka volt.
  Az ellátásban most sem csalódtunk: bőséges reggeli és vacsora. A wellness részleg szolgáltatásai lenyűgözőek.
  A személyzet kedves és csak jókat tudunk mondani. A hozzáállásuk igazán vendégszerető.
  A birtok rengeteget fejlődött az elmúlt 1,5 év alatt, amikor először jártunk itt. Látszik, hogy a tulajdonos szívvel lélekkel van a birtokért.
  További sikereket és minden jót kívánunk a tulajdonosnak, a dolgozóknak. Sok vendéget, hogy tovább szépülhessen, fejlődhessen.
  Ja és majdnem kimaradt: csodálatosak azok a lovak.
  Figyelemmel arra, hogy még legalább 4-féle hangulatú szállást nem tapasztaltunk és sok programra még mindig nem jutottunk el, ezért még biztos visszatérünk.

 8. Horváth Márk

  Nos, hát hol is kezdjem? Másodjára tértünk vissza nászutasokként Bikalra. Nem véletlenül esett a választásunk a Puchner Birtokra! Elsőre is csodálatos volt, most is pazarul éreztük magunkat. Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel: nem találkoztunk még olyannal, hogy a szállodavezető be állt volna a sorba. Kollár Márk Úr az ottlétünk alatt minden este a vacsoránál segédkezett kollégáinak! Mindenre figyelmet fordítanak! Nagyon jól esett nekünk, hogy gondoltak ránk a vacsoránál és asztalt foglaltak nekünk, és sok boldogságot kívánó üzenet díszelgett az asztalunkon. Csodálatos 5 napot töltöttünk ott feleségemmel. Meseszép környezet, kiváló személyzet! Ahogy Pintér Tenya az Aladdin előadáson énekelte “emberré válni, ember maradni”, nagyon sok színes programon tudtunk részt venni. Az Élménybirtok tényleg élmény! Tökéletes előadások: a lovagi torna, Zina remek darabja, és még hosszan sorolhatnám. Nem kérdés, hogy még vissza térünk! Kedves Kollár család, tisztelet Puchner team, tudjuk, sok kérésünk és kérdésünk volt míg szállodájuk kényelmét élveztük, de még azért lenne egy: maradjatok emberek és ilyen lelkesek! Fantasztikusak vagytok! Köszönünk mindent, hamarosan újra találkozunk!
  Horváthék

 9. Veres Ábel

  A múlt hétvégén volt először szerencsém megszállni az élménybirtokon, illetve a birtok kastély részében. Ha lenne rá lehetőségem a birtok minden egyes szálláshelyén eltöltenék egy-egy hétvégét. Mind a palota, mind az udvarház, de leginkább a reneszánsz falu vonzott. Nos, a reneszánsz falu valami elképesztő profizmussal van megépítve, tejes mértékben korhű és van egyfajta reneszánsz romantikája is. Ha legközelebb jövök biztosan ott veszek ki szobát, nyilván persze csak az élmény miatt, mert a kastély szobái is főúri kényelemmel és pompával vannak ellátva. Az ételek választékosak, a vacsoránál voltak nehezebb és könnyebb ételek is. A szarvashús áfonya lekvárral kifejezetten ínyenc élmény volt, de a középkori hatáson itt azért lenne mint csiszolni, ezért az ételre 10/8 pontot adnék. A vacsoránál korlátlanul fogyasztható alkoholmentes italokból nagyobb a választék, sokfajta gyümölcslé kapható, de mint szomjas férfi én hiányoltam, hogy a Sopronin kívül azért más sör is akadjon. A borok közöl az olaszrizling egy kis mézzel megbolondítva nagyon jó ötlet volt, a vörös cuvée viszont nem az esetem. Összességében az étel és az ital, a vacsorai korlátlan fogyasztásnak köszönhetően 10/9, ehhez a reggelit is hozzászámítom, finom falatok, jól be lehet lakni velük.
  A programokra egy hétvége nem elegendő idő, sokfajta van és az ember nem is nagyon tud mindegyiken eligazodni. A sportközpontban található bowling sokat dob a helyen, illetve a biliárd, a ping-pong, a darts, a csocsó, és a hasonlók. A fürdők nagyon igényesek, meglepett, hogy a Marokkói fürdő milyen igényesen és szépen van kialakítva, már-már mint egy Széchenyi színvonal. A kinti medence átlagos kis csobbanó, onnan hiányoltam egy kinti kis büfét, bárt. Összességében egy életre szóló élmény a birtokon eltöltött idő, abszolút megéri a pénzét, ez vitathatatlan. Főúri kényelem, klasszicista kastély, és az elképesztően kreatív és precíz, korhű építmények mint a falu, vagy a palota teljesen elvarázsolják az embert. Azonban mint minden jóban itt is volt egy kis rossz. Egyik észrevételem például, hogy a szállóvendégeknek miért kell külön belépőt fizetni a reneszánsz faluba, amikor ott programok vannak, ugyanis a programok főrészt inkább a gyerekeket szórakoztatják és nem adnak sokkal több pluszt a faluhoz, mint amikor nincsenek programok. A lovagi tornán és a beöltözési lehetőségen kívül a programok nem tettek többet hozzá az amúgy is rendkívül lenyűgöző kis reneszánsz faluhoz. Úgyhogy a külön belépő nem indokolt. A másik dolog ami engem és több szállóvendéget is zavart, hogy nagyon hamar bezárt minden szórakoztató hely, tehát a faluban a hattyú étterem már 5-kor bezár, a sportcentrum hétvégén este nincs nyitva, amikor igen, akkor is csak 23 óráig, vagy 22 óráig. Nagy igény lenne egy éjjeli bárra.
  Ezt a két negatívumot éltem meg a birtokon, de ezek elhanyagolható dolgok voltak, összességében nekem az ott töltött hétvégém egy 10/9-es hétvége volt.
  Köszönöm a kellemes hétvégét!

 10. Berta Zsuzsanna

  Kedves Kollár László Úr!

  Mi “csak” hétszer jártunk a birtokon, ebből egy alkalommal csak úgy elugrottunk egy napra, mert a gyerekek nem bírták kivárni a következő ottalvósat. A legjobb választás volt három évvel ezelőtt, hogy Bikal felé vettük az irányt. Tényleg olyan, ahogyan sokan írják, van valami különleges hangulata, varázsa, ami visszahív. Sokkal-sokkal többet ad, mint egy átlagos szálláshely, nemcsak élményeket, mi a személyzetben barátokra is leltünk. Sőt, egy teltházas időszak másfelé terelt, ahol aztán megleltük a családot, akik már másodszor jöttek velünk a birtokra, és reményeim szerint nem utoljára.
  Csodahely, ahol megáll az idő, minden rendben van, kikapcsol, feltölt, kiszínez.
  Köszönjük, hogy megálmodta, megvalósította, és hogy ilyen jó csapatot hozott össze!

  Üdvözlettel: Berta Zsuzsanna

 11. Varga Krisztián

  Tisztelt Kollár Úr!

  Mi a feleségemmel 13 éve vagyunk együtt és ez idő alatt kb. 15-ször voltunk Önöknél, hol ketten, hol gyerekekkel, hol pedig nagycsaláddal több szobát, illetve lakosztályt bérelve egyszerre. A számok magukért beszélnek. A 13 év alatt voltunk más helyeken is az országban, de Bikal az etalon. Összességében jobbat senki sem tudott nyújtani. Nekünk ez a tökéletes! Köszönjük, hogy vannak nekünk, és további jó egészséget kívánunk!

 12. Szabján Sándor

  Tisztelt Élménybirtok!

  Hálás köszönetemet szeretném kifejezni, hogy ismét eltölthettünk 5 napot a Birtokon. Csak magamat tudom ismételni, hogy minden csodálatos ezen a helyen, minden munkatársuk barátságos, segítőkész, az ételek csodálatosak, a wellness részleg fantasztikus! És nem utolsó sorban szeretném elmondani, hogy volt szerencsém a Birtokon találkozni ennek a csodának a megálmodójával, aki nem más, mint Kollár László tulajdonos úr. Fantasztikus beszélgetés volt egy fantasztikus emberrel! Mindent szeretnék megköszönni a Birtok munkatársainak, csodás öt nap volt! Hamarosan visszatérünk!
  Köszönettel: Szabján Sándor

 13. Kobzik-Heim Zita

  Tisztelt Kollár László Úr!

  Mi most már pár éve Önökhöz járunk és csak csodálattal tudok beszélni! Imádunk mindent, a szállás sokszínűségét, az ételeket, a wellness részleget és a kiszolgálást. Minden munkatársa azon van, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Tökéletesen vannak kiválasztva a munkatársak. Mi még nem csalódtunk. Sok sikert kívánok Önnek és örülök, hogy megálmodta és kitartóan véghez vitte ezt a csodát. Egy valamit még megjegyeznék, Önök olyan magasra tették a lécet, hogy már alább sose adnám szállás, valamint kiszolgálás szinten. Itt kérte meg a férjem a kezem egy karácsony alkalmával. Minden olyan volt, amit megálmodtam.
  Köszönjük!

 14. Szabjánné Nagy Anna

  Igazán nagyon szuper hely, csak ajánlani tudom mindenkinek. Tavaly 4-szer voltunk Önöknél, mindannyiszor nagyon jól éreztük magunkat!

 15. Banos István

  Nagy választék, finom ételek, jó árak. Udvarias, mosolygós személyzet. Köszönjük. Ajánlom mindenkinek.

 16. Szabján Sándor

  Tisztelt Kollár Úr és Munkatársai! Nagy tisztelettel szeretnék Önnek és munkatársainak boldog új évet kívánni, bízván egy jobb 2021-es évben, illetve bízván a tavaszi találkozásban a Birtokon! Tisztelettel: Szabján Sándor

 17. Kósa Ferencné

  Október 19-től négy, csodálatos napot töltöttünk az Élménybirtokon. Olyannyira elégedettek vagyunk a személyzettel, a szállással, a vendéglátással, hogy a gyermekeinkkel újból szeretnénk menni a téli, decemberi időszakban. Remélem, hogy a jelenlegi pandémiás helyzet lehetővé teszi ezt és ismét mehetünk Önökhöz.
  Kitartást kívánok a személyzet minden tagjának! Mielőbbi viszont látásra:
  Kósáné Gabi, Szegedről

 18. Szabján Sándor

  Tisztelt Élménybirtok! Sajnos a kialakult helyzet miatt nem mehetünk Önökhöz, minden Élménybirtok munkatársának kitartást, illetve jó egészséget kívánok! Bízunk a mielőbbi találkozásban! Tisztelettel: Szabján Sándor

 19. Szabján Sándor

  Csodálatos 5 nap 4 éjszakát töltöttünk el a birtokon. Minden nagyon tetszett, a kiszolgálás és az ételek pazarok voltak, mindenki barátságos, a wellness csodálatos, a recepciós hölgyek barátságosak és segítőkészek. Étkezéseknél a felszolgálók nagyon barátságosak, egy szóval minden tökéletes. A végén szeretnék megemlíteni egy kis dolgot, amin változtatni kéne, az óvárosban volt a szobánk, kicsit kellemetlen volt, hogy a kinti világítás csak este 9 után volt, vacsora után csak zseblámpával lehetett közlekedni. Már négyszer voltunk és még visszatérünk többször is! Mindent megköszönve, tisztelettel: Szabján Sándor

 20. Szabó Zsolt

  Eszméletlen élménydús 3 napot töltöttünk el ott kettesben, már sokadjára. A személyzettel, a szobával és a programokkal is nagyon elégedettek voltunk. Egyetlen dolog lenne, ami szerintünk tovább emelné még a középkori hangulatot: az esti vacsoránál a modernebb zene helyett esetleg ki lehetne próbálni korabeli halk háttérzenéket. A videómegosztó oldalakon sok egyveleg található meg ezek közül, néhány szerintem kifejezetten illene az étterem középkori hangulatához.

 21. Rátfai Szilvia

  Sziasztok! Élményekben gazdag programok, álom szép szobák, éttermek, középkori falu, wellness. Nekem a marokkói fürdő tetszett nagyon. Pazar ételek, nagyon kedves személyzet. Nekem, ami a legjobban tetszett, a középkori szoba, az étkező részek, és a jelmezes beöltözés! Az nagy élmény, senki ne hagyja ki!

 22. Németh Roxána

  Nagyszerű 4 napot töltöttünk Önöknél. Mikor már a faluba értünk tudtuk, hogy ez a nyugalom szigete lesz, és így is lett. Ahogy a birtokra beértünk és a recepción bejelentkeztünk, egy nagyon kedves recepciós hölgy fogadott minket. Természetesen az egész személyzet – a recepciósoktól a lovászokig – nagyszerű emberekből áll. Segítőkészek és mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki nagyon jól érezze magát. A kilátás, a birtok, a szállás, a wellness részleg egyszerűen gyönyörű. A sok program érdekessé tette az ott létünket. Biztosra mondhatom, hogy vissza fogunk még látogatni Önökhöz, természetesen hosszabb időre.
  Minden jót kívánunk addig is!
  Üdvözlettel: Roxi és Márk
  Köszönöm az ott felejtett tárgyamat!

 23. Nagyné Szilvia

  Felejthetetlen 3 napot töltöttünk férjemmel Önöknél. A látott fényképek, korábbi pozitív vélemények, dicséretek teljesen helytállóak. A szobánkban lévő franciaágy nagyon kényelmes volt. A wellness, a birtok, szórakozási lehetőségek, az ellátás, az udvarias és segítőkész személyzettel turbózva nagyszerű kikapcsolódást, pihenést és feltöltődést biztosít a vendégnek. Különleges (középkori) hangulatot teremt. Béke és nyugalom szigete a mai rohanó világban, melyet nehezen hagy maga mögött az ember. Így aztán már a ott eldöntöttük, hogy mindenképpen visszamegyünk, csak egy kicsit hosszabb időre. Köszönjük!

 24. Gergely Zsolt

  Tisztelt Szálláshely!
  Ismét ellátogattunk Önökhöz és most sem csalódtunk. SŐT! Március 16-án voltunk és 2 éjszakát töltöttünk el. Az ételek minősége, a személyzet kedvessége ismét felejthetetlen volt, de amit ki kell emelnünk az a tisztaság. Eddig sem volt ezzel probléma, de most, a járvány idején talán még jobban odafigyeltek erre és minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy nagyobb tisztaság volt mint a kórházakban (köszönet a takarító személyzetnek). Ami még nagyon tetszett, hogy a személyzeten nem lehetett észre venni a járvány negatív hatásait (ugyanolyan színvonalon végezték a munkájukat). Ha lemegy ez a járvány biztos visszatérünk. Üdv, Zsolt, Évi

 25. Molnárné S. Zsuzsanna

  Sokadjára jártunk a kastélyban gyermekeink nagy örömére. Nagyon jó programok és ételek tették ismét felejthetetlenné a pihenésünket. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Szeretnék kiemelni egy bizonyos hölgyet, aki mindig régi ismerősként köszönt és nagyon kedves a gyerekekkel is.

 26. Majoros István Károly

  Sokadjára járunk a Birtokon. Mesés, mindig látunk valami újat! Kiemelném, hogy a személyzet igazán kedves, figyelmes és segítőkész. Az egyik felszolgáló hölgy egy igazi tündér! Minden alkalommal örülünk, ha meglátjuk! Neki ezúton is köszönjük a csodás élményt és a barátságosságát!

 27. Sándor József és neje

  Sok szépet és jót hallottunk a szállodáról! Barátokkal eltöltöttünk 5 csodás napot és valóban minden pazar volt! A fantasztikus környezet, a csodaszép fürdők, a finom és bőséges ételek és nem utolsó sorban a végtelenül kedves személyzet! Köszönet mindenért!

 28. Bővíz László

  Abszolút csalódás mentes, sőt a szállással, szolgáltatásokkal, különösen az étkezéssel és körülményeivel tökéletesen elégedettek voltunk. Köszönjük szépen!

 29. Kiss Erzsébet

  Végre egy hely ami tökéletes családoknak és pároknak is!
  Kedvesség, tisztaság, csend, gyerekmentes részleg. Gratulálok! Innen nem is vágyik az ember kimozdulni, minden lehetőség adott! Nem sokára újra ott leszünk!

 30. Kozsda Gabriella

  2019. Augusztus
  A kedvenc helyünk lett a birtok.
  Igényes, tiszta, különleges hangulatot áraszt. Az Élménybirtok is világszínvonalú, imádtam minden percét! Visszavágyom!

 31. Berta Zsuzsanna

  A negyedik ottlétünk után is azt mondom, hogy nem lehet megunni a Birtokot, így a gyerekek már tervezik az ötödik kiruccanást. Hogy megkönnyítsék a dolgomat, mindig körbekukucskálnak az összes szálláshelyen, hogy melyik legyen a következő. Nem részletezem azt a sok mindent, amiért szeretünk ott lenni, mások már megtették. A három tündéri csajt viszont muszáj megemlíteni, akik már barátokká lettek a gyerekeknek. Ők az animátorok, akik megszínesítik a napokat.

 32. Hargitai Attila és Erika

  Ismét csodálatos négy napot töltöttünk itt május 7- 10-ig, egy év alatt immár ötödször. Még mindig nem tudunk betelni a sok csodálatos élménnyel (megunni meg végképp nem lehet)!
  Külön köszönetet szeretnék mondani a recepció vezetőnek a segítőkészségéért, de a wellness recepciós hölgyek is nagyon kedvesek, az étterem teljes személyzete és az ételek pedig ismét felülmúlhatatlanok voltak; mind kedvességben, mind az ételek minőségében, mennyiségében, változatosságában!
  Szóval egyszerűen páratlan, fantasztikus csupa nagy betűvel, a szobáról már nem is beszélve!
  A programokon is nagyon jól éreztük magunkat, igazán színvonalasak voltak.
  Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  Üdvözlettel: Hargitai Attila és Erika
  Idén még legalább kétszer megyünk!

 33. Nagy Tímea

  Szeretném megköszönni a fantasztikus, színvonalas, szórakoztató és varázslatos napot, amit ma a szekszárdi Kadarka-ovisokkal átélhettünk! Sokan fogunk még családostól visszatérni szerintem!

 34. Doma Sándor

  Ismételten – már sokadszor – megint szép élménydús hétvégét töltöttünk el Bikalon. Az ünnepi programokban mindenki megtalálta az érdeklődésének megfelelőt. A kiszolgálás hibátlan, az alkalmazottak szívvel-lélekkel a vendékért dolgoztak. És a korona a délutáni Kinizsi előadás volt, amihez csak mélységes tisztelettel tudok gratulálni! Lenyűgöző volt a szereplők munkája, amit több száz ember előtt mutattak. Nem kérdés, hogy visszatérünk még. Gratulálunk a teljes Csapatnak!

 35. Réka és Tomi

  Kedves Puchner Kastélyszálló és Kedves Leendő Vendégek!

  3 hete jártunk Bikalon, sajnos csak 3, de annál csodálatosabb napra! Mi is a férjemmel sokfelé jártunk már az országban, de a TOP3-ba mindenképp bekerült ez a szálloda! A személyzet végtelenül kedves és segítőkész, a szobák autentikus hangulata lenyűgöző, az ételek (mind a reggeli mind a vacsora) bőségesek és nagyon finomak voltak, és a birtok a programjaival együtt egy csoda!
  Egy nem várt vendéggel érkeztünk, mert az odafelé úton találtunk egy édes kismacskát, a személyzet pedig elutasítás helyett rögtön segített a cica elszállásolásával kapcsolatban is, nem okozott problémát, amiért utólag is és még egyszer nagyon hálásak vagyunk!
  Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Puchner Kastélyszállót!

 36. Forrai Zoltán

  Tisztelt Vezetőség!
  Most érkeztünk haza a párommal, egy csodás 3 napos hétvégéről önöktől.
  Fantasztikus volt. Professzionális minden tekintetben. Szoba, étkezés, wellness, személyzet, minden! Csak jókat tudunk mondani róla. Hamarosan visszatérünk!
  Egy valami lenne, ami hiányzik. Amennyiben megvalósítanák, azzal még professzionálisabb lenne a wellness. Egy kneipp medence. Én a Barcsi fürdőben találkoztam vele először. Be kell valljam fantasztikus jó és hatásos volt. Itt is megvalósítható lenne, mivel nem foglal nagy helyet, de alapjába véve csodálatos volt minden. Köszönjük!

 37. Hesz József és felesége

  Tisztelt Puchner Kastélyszálló!
  Feleségem karácsonyi ajándéka volt a 3 éjszakás program, amit az elnöki lakosztályban tölthettünk el. Az elhelyezésről csak felsőfokon lehet beszélni, illetve az ellátás egyéb elemeiről szintén. Sok helyen megfordultunk már belföldön és külföldön egyaránt, de az itteni körülmények szinte mindent felülmúltak. A fürdők tisztasága, a terület rendezettsége, a személyzet profizmusa, az étkezések színvonala 5 csillagos. A vendégek kezelése és az apróságnak tűnő figyelmességek minden eleme megtalálható volt. Pontos tájékoztatás, a fogyasztások számlához írása, a programok szervezettsége, a parkolás úgy volt, ahogy a tájékoztatóban elolvashattuk. Tisztaság, rendezettség, korrektség. Csak gratulálni tudunk Önöknek! Tervezzük a gyerekekkel is visszatérni.

 38. Peicsné Varga Anett

  Először töltöttünk el itt 4 napot, férjemmel, gyerekek nélkül. Legközelebb már biztos gyerekekkel megyünk, mivel a látottak alapján baba- és gyermekbarát körülményekkel találkoztunk. A szállásnak és a környezetnek is egyedi hangulata van. A szoba tiszta, jól felszerelt, minden kényelmi szempontot teljes mértékben kielégít. A svédasztalos reggeli és vacsora rendkívül bőséges és igazán finom, a szakácsnak csillagos 5-ös! A személyzet segítőkész, barátságos. Külön szeretném kiemelni a sportközpont dolgozóját, aki szakértelmével és közvetlenségével még jobban hozzájárult ahhoz hogy jól érezzük magunkat. Bár nem főszezonban voltunk (március), mégis számtalan program közül választhattunk. Köszönjük az itt eltöltött nyugodt pihenést, biztosan visszatérő vendégek leszünk!

 39. Kürti-Németh Julianna

  Tisztelt Szálláshely!
  A férjemmel 2 csodálatos napot töltöttünk Önöknél a Valentin napi programok keretén belül. Hát hogy is mondjam! Egyszerűen fantasztikus volt, engem elragadott a reneszánsz hangulat és remekül éreztük magunkat. Több helyen voltam már én is de meg kell mondjam itt minden tökéletes volt. Látszik mindenen hogy nincs kompromisszumos megoldás, értve a kialakításra, az építészetre, mindenre. Látszik, hogy ami el lett tervezve az oda lett téve kompromisszumok nélkül. A férjemmel üzemeltetés területén dolgozunk, ezért ezek a dolgok még inkább feltűntek! A személyzet, a tisztaság, az ételek tényleg fantasztikusak. Köszönjük az élményeket, biztos még fogunk menni. További sok sikert!

 40. Déberling Renáta

  Nagyon jól éreztük magunkat a januári hosszú hétvégén. Szerencsénkre szép havas táj fogadott minket. A szállás, épületek, wellness nagyon szép volt. Az ételek kiválóak. A személyzet kedves, külön kiemelném az egyik felszolgáló hölgyet, nagyon rég nem találkoztunk ennyire kedves, lelkes, mosolygós felszolgálóval, mint Ő. Nagy szerepe volt abban, hogy teljesen pozitív élményekkel tértünk haza és valószínűleg nem ez volt az utolsó alkalom, hogy itt jártunk. Szép Napot!
  Üdvözlettel: Norbi és Reni

 41. Hargitai Attila és Erika

  Nem is tudom hol kezdjem?!
  Egy éven belül negyedszer tértünk vissza január elején 4 napra Önökhöz.
  Mi is sok felé járunk itthon és külföldön is rendszeresen. Az egész birtok egyszerűen fantasztikus. A szobák egyedisége, minőségi berendezései és mérete 5 csillagos! A személyzet: hogy is mondjam? Egyszerűen fantasztikus! Mindig mosolyognak és mindenki, mindig köszön! Szeretném kiemelni a Palotafürdőben dolgozó wellness recepciós odaadó munkáját, kedvességét, a recepción a recepcióvezetőt emelném ki, ezenkívül az étterem teljes személyzetét, de még a tanulókat is.
  Az ételek minősége, választéka, bősége felül múlhatatlan.
  Mindenről csak felső fokon tudok beszélni.
  Csak egy-két javaslat: a Palota fürdőben a merülő medencénél nehézkes a bejutás, mozog a lépcső, a jakuzziban több helyen hiányos a “kavics” mozaik. Ha a kicsit korábbi érkezésre is lenne valami megoldás annak nagyon örülnénk, persze foglaltság függvényében.
  További sok sikert kívánunk ehhez a tökéletes, vendég centrikus munkához!
  Csatlakoznék az előttem szólókhoz, bízom benne, hogy nagyon megbecsülik az ilyen felkészült, lelkes odaadó személyzetet.
  Tisztelettel: Attila és Erika

 42. Kerékgyártó Zoltán

  Tisztelt Puchner Kastély!
  2019.01.06.-11. között töltjük orvos feleségemmel téli szabadságunkat Önöknél. Sokat utazunk a világban a 3 csillagostól a luxus szállodák igénybevételével, de el kell mondanom, hogy egy napi 500-1000 Euros szállodában sem tudnak professzionálisabb szolgáltatást nyújtani (étkezés, tisztaság). Kiemelném a személyzet kifogástalanul megszervezett munkáját. A szállodának sok sikert kívánok és a későbbiekben sokszor leszünk vendégeik családommal és barátaimmal. Tisztelettel: Kerékgyártó Zoltán

 43. Ferenczi Ákos

  Tisztelt Szálláshely!
  Barátnőmmel töltöttünk el 3 napot Önöknél amely felejthetetlen volt és minden szempontból tökéletes, a szoba minősége, a személyzet kedvessége és segítőkészsége szavakba nem foglalható annyira kiváló volt. Köszönöm hogy részese lehettünk mindennek, biztos újra látogatunk!

 44. Flachner József és Emese

  Tisztelt Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok!
  Feleségemmel négy feledhetetlen napot töltöttünk Önöknél. Igazi pihenés volt, és igazi “kastélyélmény”! Szerencsére van összehasonlítási alapom, mivel kedvenc pihenési formám a minőségi wellness, ezért ki merem jelenteni, hogy a Puchner Birtok megérdemli a legmagasabb minősítést ebben a kategóriában. Első helyen említeném a vendéglátók kedvességét, mosolyát, aztán az ételek és az elhelyezés kiválóságát, valamint azt a számunkra nagyon fontos hozzáállást, amivel udvariasan, de egyértelműen, étkezéskor és a wellnessben is szétválasztják a felnőtteket és a kisgyerekeseket, ezzel biztosítva előbbiek nyugodt pihenését. Külön említem a Palotafürdő személyzetének hölgyeit, akik konfliktust is felvállalva biztosították a csendet és nyugalmat a fürdőben.
  Meg kell említenem a Palotában lévő szobánk kényelmét, az utószezon ellenére gazdag programválasztékot is. Igazi pihenés volt, köszönjük, vissza fogunk jönni!

 45. Kaló Zsombor

  Tisztelt Kastélyszálló!
  Nyáron, majdhogy “véletlenül” leltünk az Élménybirtokra, ahol egy felejthetetlen napot töltöttünk el. A megannyi program túl soknak bizonyult egy napra, tehát úgy döntöttünk, hogy visszajövünk – immár szálláshelyet is foglalva.
  “Lakva ismerszik meg az ember”, mondják. Az előttem szólók részletezték a tiszta szobákat, finom ételeket: megerősítem.
  Ami azonban igazán megfogott és visszacsábított minket, az az itt dolgozók odaadása és vendégszeretete! Kis hazánkban sehol nem tapasztalt kedvességgel, odafigyeléssel éreztetik hogy tényleg a vendég az első és nem a pénze! Az egyik felszolgáló hölgy hihetetlen energiája, a gyerekfoglalkoztatóban dolgozó hölgy kedves szavai, az Ágens Társulat lehengerlő interaktív előadásai mély nyomot hagytak bennünk. A “láthatatlan” munkatársak: karbantartók, szobaasszonyok stb. is mind profin végzik a munkájukat, jól esik a reggeli
  előtt köszönni nekik és megköszönni, hogy ilyen kellemessé teszik az ittlétet. Ez csábít minket vissza, hiszen lehet akár tízemeletes medence is, ha az előbb felsoroltak hiányoznak.
  Remélem, minden munkatárs megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülésben részesül, hogy ilyen egyedülálló hangulatot kölcsönöznek ennek az egyedülállóan felépített településnek!

 46. Varga István

  Először voltunk itt, 4 éjszakát töltöttünk el. Reményeink szerint nem utoljára. Az egész Élménybirtok nagyszerű, a személyzet udvarias és segítőkész az ételek finomak, a szobák szépek. Köszönet a vendéglátásért, gratulálunk a tulajdonosnak! Edit és István

 47. Krisztina és Dániel

  Tisztelt Puchner Kastélyszálló összes dolgozója!

  Egy vasárnapi wellnest töltöttünk el a barátnőm születésnapja alkalmából, ami kiváló születésnapi meglepetésnek bizonyult. Csakis jót tudunk mondani a Kastélyszállóról. A vendéglátók kedvesek voltak, a hely első osztályú, rendezett és tiszta. Valamint az esti vacsora, amivel kiszolgáltak bennünket nagyon ízletes és finom volt az első falattól az utolsóig. Megérte Szegedről elautózni Bikalra.

  Köszönet még egyszer a csodás napért! Nem kizárt, hogy legközelebb is el fogunk látogatni!

  Üdvözlettel: Krisztina és Dániel

 48. Szabó László

  A múlt hétvégét töltöttünk a Puchner Kastélyszállóban. Első látogatásunk volt és csak pozitív a tapasztalat (1-2 apróságot leszámítva). A személyzet kedves, az ételek és italok finomak, a hely csodás és rendezett. Látszik a törődés. Köszönjük!

 49. Jószainé Milkovics Rozália

  3 éjszaka/4 napot töltöttünk unokáinkkal (5 és 9 évesek) a Fürdőház egyik szép, kényelmes szobájában. Mindannyian jól éreztük magunkat, a gyerekek különösen élvezték az Élménybirtokot illetve az ottani programokat. Az ételek finomak voltak, a személyzet kedves, figyelmes. Apróság, de mivel a Fürdőházban voltunk naponta többször lementünk fürödni és kicsit problémás volt a fürdőruhák, köntösök szárítása. Esetleg egy szárító a nyári szezonban jó lett volna a teraszon. Tervezzük a visszatérést, nagyon kellemes volt ez a pár nap.

 50. Asztalos Tamara

  3 éjszaka/4 napot töltöttünk a Palota egyik szobájában. Rendkívül jól éreztük magunkat. A szoba tiszta volt, az ágy szuper kényelmes, na és a klíma hát az maga volt a csoda. Az étkezések nagyon kiadósak és változatosak voltak, a személyzet kedves és segítőkész. Egy két minimális hiba volt de ez említésre se méltó. Mi nyaralni mentünk nem a hibákat keresni. Nagyon szeretnénk még az idén visszamenni, de ha nem sikerül jövőre mindenképpen. Köszönünk mindent!

 51. Ádám

  Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel: https://www.xrs.hu Csapata

 52. Dr. Józsa István

  KÖSZÖNET!
  Azoknak akik már üdültek Bikalon, nem kell indokolnunk, miért tértünk vissza immár harmadszor is Önökhöz. A tulajdonosnak és a kiszolgáló személyzetnek viszont át kell adnunk hálás köszönetünket azért az emberséges és megfizethetetlen szolgáltatásért, amit most, május 14-18. között kaptunk Önöktől. Miután megtudták ugyanis, hogy több, mint egy hetes lakásfelújítás embert próbáló zajkörnyezetből érkeztünk, és ingerküszöbünk a zajokra gyakorlatilag zéró, elcsúsztatták a Palotafürdő felújítását, így jótékony csendben élvezhettük a megszokott szolgáltatásaikat. Esetünkben ez az emberbaráti gesztusuk most többet jelentett, mint minden más (és persze csak Önöknél, Bikalon elérhető szolgáltatásnál). Köszönet érte és ígérjük, hogy még sokszor vissza fogunk térni, mert Önökhöz érdemes!
  Köszönettel: Dr. Józsa István és Dr. Józsa Istvánné

 53. Lónyai István

  Április 19-22-én voltunk a szálló Palotájában elhelyezve. A szoba pazar volt és kényelmes. A félpanziós ellátás minden igényt kielégítő (meglepett a vacsoránál a sör- és italfogyasztás mely járt az étkezéshez). A fürdők és medencék nagyon kényelmesek voltak. A szombati programok élményszámba mentek. Az egész személyzettel meg voltunk elégedve. Jövőre ismét tervezünk egy ottani wellness hétvégét!

 54. Hidasi János

  2018. március 9-től töltöttünk 7 és 9 éves lány unokáimmal 3 napot a Puchner Kastélyszállóban. Mint visszatérőek nagyon izgultunk, milyen lesz a véleményük.
  Már a megérkezés után, beköltözés előtt éreztem, jól döntöttem! Azonnal megtalálták az Élménybirtokot, körbe sétáltunk a macskaköves utcácskákban a mesterségek házai között és már a szombati programokra gondoltunk.
  A recepción kedvesen fogadtak, minden tájékoztatással elláttak bennünket, irány a szoba.
  A Reneszánsz Palota épületben a volt a szobánk – ugyanaz, mint a múltkor – már az épület, a folyosó dizájnja nagyon tetszett nekik és a bekészített gyümölcstálat ízlelgetve a nagy alapterületű, erkélyes lakosztályt azonnal belakták. Köszönjük!
  A szombati programok, az Apródképző Színháztermében Mátyás király lopni megy előadást végig nevettük – köszönet a színészeknek. A György teremben a Hadi tornabemutató látványos, mulattató volt.
  Az Élménybirtok óvárosa, középkori faluja az állatsimogató és az épített várfalak valóban egy varázslatos, mesebeli világba kalauzoltak el bennünket. Minden programlehetőséget kihasználtunk, lovagoltunk, kocsikáztunk, kovácsműhelyben dolgoztunk, könyvet készítettünk.
  Szomjunkat, éhségünket a Fehér Hattyú Fogadóban enyhítettük a mindig vidám, hihetetlen kedves “háziasszony” segítségével, a lányok megkedvelték.
  A lazítás, frissülés, úszás, dögönyözés, halacskázás a francia élményfürdőben történt meg, melyet egy kis logisztikával, négyszer is kitudtunk, használni.
  Az első étkezésnél újabb meglepetés ért, foglalt asztal minden étkezéshez. Köszönjük!
  Az ételek választéka, íz világa egy év alatt sokat javult.
  Összességében csodálatos napokat töltöttünk unokáimmal, a Puchner Kastélyszállóban!
  Az ő véleményüket tolmácsolva „fantasztikus élményekkel gyarapodtunk, szinte nem tudtunk betelni az élménybirtok látnivalóival, programjaival”. Ajánlom mindenkinek, mi újra visszatérünk!

 55. Mohácsi Lászlóné

  Tisztelt Szállodatulajdonos! Tisztelt Puchner Kastélyszálló összes dolgozója!
  Szeretnénk köszönetet mondani Önöknek. Március 4-5-6-án három napot töltöttünk Önöknél 12 fős baráti társasággal és teljesen elvarázsolt bennünket a birtok.
  A személyzet kedves segítőkészsége minden területen, a birtok tisztasága, sokszínűsége, a szobák tisztasága és ízléses berendezése, a wellness részlegek kifogástalan minősége és tisztasága, az ételek minősége, bőséges és választékos felsorakoztatása.
  Mi teljes szívvel tudjuk mindenkinek ajánlani, mert csodálatos három nap volt és teljesen egy másik világba vezetett ez a gyönyörűen és ízlésesen felépített birtok.
  További jó egészséget és jó munkát kívánunk Önöknek biztos vagyok benne, hogy még vendégeik leszünk!
  További sok sikert kívánunk Tisztelettel: Mohácsi Lászlóné

 56. Kocza Enikő

  Három csodálatos napot töltöttünk Önöknél férjemmel, ezennel csak kettesben. Bár az idő csúnya volt, a napok peregtek sebesen. A wellness csodálatos, a Lovagterem egy álom, ott étkezni egy különös élmény, a lovagi vacsoráról nem is beszélve. Gyerekeknek már megígértük, nyáron velük együtt visszatérünk, hogy az Élménybirtokot is igazi pompájában megtekinthessük. Köszönet mindenért, egy igazán különleges hely, mindenkinek ajánlom: ne hagyja ki!

 57. Hoffmanné Welker Györgyi

  2018. február 5-8-ig tartózkodtunk Önöknél. Kedves, szolgálatkész recepciósok fogadtak. A szállásunk az Udvarházban volt, ami egy 2 légterű szobából, és egy nagyon szép fürdőszobából állt. Meleg és barátságos a légkör, az ígéretek mindegyike megvolt. A konyhájuk kitűnő, a választék nagyon is bőséges, az ital tényleg ingyenes. Megjegyzem, a lovagi vacsora is tényleg lovagi! A fürdők jól szervezettek, a 300 vendég szinte nem is látszik, olyan mértékben szóródnak szét a birtok területén. Kiemelkedő a gyermekbarátságuk is! Láttam 8 hónapos ikreket a fürdőben, valamint számos babakocsival sétáló szülőt. Mindenki kedves és barátságos, nem munkahelynek tekintik a birtokot az itt dolgozók, hanem kicsit otthonuknak. Köszönöm a wellness részleg vezetőjének a Szépségfarmon végzett munkáját, a hozzáállását a vendégekhez. Egyszóval mindenkinek ajánlani tudom, de a 3-4 nap rövid. Legalább egy hetet kell itt eltölteni!

 58. Éberdt Ildikó

  A tavalyi évben 4 alkalommal volt szerencsém Önöknél járni. Nagyon jól éreztem magam. Mintha visszamennék az időben. Egyszerűen imádom az Élménybirtokot. Idén is tervezem a visszatérést. Már várom a jó időt, hogy elkezdődjenek a jó kis szabadtéri programok és a lovas színházi előadásokat is nagyon várom már! A bikali Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok nálam 10/10.

 59. Miskolczi János

  Az idei karácsonyt Önöknél töltöttük a Reneszánsz Palotában. Mintha visszarepültünk volna az időben, egyszerűen csodálatos! A személyzet végtelenül segítőkész és barátságos. A telt ház ellenére nem volt tumultus sem az étteremben, sem a fürdőkben. Az ételek változatosak és nagyon ízletesek, a fürdő minden igényt kielégítő. Remekül éreztük magunkat, mindenképpen visszatérünk.

 60. Galambos Antal

  Idén itt töltöttük a karácsonyt. Fantasztikus volt, kiváló kiszolgálás, kitűnő ételek, és hihetetlenül kedves személyzet.

 61. Sebestyén Gyula

  Tisztelt Vezetőség!Szép karácsonyt töltöttünk Önöknél, amit ezúton is köszönünk. Mi a 77-es szobában voltunk, az ételek és italok fantasztikusok voltak, a személyzet odaadó, illemtudó, különösen kiemelném az egyik felszolgáló munkatársukat, neki a vénájában van a vendéglátás. Köszönjük ezt az élményt, csak ajánlani tudjuk. További jó munkát!

 62. Harka Attila

  Gyönyörű hely, fantasztikus kiszolgálás, csupa kedves, mosolygós alkalmazott. Külön köszönet az egyik felszolgáló hölgynek, hogy végtelen kedvességével még szebbé varázsolta a Bikalon töltött napokat! Ildikó és Attila

 63. Bohács Tamás

  Először jártunk Önöknél, de biztosan nem utoljára.
  Az őszi szünetben, 4 éjszakát töltöttünk el Önöknél, a kastély deluxe lakosztályában 3 gyerekünkkel (9,12,15) együtt. A személyzet nagyon kedves, segítőkész.
  Az ellátás remek, nagyon jó ötlet, hogy nem kell az esti étkezéseknél külön megrendelni az italokat és várakozni rá, hanem korlátlan önkiszolgálással ezt mindenki magának megteheti. Az Élménybirtok nagyon hangulatos, a gyerekek szinte mindenbe belekóstoltak. A lovagi torna frenetikus volt, a középkori sajátosságokat nagyon jól ötvözték a mai kor igényeivel. A 9 éves fiam kedvence az a fiatalember volt, aki szerinte nagyon “sokoldalú” mert találkozott vele kovácsként, lovagként és este az étteremben is ő fogadott minket. A “fogadósné” tüneményes, a jókedve ránk is átragadt. Minden kis részlet kidolgozott, ötletes, nagyon szervezett a működtetés. Ennyi élmény befogadására ez a pár nap kevés, ezért nyáron biztosan visszatérünk.
  Üdvözlet a tulajdonosnak és minden dolgozónak!

 64. László Család

  Nagyon szeretünk visszajárni minden évben! A teljes kikapcsolódás garantált, a törődés és kedvesség, az ételek változatossága és a személyzet kedvessége pedig átlagon felüli. Alig várjuk a gyerekekkel, hogy újra Önöknél tölthessünk pár napot!

 65. Pongrác Beáta

  Mi 4 nap/3 éjszakát töltöttünk a párommal, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, még szeretnénk vissza menni!

 66. Szabó Ferenc és családja

  Sokadik alkalommal is remekül éreztük magunkat az egész családdal. Tökéletes környezet, kikapcsolódás az egész családnak. Külön szeretnénk megköszönni az egyik felszolgálónak azt, hogy emlékezett ránk és kiemelkedően segítségünkre volt mindenben, nem tudjuk eléggé megköszönni a professzionalizmusát és kedvességét, de a birtok teljes személyzete átlagon felül szenzációs. Megyünk jövő hónapban is, és mar alig várjuk. Köszönjük Puchner!

 67. Havasi László

  3 nap 2 éjszakát töltöttünk a feleségemmel ez év szeptember elején a Puchner Kastélyszállóban és a Reneszánsz Élménybirtokon. Másodszor jártunk ott, néhány évvel ezelőtt a kastélyban szálltunk meg, most az udvarházban kaptunk szobát. Királyság! Főúri kényeztetés, lovagterem, finom lakomák, francia, marokkói fürdők, illatok, lenyűgöző elegancia, gyönyörűség! Kedves személyzet! Magyarországon nincs párja!

 68. Vigné Éberling Renáta

  Második alkalommal voltunk. Először februárban kettesben, majd most a héten gyerekekkel. Ismételten fantasztikus négy napot töltöttünk el. A gyerekek rengeteg élménnyel gazdagodtak. Az Élménybirtokon a programok csodásak voltak, nem is tudtunk mindent kipróbálni annyi volt a választék. A személyzet kedves és segítőkész. Tervezzük a visszatérést!

 69. Csima Sándor

  Mi már nem először jártunk itt, valódi időutazás, csodás minden, a régi szépen felújított épületek, a környezet, a fürdők, a személyzet és nem beszélve az ízletes ételekről. Csak nagyon gyorsan repül az idő, de megyünk még, és megpróbálunk több napot Bikalon tölteni. Köszönjük! Márti és Sanyi

 70. Andrea

  Három éjszakát töltöttünk el barátokkal Önöknél és mindennel meg voltunk elégedve. Köszönjük!

 71. Anita

  Nagyon kellemes 4 nap 3 éjszakát töltöttünk a szállodában, konkrétan az udvarházban. A szálloda elhelyezése csodálatos, a személyzet barátságos és segítőkész! Az ételek változatosak, finomak és bőségesek. A programok jók. Rengeteg időt lehetne eltölteni a szálláshelyen, az Élménybirtok csodálatos. Maximálisan elégedettek vagyunk: kényelmes szoba, csodás élmenyfürdő, valóban pihenhettünk. Mi is szeretnék még visszatérni. J.A. Szlovákia

 72. Horváthné Gimesi Marianna

  Tegnap ünnepelte a lányom, Noémi a 25. születésnapját és Húsvéthétfőn, április 17-én voltunk ebben gyönyörű környezetben pihenni és vacsorázni. Kértem a számára egy apró meglepetést születésnapi gyertyával a vacsorához. Mindenki nagyon kedves és készséges volt. A bejáratnál jelezték is a kollégáik, hogy már vártak minket, és azt is tudják, hol ülünk. Hozzák a meglepetést. Ez tényleg meglepetés volt, valóban készítettek egy almatortát és számgyertya is volt rajta, 25. Nagyon jól esett ez a figyelmesség, igazán nagy örömet okoztak elsősorban az ünnepeltnek. Ezúton is nagyon köszönjük, és mindenkinek kívánom, hogy hasonló örömben legyen része. Még egyszer nagyon-nagyon köszönjük ezt figyelmességet!

 73. Zólyomi Tamara

  4 éjszakát töltöttünk el a párommal egy palota lakosztályban! A szoba minden képzeletünket felülmúlta. A környezet nyugodt volt és békés, rengeteg program közül lehetett választani. Csodálatos hangulatban telt ez az 5 nap, külön köszönet az egyik pincér úrnak amiért nem egyszer segítőkész volt. Összességében minden nagyon jó volt és bárkinek bátran ajánlom a helyet! A VIP pezsgőfürdőzést minden párnak ajánlom, nagyon megéri!

 74. Gönczőné Évike

  Nagy köszönet Önöknek! Mindenre gondoltak, valóban királynak érezhettük magunkat! Csodálatos helyszín, remek emberek, kidolgozott apró részletek! Csodás volt, köszönjük!

 75. Gaborek Lajos és Aranka

  3 éjszakát töltöttünk a Kastélyszálló Palota részében. Nagyon szép élményben volt részünk. Az Élménybirtok csodás, benne tényleg élmény a séta. Elrendezése, üde, szép és korhű a Fogadó. Az ételek 5 csillagot érdemelnek, valamint a személyzet és a kiszolgálás is. A wellness, a Francia és a Marokkói fürdő nagyon jó. A Palotafürdőben tetszett a jakuzzi és a gőzfürdő is kellemes volt. A Marokkói hangulat kiemelkedő, stílusa teljesen korhű. Nagyon izgalmas és érdekes hely, plusz pont, hogy az italok kiemelkedő minőségűek. A március 15.-ei rendezvények nagyon jók voltak. A baj csak az volt, hogy rövid ideig vannak nyitva a fürdők és a szabad ég alatt kell megközelíteni az étkezőt, és a fürdőket. Mindenért köszönet, amint lehetőség nyílik visszamegyünk!

 76. Vigyinszki Noémi

  Nagyon szép hétvégét töltöttünk itt a párommal. Minden nagyon szép és jó volt! A személyzet rendkívül kedves, az ételek nagyon finomak. A szobák pedig ragyogó tiszták! Igazán egy élmény volt! Köszönjük!

 77. Móricz Éva és Kovács István

  Csodálatosan szép napot töltöttünk el 2017.03.08-án! Igazi élményben volt részünk, minden csodálatos! Kicsit fürödtünk is. Köszönet a kedves ott dolgozóknak, nagyon aranyosak! És akkor leírnám, hogy dolgoztam konyhán, nem is egy helyen de ilyen isteni finom palóclevest még nem ettem! Köszönet érte a szakácsnak, és üdvözlet a kedves úriembernek, aki kiszolgált minket. Nyáron visszatérünk! Üdvözlettel : Évi és István

 78. Schneider Pál

  Fantasztikus 2 éjszakát töltöttünk felnőtt gyermekeinkkel a szállóban. Ilyen kedves felszolgálókkal és segítőkész emberekkel még sehol sem találkoztunk. Családi eseményeket ünnepeltünk és a lehető legjobb helyet találtuk meg erre az alkalomra! A szállást nem lehet szavakba önteni egyszerűen minden tökéletes volt! Biztosan visszatérünk még. Köszönettel és tisztelettel: Schneider Pál

 79. Bobek Mónika

  Gyönyörű hely, fantasztikus kiszolgálás, csupa kedves, mosolygós alkalmazott. Külön köszönet az egyik felszolgáló hölgynek, hogy végtelen kedvességével még szebbé varázsolta a Bikalon töltött napokat!

 80. Kalászdi Pál

  Kellemes környezet, szép szállások, jó étkek, szívélyes vendéglátás, jó levegő, kiváló fürdők. Nagyon szuperül megépített óváros, falucska, kis interaktív házikók, állatsimogatók és hozzá frappáns vidám szövegek. Program sajnos így télen nem sok van. Így röviden, de lehetne ragozni. Köszönjük a Puchner csapatának, külön az értékesítőnek, aki segített nekem a választásban (nem volt könnyű, de a legszebb elnöki lakosztályt kaptuk meg, legnagyobb megelégedésünkre) és nem utolsó sorban a birtok megálmodójának.
  Van egy ötletünk, hogy még nagyobb legyen az élmény. A lovagi vacsora címszó alatt, a saroglyás tálalás kissé félrevezető volt. A saroglya attól azért jóval nagyobb, mint amiben tálaltak, bár így is bőségesen elég volt. Feldobná a hangulatot, ha lovagi ruhába öltöznének a pincérek és nemesi ruhába a vendégek.
  A Valentin napi vacsorához kis zenés műsort el tudtunk volna képzelni, de a vacsora e nélkül is finom, és ízletes volt.
  További sok sikert, és sok vendéget kívánunk! Visszatérünk, ha lesz rá lehetőségünk! Köszönünk mindent!

 81. Tóthfalussy Viktor

  Csodálatos helyet ismertünk meg párommal a Puchner Kastélyszállóban töltött pihenésünk során. A környezet, a szállás (az Udvarház legfelső szintjének egyik lakosztályában voltunk) gyönyörű és hangulatos, a személyzet kedves és segítőkész. A Fürdőház Marokkói fürdője páratlan élményt nyújt, már egyszeri belépés után. Az Élménybirtok középkori faluja és óvárosa, az állatsimogató és az impozáns várfalak látványa valóban elrepíti az embert a hétköznapokból egy varázslatos, mesebeli világba. Csak azt sajnálom hogy hétköznap lévén a birtokon viszonylag kevés tennivaló akadt, a hatalmas lovagi arénák és színpadok biztos telve, műsor idején mutatják meg igazi, teljes fényüket. Semmi baj, legalább lesz mit várni mikor újra ellátogatunk ide, hiszen biztosan visszatérünk egy melegebb, nyári hétvégén! Az ételek kifogástalanul finomak voltak, a reggeli bőséges választékú, míg a vacsoránál azért mi némileg többféle választási lehetőséget el tudtunk volna képzelni. Akiket külön is szeretnék kiemelni, az étteremvezető és a Fehér Hattyú Fogadó “háziasszonya”. Nagyban hozzájárultak elégedettségünkhöz, és különösen a fogadóban tapasztalt hihetetlen kedvesség az ami minket megfogott, és újbóli látogatásra ösztönöz. Ez a nagybetűs vendéglátás, bár mindenki így csinálná! Csak így tovább, gratulálunk, és köszönjük!

 82. Vigné Éberling Renáta

  3 éjszakát töltöttünk Önöknél. A hideg ellenére nagyon jól éreztük magunkat, az ételek bőségesek és finomak.Tervezzük a visszatérést.

 83. Mészáros Tibor

  Szerelem, ami több, mint szerelem! Feleségemet 50 éve ismerem. Még mindig elbűvöl. E jeles nap megünneplésére megtaláltam a méltó helyszínt. A” Puchner”-be 2013-ban szerettünk bele, s még azóta is tart. Igen, ez is szerelem!

 84. Markó Csaba és Emese

  Köszönjük a lehetőséget, hogy eltölthettünk 4 napot a Puchner Kastélyszálló Palota elnevezésű szálláshelyén. Tökéletesen elégedettek voltunk mindennel, mind a kiszolgálással, mind az ételekkel különösen, hogy lehetőség nyílt laktóz- és gluténmentes étkezésre is. A személyzet minden tagja kedves és segítőkész volt. A wellness részlegen is kedvesek voltak az információt szolgáltató hölgyek. Férfi masszőrjük is udvariasan fogadott Bennünket, ami fokozta az elégedettségünket a wellness részleggel kapcsolatosan. Reméljük lehetőségünk nyílik visszatérni Önökhöz, s akkor már az Élménybirtok adta lehetőségeken is részt tudunk venni. További sok Vendéget és kellemes napot kívánunk a szálloda összes dolgozójának!

 85. Erdélyi Zita

  3 éjszakát töltöttünk a Kastélyszállóban, azon belül a Vendégházban. Maradéktalan élményben volt részünk. Az Élménybirtok nagyon szép, tematikus az elrendezése, üde színfoltja, a korhű Fogadó. A változatos szálláshely és lehetőség egyedivé varázsolja a helyszínt. Az ételek minősége 5 csillagot érdemel, mind a személyzet és a kiszolgálás is. A wellnessben (francia, marokkói) a jakuzzik nehezen megközelíthetők, mert nagyot kell lépni és mozgott a korlát, ami kissé veszélyes. A Palotafürdőben, viszont tetszett a jakuzzi ott profi volt minden, és a gőzfürdő is kellemes volt. A Marrokkói hangulat kiemelkedő, stílusa teljesen korhű. Összességében, nagyon izgalmas és érdekes hely, plusz pont, hogy az italok kiemelkedő minőségűek voltak. A szakács változatosan és finoman főz. Kevés helyen tapasztalható efféle profizmus.

 86. Ribai Klaudia

  Többször voltunk már Önöknél és még nagyon sokszor szeretnénk menni. A többféle szálláslehetőség miatt megunhatatlan a hely. A svédasztalos reggeli és vacsora olyan, amilyennek lennie kell: hosszú asztalokon sokféle és nagy mennyiségű étel, már amikor lefoglaljuk a szállást, arra készítjük a gyomrunkat. Kisgyerekkel bizony nem könnyű a svédasztal, de remek megoldás, hogy figyelnek a kicsikre, miközben mi is látjuk őket és közben jól is lakunk. A teljes személyzet részére jár a gratuláció!

 87. Gabi és Péter

  November végén töltöttünk el négy éjszakát a Kastélyszállóban. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Kedves udvarias segítőkész személyzet finom ételek minden igényt kielégítő wellness részlegek. A hely hangulata egyedülálló. Biztos hogy visszatérünk még. Köszönjük hogy itt lehettünk!

 88. Sanyi és Márti

  Mi november végén töltöttünk el három gyönyörű napot: csodás környezet, tisztaság, remek kiszolgálás, nagyon finom ételek jellemzik a szállodát. Jól kipihentük magunkat. Megyünk még ha lesz rá lehetőségünk.

 89. Mágocs Kitti

  A kastélyszálló és kedves munkatársai magukba foglalják, mindazt a törődést, azt a magas színvonalat, azt a szakmaiságot, amivel kapcsolatban méltán alkalmazhatjuk azt a jelzőt, hogy csodás! Nagyon köszönöm az élményt!

 90. Gombás Tünde

  Nagyon szeretem ezt a helyet, pedig már nagyon sok helyen jártam, mégis itt érzem magam a legjobban. Októberben megyünk újra, ez már a 6. alkalom lesz. De biztos vagyok benne hogy sok ilyen lesz még!

 91. Lábodi Róbert

  Háromszor voltunk Bikalon, bejártam a világot szó szerint még karácsonykor is megyünk, de Bikal mindent visz! A programok, a személyzet a legjobb, amivel találkoztam.

 92. Szűcs Zoltán

  25 éves házassági évfordulónk méltó megünneplésének kastélyszállodája. Monarchia korabeli kék lakosztály, gyönyörű őspark, kedves személyzet, nagyon finom konyha. Ingyenes italok az étkezéseknél, ilyet még egy szállodában sem tapasztaltunk! Különböző, sokrétű szórakozási és pihenési lehetőség, szabadtéri színházi bemutató, nagyon-nagyon egyedi középkori élményfalu. Rendkívüli élmény volt, köszönjük, biztosan jövünk még!

 93. Szabóné Tóth Zsuzsanna

  6 napot töltöttünk ebben a nagyszerű szállodában. Ajánlom mindenkinek, főleg gyermekkel, hogy nyaraljon egyszer itt és biztosan vissza vágyik! Remek konyha, széles választékkal, nyugodt, de mégis élménydús környezet! Az Élménybirtok meg hab a tortán! Köszönjük a remek nyaralást!

 94. Varga Tamás

  4 napot töltöttünk Bikalon, nagyon jól éreztük magunkat a gyerekekkel, szívesen jövünk legközelebb is, ha tudunk.

 95. Szakács Rita

  A március végi három napos pihenés nagyon kellemes volt. A sok vendég ellenére sehol nincs zsúfoltság. Sokféle program és pihenési lehetőség közül választhattunk. A meglepően jó konyha és a személyzet minden tagjának kedvessége, udvariassága hab a tortán. Először voltunk Bikalon, de mindenképpen újra jövünk!

 96. Czövek Gabriella

  Lassan 5 vagy 6 éve itt nyaralunk! Évről évre több napot töltünk Bikalon. Nagyon szép! Tele programokkal és szenzációs élményekkel minden évben! Nem tudjuk megunni! Mindig bővül és jó látni a folyamatos fejlődést! A legjobb!

 97. Czibula Zoltánné

  Először jártam Önöknél autista kisfiammal és családommal együtt az autizmus világnapja alkalmából. Hatalmas élmény, csodálatos nap volt, biztos hogy visszatérünk még máskor is!

 98. Ambrus Zsolt

  Igazán nagyszerű élmény volt, biztosan visszatérünk még.

 99. Szőke Katalin

  Most térünk vissza harmadjára,a legkedvesebb helyre ahol valaha jártunk!

 100. ADORJÁN ILDIKO

  Tökéletes minden. Igazán jól éreztem magam. Most voltam először és remélem nem utoljára.

 101. Zsuzsanna

  Tavaly ősszel töltöttem el néhány csodálatos napot a Puchner Kastélyszállóban.
  Nyugalom, feltöltődés és kivételes vendégközpontúság jellemzi e helyet.
  Csak így tovább!

 102. Babochay Edit

  Már hatodik alkalommal élvezhettük 2016. január 19-22. között a Birtok nyújtotta kényelmet! Sok helyen jártunk már, de mindig visszatérünk ide. Első számú kedvenc. Gyönyörű, nagy, kényelmes a szállás, csodásak a wellness részlegek, fantasztikus az étkezések minősége és hangulata. Mindig kedves és segítőkész mindenki; az értékesítőtől recepcióson át a szobaasszonyokig. A vizslánk számára is minden adott, hogy jól és otthonosan érezze magát. A programlehetőség is bőséges, sőt! Sajnos mindig olyan gyorsan elszalad az a pár nap. Biztosan megyünk újra!

 103. Dr. Koncz Erika

  Másodszor voltunk Önöknél – most Szilveszterezni a gyerekekkel. A sima hétvége is remek volt, de ez a Szilveszter fantasztikus. Csodálatos volt, hogy egy 400 fős rendezvényt ilyen gördülékenyen szerveztek le. Szuper felszolgálás, remek ételek, kedves felszolgálók. Köszönjük szépen!

 104. Egy nagyon vidám pécsi cég

  Az elmúlt hétvégén egy új dimenzió nyílt meg előttünk a Puchner Kastélyszálló és a Reneszánsz Élménybirtok adta lehetőségek kiaknázása közben. Ötvennégy ember egyöntetű válasza volt az itt eltöltött céges karácsonyi összejövetel után, hogy „Ez csodálatos volt!” És tényleg csodálatos volt! Szeretnénk megköszönni a szálló és a birtok minden dolgozójának a kedvességét, segítőkészségét, a Sportközpontban dolgozó hölgy türelmét és nem utolsó sorban a szervezést! Mindezek együttes hatása volt, hogy ez az 54 ember felejthetetlen élményekkel távozott vasárnap reggel.
  Köszönjük szépen!

 105. Fülöp István Jámbor Márta

  Csodálatos három napot töltöttünk, az Élménybirtokon. Gyermekeink szülinapi ajándéka volt, nagyon betalált! A reggeli valamint a vacsora nagyon választékos és finom volt. A fürdőház igazi pihenést, relaxálást biztosított. A birtokot körbesétálva, a tulajdonos szavaival élve “tényleg egy álom teljesült”. Ilyet még nem láttunk, mindenhol érezhető volt a precizitás, minden részletében kidolgozott igazi Élménybirtokot találtunk. Ígéretet tettünk, hogy még a közeljövőben visszalátogatunk!

 106. Zoltán

  Egy hétvégét töltöttünk Bikalon, nagyon jól éreztük magunkat, szívesen jövünk legközelebb is, ha tudunk. Külön köszönet azért, hogy az ételallergiás vendégekre is gondolnak. A chef vacsorát mindenkinek tudom ajánlani.

 107. Vindischné T erzsébet

  Köszönetet szeretnék mondani a szálloda összes dolgozójának, mert három felejthetetlen napot töltöttünk Önöknél.Természetesen, ha lesz még nyugdíjas akciójuk, akkor lehet hogy újból fogunk élni a lehetőséggel. Egy apró észrevételem, azért lenne: sajnálom hogy a fürdőkben, a szaunázás után nem volt biztosítva ivóvíz. Üdvözlettel: Vindischné T Erzsébet

 108. Szabó Éva

  2015. szeptember 25-27. között volt szerencsém a Palota kényelmét élvezni, és a keresztfiam lakodalmán részt venni. A szállás, a Palotafürdő nagyon tetszett, az ételek ízlettek, és a lakodalom lebonyolítása is kiváló volt! Köszönet ezért a esküvőszervezőnek, és a kitűnő személyzetnek! Remélem lesz még alkalmam Önöknél hosszabb időt eltölteni, és az egész birtokot felfedezni! Köszönöm: Éva

 109. Lukács Szilvia

  Felejthetetlen élményben volt részem/részünk. Nagyon szépen köszönjük a szálloda dolgozóinak a kis segítséget, hogy valóra váltották kis álmunk. Imádtam minden egyes percét! Vissza fogunk még térni ide. Köszönettel Szilvia és Zoltán

 110. Hajduné Karai Andrea

  25. házassági évfordulónkat ünnepeltük ebben a csodálatos környezetben lévő szállodában. A legjobb döntés volt. Vendégházi szobánk minden igényt kielégített. A személyzet nagyon figyelmes, kedves, udvarias. A fürdők csodálatosak. A vacsora és reggeli választék bőséges, változatos, ízletes. Az Élménybirtokhoz hasonlót még soha nem láttunk. Ilyen élményben még nem volt részünk. Csak gratulálni tudunk! Összességében csodálatosan éreztük magunkat! Mindenkinek elmeséljük és biztatjuk őket is, hogy menjenek el, mert ezt mindenkinek látnia kell, és át kell élnie! Köszönjük, hogy ott lehettünk!

 111. Kiss Eszter

  Egy végtelenül kellemes hétvégét töltöttünk el Önöknél. Jók és változatosak a programok, a konyhájuk kitűnő. A személyzet nagyon kedves. Tetszett, hogy vannak fürdők, ahová kis gyermekek nem mehetnek be, így aki teljes nyugalmat szeretne, az is megkapja. Remélem jövőre újra el tudunk látogatni Önökhöz.

 112. Mondok István

  Az Önök Szállodája az eddigi legcsodálatosabb és legkellemesebb élményekkel töltött el minket, és bátran mondhatom, mivel már nagyon sok helyen megfordultunk, hogy nekünk a leg -leg szálloda, szívmelengető, nyugalmat árasztó.

 113. Péter Viktória

  Felejthetetlen napokat töltöttünk itt idén is. Egészen biztos, hogy jövőre is visszatérünk.

 114. Kovács Ildikó

  Csodás hat napot töltöttünk el Önöknél két kislányunkkal. A szobák gyönyörűek, a konyha remek! Nagyon tetszett, hogy aktív pihenésre és ellazulásra is van mód a birtokon. Köszönjük szépen a felejthetetlen élményeket, különösen az Élménybirtok lakóinak, akiknek türelme, kedvessége, segítőkészsége lenyűgöző volt a 36 fokos kánikulában is! A fafaragó mester humorát és játékosságát, az ékszerkészítő szép ékszereit sosem fogjuk elfelejteni! A lovasok és színészek reggeltől estig tartó kitartó munkáját is a legnagyobb elismerés és dicséret illeti. Mindent nagyon köszönünk!

 115. Dr Molnár Sándor és családja

  Nagyon örülünk, hogy pihenésünk helyszínéül Önöket választottuk. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, különösen a személyzettel, azon belül pedig az Élménybirtok területén dolgozó kollégáik kedves, barátságos, közvetlen hozzáállásával. Az pedig, hogy 6 éves kisfiunk “lovaggá ütése” is megtörtént a helyszínen, az már csak hab a tortán.
  Életünk mondhatni legjobb nyaralását töltöttük el a Puchner Kastély és Élménybirtok területén, és reméljük hamarosan újra Önöknél lehetünk!

 116. Szabó Csaba

  Kéthetes családi nyaralásunk záróhétvégéjét Önöknél töltöttük.Feleségemnek és lányomnak meglepetésnek szántam éves pihenésünk koronájaként.Nem gondoltam,hogy magamnak is sikerül meglepetést okozni!Fantasztikusan éreztük magunkat,köszönjük.

 117. Bencsik Brigitta

  Köszönjük szépen a csodás hétvégét amit eltölthettünk ebben az igazán szép és igényes környezetben, nagyszerű és kedves kiszolgálás mellett! Külön köszönet a lovak mellett dolgozóknak, a felejthetetlen élményt nyújtó tereplovaglásért és lovas oktatásért. Üdvözlettel: Bencsik Brigitta és Besze Roland

 118. Variatech Consulting Kft.

  Nagyon szépen köszönünk mindent, gyönyörű a kastély, kitűnő ellátást kaptunk, a személyzet segítőkészsége, felkészültsége, kedvessége pedig a legkiválóbb volt, amivel valaha találkoztunk.

 119. Marton Hajnalka

  Nagyon jól éreztük magunkat a két vendégházban töltött éjszaka alatt. Az étel remek, a birtok szép, a takarító és felszolgáló személyzet nagyon kedves.
  Amit viszont kifogásoltunk az a vendégház melletti homokozó állapota, valamint a szúnyogháló hiánya a tetőtéri szobánkból. További jó munkát kívánunk!

 120. Prohászka Istvánné

  Nagyon szép hétvégét töltöttünk a Palotában. Minden nagyon jó volt, az Élménybirtok név nagyon találó, tényleg csak ezzel a szóval lehetne jellemezni.Biztosan visszatérünk még.

 121. Szabó Zoltán

  Egy hétvégét sikerült eltöltetnünk ezen a csodálatos helyen. A kiszolgálással maximálisan meg vagyok elégedve. Segítőkész, udvarias, mosolygós személyzet leste minden kívánságunkat. A konyha is remek. Visszatérek még.

 122. Nemeskéri Család

  Visszatérő vendégek vagyunk,itt töltöttük a Karácsonyt,a Valentin-napot és most a Húsvétot is. Már nagyon várjuk a Pünkösdöt! Nekünk az Élménybirtok a nagy kedvencünk, mivel wellness van máshol is,de az Élménybirtok egyedülálló! Mi annak örülnénk ha ez sem maradna ki a jövőbeni tervezett fejlesztések sorából.

 123. Szauer József

  Gratulálok a Puchner valamennyi dolgozójának a “Magyarország legjobb szállodája” címéhez.
  Büszke vagyok, hogy én is a törzsvendégek közé tartozom!

 124. Szabad Gábor

  Nagyon szuperül éreztük magunkat. Gyönyörű speciális épületek, hangulatos szobák várják a vendégeket. Az éttermek is nagyon egyediek, és fantasztikusan finomak az ételek. Van egy nagyon kedves felszolgáló Hölgy, akit külön kiemelnénk. Mindenkinek ajánljuk a helyet!

 125. Péter Dóra és Dombovári Péter

  Fantasztikusan éreztük magunkat az itt töltött 3 és fél nap alatt. Csodálatos az Élménybirtok, élveztük a kézműves programokat és a különböző bemutatókat. A wellness részleghez nem tudunk mit hozzáfűzni, így tökéletes, ahogy van! Kipihenten és boldogan távoztunk!

 126. Kertész Éva Réka

  Csodálatosan éreztük magunkat! Itt mindig van mit csinálni, sok a látnivaló és szép a Birtok.
  Köszönjük az élményt!!!

 127. Kozma Árpád és felesége Kolonics Erzsébet

  Először jártunk itt, de biztosan nem utoljára!
  Csodálatos napokat töltöttünk el, itt létünk minden percét élveztük, és bizonyára szívesen fogunk visszagondolni erre az “ÉLMÉNYRE”. Gratulálunk a birtok üzemeltetőinek!

 128. Héder Anita

  Kedves olvasó!
  A következő 7 tényező tette csodálatossá az itt töltött 3 napot:
  Pazar szállás
  Udvarias személyzet
  Cáfolhatatlan ízek
  Hihetetlen élmények
  Nívós szolgáltatások
  Egyedi környezet
  Remek hangulat

 129. Magyarovits Család

  Kedves személyzet!
  Csodálatos élmény volt ez az itt töltött 3 nap!!! Köszönjük!
  A szobánk csodaszép volt,a fürdő szuper, gyerekbarát; a személyzet kedves, aranyos. Az ételek isteniek voltak!

 130. Dósa Csilla

  A Puchner Kastélyszálló megálmodójának!
  Dósa Csilla vagyok és férjemmel, Szegedi Lászlóval töltöttünk Önöknél pár éjszakát. Hihetetlen élményekkel tértünk haza, hála a kedves személyzetnek, csodás környéknek, és nem utolsó sorban az Élménybirtokon töltött csodás programoknak köszönhetően.
  Az, hogy minden csodálatos volt, az kevés. Minden professzionális volt! A színészek pedig felejthetetlenek, miattuk jövünk vissza!!!

 131. Vanda

  Minden szuper volt! Már sok szállodában voltam, és eddig ez a legegyedibb köztük. A családommal nagyon jól éreztük magunkat. Máskor is szeretnék ide jönni.

 132. Mészáros Tibor

  Harmadszor fogunk eltölteni néhány napot a Birtokon. Tesszük ezt azért, mert nem találunk hozzá hasonlót széles e hazában. Kedves, figyelmes, tiszta, bőséges, romantikus, elegáns, egyszerű, nagyszerű, csendes, közvetlen, barátságos!

 133. Kismihók Gabriella

  Fantasztikus a kastélyszálló ! Tiszta és igazi családnak való hely! Ételek fantasztikusan finomak ! Mindenkinek csak ajánlani tudom !

 134. Szombathelyi Renáta

  Mindenkinek merem ajánlani ezt a helyet,nagyon sok helyen voltunk már,de ez a hely semmihez sem foghato,maga a csoda,Sajnos csak 3 napot töltöttünk itt,igy nem is volt idönk mindent megnézni.Reggeli és vacsora nagyon finom,böséges.Köszönjük ezt a csodás 3 napot

 135. Szombathelyi Renáta

  Most érkeztünk haza,és mondhatom fájo szívvel indultunk el. Nagyon csodálatos 3 napot töltöttünk el itt,biztosra mondhatom, hogy vissza térünk.

 136. Gömöri László

  Nemrég két éjszakát töltöttünk a Puchner Kastélyszállóban, a palota épület egy lakosztályában. A szoba megfelelő méretű volt, gyönyörű bútorokkal, korhűen dekorálva és sarokkáddal, ami a kedvencünk volt. A minibár kissé csalódást okozott, hiányoltuk a snackeket (egy csomag sós mogyoró volt a hűtőben), egy-egy különlegesebb bor és csokoládé nagyon szépen mutatott volna a gyönyörű, faragott szekrénykében. Ennek ellenére dugóhúzó ugyan volt az asztalon, de bor nem volt a minibárban. Még egy apróság ugyan, de a fürdőszobába mini sampon, testápoló és tusfürdő praktikusabb lenne, mint az egyszerű folyékony szappan. Összességében nagyon tetszett a szoba, nagyon hangulatos és meghitt volt. Külön kiemelnénk a tisztaságot, a szobalányok nagyon jó munkát végeztek.
  A személyzet kedves volt, mindig mindenki előre köszönt és mosolygott. Megérkezéskor a recepciós hölgy kissé gépiesen ismertette a tudnivalókat, egy-két „Hogy utaztak” vagy „Milyen szép időnk van” mondat jól esett volna.
  A szálloda szolgáltatásai közül a wellnesst emelnénk ki, bár először kevésnek tűnhet a medencék száma, mégsem volt sehol sem zsúfoltság. Napközben, esténként előfordult, hogy csak mi használtuk például a pezsgőfürdőt. A marokkói fürdő volt a kedvencünk, gyertyákkal, hangulatvilágítással, nagyon romantikus helyszín.
  A vacsora a Lovagteremben volt, nagyon elegáns és gyönyörű az étterem. A szálloda honlapján is felhívja az érkező vendégek figyelmét a megfelelő öltözetre, sőt az étterem ajtaján is ki van ragasztva, hogy szabadidőruha nem tartozik az alkalomhoz illő öltözetek közé. Jó néhány vendég figyelmen kívül hagyta a szálloda kérését, ami nagyon meglepő volt, néha nevetségesen mutatva a csíkos szabadidő ruhát viselve az elegáns étteremben. Talán bejelentkezéskor erre fel lehetne hívni a vendégek figyelmét.
  A reggeli nagyon bőséges volt és finom, rengeteg meleg étel közül is lehetett választani. A vacsora büféasztalán 3 féle leves, 4 féle főtétel és 4 féle desszert volt, emelett salátabár és gyümölcsök is. A vacsora bőséges volt, azonban, kipróbáltunk volna egy-egy különlegesebb főételt is. Illetve a süteményeket, tortákat tepsiben tálalták és kanállal kellett szedni/vágni belőle, ami nem volt a legízlésesebb megoldás.
  Az Élménybirtok bár nem volt nyitva, a fogadók, műhelyek zárva voltak, de látogatható volt. A birtok csodálatos, mintha az időben utaznánk vissza, rengeteg fotót készítettünk, csak azt bántuk, hogy tovább nem maradhattunk.
  Kicsit hosszúra sikerült a mondandónk, de, mivel hotelben dolgozunk mi is, tudjuk, hogy milyen fontos a vendégek visszajelzése. Egy ilyen szálloda, mint a Puchner nemzetközi szinten is megállja a helyét, biztosak vagyunk benne, hogy a külföldről érkező vendégek is ugyanígy gondolják. Reméljük, hogy jövőre visszatérünk!

 137. Turiné H. Andrea

  Nagyon sok élménnyel tértünk haza az 5 napos nyaralásunkról. Két gyermekkel érkeztünk és minden percét élveztük az ottlétünknek. A Fürdőházi lakosztályunk kifogástalan, a személyzet udvarias és szolgálatkész. A vacsora fenomenális és bőséges. A medencék igényesek, de rossz idő esetén a gyermekek részére fenntartott medence kevésnek bizonyult. De szerencsére csak egy nap rossz időt fogtunk ki és átvészeltük. Az Élménybirtok méltó a nevére, a solymászat, lovagi bemutató és a programok mind-mind hatalmas élmény volt, mind gyereknek, mind felnőttnek. Először jártunk itt, de nem utoljára. Köszönjük az élményt. Turi család Zalaegerszegről

 138. Fogd Szabolcs

  Ha egy eseménydús hétvégét szeretne valaki, akkor itt a helye! Július 19. és 21. között voltunk itt és őszintén mondhatom egy percet nem unatkoztunk. Sem a gyerekek, se mi a szülők! Gyakorlatilag tele volt a három nap nagyon jó programokkal, élményszámba menő lovas színházzal. A személyzetről semmi rosszat nem tudok, és nem is mondhatok. Bárki szembe jött velünk mosolyogva üdvözölt, ha éppen olyan hóbortja támadt a gyerekeknek este kilenckor is kerítettek kakaót, és a legvégsőkig udvarias precíz és gyors kiszolgálást tapasztaltunk amit ezúton is nagyon köszönünk! Fogd család

 139. Molnárné Varga Tímea

  2014 július 6-11 ig voltunk a szálló vendégei. Csodálatos napokat töltöttünk Önöknél. Gyermekeink fantasztikus élményekkel gyarapodtak, nem tudtak betelni az élménybirtok látnivalóival. Remek volt a mini tábor, felségesek az ételek, a birtok csodálatos, a dolgozóknak köszönjük a kedvességet, a barátságot. Következő évben visszatérünk! Köszönjük!

 140. Pálfi Mónika

  2014.Június utolsó hetét töltöttük el immáron harmadszorra visszatérő vendégként ezen a csodálatos Birtokon a párommal. Viszont most jött velünk az egyetemista lányunk is, mert már annyi szépet hallott tőlünk, hogy ragaszkodott hozzá, hogy ezt ő sem szeretné kihagyni! 2 éve a kastélyban, tavaly a vendégházban szálltunk meg, most pedig az udvarházban 2 légterű szobában pihentünk. Mindegyik szálláshelynek meg van a maga szépsége, varázsa. Szeptemberben visszatérünk egy fürdőházi szobába és jövőre ismét ott leszünk, ez tuti! Ami jó,szép,kellemes… oda szívesen visszatér a vendég! Szuper a ételkínálat, a programok, a személyzet pedig nagyon kedves és figyelmes! Jó a Puchner Kastélyszállóban pihenni!

 141. Kovács Zoltán és családja ,Szilvi, Petra

  Kedves Bikaliak !
  Sokadszor vagyunk már Nálatok és ismételten családi ünnepet töltöttünk a szállodában, mert a kislányom kívánsága az volt, hogy ott szeretné tölteni a születésnapját, ahol Ő a legboldogabb. Köszönjük szépen a páratlan vendégszeretetet és a figyelmességet amit tőletek rendszeresen kapunk és, hogy bearanyoztátok a családi ünnepünket!
  Köszönettel, Kovács Zoltán és családja

 142. Gutai-Ruppert Krisztián

  Június 29 – július 04-ig voltunk a Birtok elégedett vendégei. Először voltunk Önöknél, de hitem szerint nem utoljára! A szállás osztályon felüli volt! A palotában kaptunk lakosztályt, ahol a lányaink egyből a sarokkádat vették célba, mint első leküzdendő kihívást. A berendezés és a kényelem tökéletes volt! Nagyon tetszett, hogy minden épületben volt külön recepció, így nem kellett rohangálni kérdés esetén. A hatalmas területen sok-sok látnivalót, és időtöltési lehetőséget találtunk, kedves és segítőkész alkalmazottakkal. Külön kiemelendő, hogy vacsoránál automatikusan ki volt jelölve az asztal, így nem kellett harcolni a helyekért. Szintén az étkezéseknél praktikus ötlet volt a játéksarok, melyet a kölykök ki is használtak, köszönet az ott dolgozó hölgyek a türeleméért. A fürdők tagozódása szintén remek ötlet, illetve a több helyen is fellelhető étkezési lehetőség. A menet közbeni gyermektábort a lányok nagyon élvezték, azóta is emlegetik a tábort vezető “bácsit”.
  Aztán eljött a várva várt nap, a csütörtöki, amikor a középkor újjá éledt. Nem gondoltam volna, hogy ez az egész ennyire magával ragad minket, a műhelyek, az interaktív utcai jelenetek, a bemutatók csak úgy sodorták magukkal az embereket. Nagyon elhivatott szereplők járták a falut, és mindenkit igyekeztek belevonni a cselekményekbe. A záróakkordként előadott lovagi viadal pedig szintén mulattató, és látványos volt, eddigi legjobb életemben (voltam már hasonlón). Köszönünk mindent, és szívesen jövünk máskor is!

 143. Rábné Mihályi Krisztina

  2014. június 15-20. között voltunk Önöknél és ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek. A Puchner Kastélyszálló és Élménybírtok minden igényt kielégítő hely. Végre egy hely amiben nem csalódtunk, sőt inkább élményekben gazdagan tértünk haza. Hibátlan hely! Köszönjük a kedvességet, odafigyelést, törődést. Biztosan visszatérünk még :)

 144. ANAD

  Sajnálatos módon csak két napot töltöttünk Önöknél, de legközelebb többet szeretnénk. Hazaérkezést követően már hiányzott a kastély és az élménypark, szinte azonnal terveztük a következő látogatást.
  Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a kedvességet, figyelmességet, segítséget.
  Nem utolsó sorban a nagyszerű ételeket! Minden tökéletes volt,szívesen ajánlom másnak is.
  További sok sikert a munkájukhoz!

 145. Baksa Barbara

  Sok helyen jártunk már, de ez a hely semmihez sem fogható. Az udvarház földszintjén kaptunk szobát lévén, hogy kutyával érkeztünk. Tökéletes volt, egy kis terasz, ami a kutyánknak is nagyon tetszett. A Palotafürdő, ahova csak 18 éven felüliek mehetnek, óriási élmény volt, és abszolút a pihenésről szólt minden.
  Most voltunk itt először, de biztosan nem utoljára. Köszönjük a szép hétvégét, és külön köszönjük egyik kedves felszolgálójuknak, hogy borzasztó kedvesen és örömmel, mosolyogva végezte a munkáját, ezáltal a mi kedvünk még jobb lett.

 146. Pólán Zsuzsanna

  Szeretnék köszönetet mondani a szálloda összes munkatársának!
  2013 karácsonyán volt szerencsénk a szállodában tölteni néhány napot, ami nagyon kellemes volt. Köszönet a kedves és különleges kiszolgálásért és hogy gondolnak a gluténérzékenyekre is. Továbbá nagyon hálás vagyok a becsületességükért is, mert az ott felejtett ékszeremet vissza juttatták hozzám! Nagyon jól éreztük magunkat. Talán egyetlen pici negatívumot jegyeznék meg: Nagyon furcsa volt, hogy az ember nem tud akkor étkezni, amikor akar, hanem előre jeleznie kell, hogy mikor szeretne vacsorázni, illetve ebédelni is csak 12-15 óra között lehetséges. Nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban!

 147. Berecz Tibor

  Szeretnénk megköszönni azt a pár csodás napot, amit a kastélyban tölthettünk. Most értünk haza, de már mennénk is vissza. Csodálatos a környezet, igazán úgy érzi magát az ember, mint egy időutazáson. A szálloda gyönyörű parkkal, szobákkal, termekkel. Az étkezés kiváló magas színvonalú. A személyzet barátságos és segítőkész. Az élménybirtok lenyűgözött bennünket még felnőttként is. A gyerekeknek sok-sok programra van lehetősége. Wellness és a fürdő bámulatosan jó. Palotában a fürdőrészen a nyugalom szigetén érezheti magát az ember. Nagyon szeretnénk mihamarabb vissza térni ha lesz rá lehetőség. Köszönjük az egész személyzetnek a pihenést, kikapcsolódást. További sok sikert és jó munkát kívánunk a vezetőségnek és az összes dolgozónak!!
  Üdvözlettel: Berecz Tibor

 148. L.Margaréta

  Szeretnénk mi is köszönetet mondani mind a szállodának mind a dolgozóknak! Már többször jártunk Önöknél és csak is sok-sok élménnyel és kipihenten távoztunk. Egyszerűen mint ha egy mesevilágba látogattunk volna el. Harmadik alkalommal térünk vissza és már alig várom, hogy májusban ismét Önöknél tölthessünk három pihentető napot! Külön gratulálok a gyermekmentes fürdőhöz (Palotafürdő), mert mi pont egy kicsit a családi nyüzsgéstől szeretünk elszakadni. Természetesen a nagy terület miatt ez eddig sem volt akadály. Szívélyes Üdvözletünk!

 149. Judit és Robi

  Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, a Palota Reneszánsz szinten lévő szobáik egyikében volt a szállásunk, melynek hangulata egyedi és különleges. Fantasztikus volt hogy a kis hattyús tavacska közvetlen mellettünk volt és reggelente kiülhettünk a padokra élvezni a napfelkeltét és gyönyörködni a környezetben. Maga a Birtok is csodálatosan lett kialakítva, igazán korhűen ábrázoltak benne mindet, gratulálunk a kivitelezéséhez. Sajnos programok épp nem voltak mivel nem nyitvatartási időben jártunk ott, ezért még biztosan visszalátogatunk majd a későbbiekben. Az éttermi szolgáltatásokkal és a wellnessel is meg voltunk elégedve. A séf vacsorát külön kiemelném, mert fantasztikus 5 fogásos menüsort szolgáltak fel nekünk, királyi környezetben. A személyzet kivétel nélkül mindenhol nagyon kedves és segítőkész volt. A palotafürdő és a marokkói fürdő pedig kimondottan jó volt részünkre, mivel mi nem kisgyermekkel érkeztünk és ez a két része úgymond “gyerekmentes” övezet, tehát abszolút alkalmas volt relaxálásra és pihenésre, minden igényt kielégítve. A recepción is nagyon készségesek voltak, mivel először olyan szobát kaptunk (azaz egy gyönyörű lakosztályt) ahol viszont nem volt terasz/erkély ami nagyon fontos számunkra. De a cserelehetőség kapcsán kaptuk végül a azt a csodaszép szobát amiben 2 éjszakát eltölthettünk, ezért külön köszönet. Biztosan visszatérünk még, mert nagyon jól éreztük magunkat, és sajnos nagyon hamar elszaladt ez a pár nap. További sok sikert és sok vendéget kívánunk.

 150. TÓTHNÉ TAKÁCS HENRIETT

  Nem tudok sem szebbet, sem jobbat már leírni, annál amit az előttem szólók írtak. De szerintem az, hogy már 6. alkalommal töltöttem el egy csodálatos hétvégét a családommal itt Bikalon, az már többet mond minden szónál. Már nagyon várom a következő alkalmat, hogy újra élményekkel teli napokat tölthessünk el ezen a pompás helyen. Üdvözlettel: Tóth család (Heni,Józsi,Rami,Regi)

 151. Hajdu Ildikó

  Szeretném megköszönni a magam és párom nevében ezt a csodalatos két napot. Gyönyörű környezetben pihenhettük ki magunkat. A kiszolgáló személyzet minden egyes tagja rendkívül kedves, segítőkész volt. Külön köszönjük az egyik felszolgáló hölgynek a sok-sok mosolyt és kedvességet. Jókat ettünk, ittunk, fürödtünk… A közeljövőben biztosan visszalátogatunk!

 152. Gétay András

  Tisztelt Tulajdonos úr és Kedves Személyzet!

  2014. március elején három napot töltöttünk Önöknél. Mindenek előtt gratulálunk a gyönyörű objektumhoz. Nagyon köszönjük a kedves, segítőkész személyzet munkáját! Sajnáljuk, hogy csak három napot sikerült Önöknél tölteni, ez a mi hibánk. De biztos vagyok benne, hogy visszatérünk, s akkor már hosszabb időre. Sok wellness szállodában jártunk, de az Önöké vezeti listánkat! A szállás, az ellátás, a tisztaság, a szolgáltatások, a személyzet kedvessége, segítőkészsége mind mind kifogástalanok voltak.
  Valamennyiüknek jó egészséget és további sikereket kívánunk!!!

 153. Tupi József

  Már másodszor voltunk önöknél és ismét elégedettséggel jöttünk el nagyon jól éreztük magunkat! A szállás és az ételek nagyon jók voltak. A személyzet barátságos, az egyik felszolgáló hölgy kiemelten kedves. Remélem még fogunk menni!

 154. Ambrus Péter

  A kiszolgálás, és a személyzet valóban kifogástalan volt. Bátran kijelenthetem hogy az országban az egyik legjobb. A wellnessen, és a szervezés talán még lehetne csiszolni.

 155. Nagy Andrea

  Kedves Értékesítő Kollégák!
  Már a szállodában is megköszöntük minden kollégának, akinek csak tudtuk, de most szeretném írásban is megtenni ugyanezt: nagyon köszönjük a szép hétvégét, amit Nálatok tölthettünk!
  Köszönjük a szobai bekészítéseket, a figyelmet és a törődést, a személyzet maximális kedvességét és segítőkészségét – igazán tökéletes pihenés volt!
  Baráti üdvözlettel kívánunk sok sikert, vendéget, és kitartást munkátokhoz!

 156. Péter Dóra

  Fantasztikusan éreztük magunkat a három ott töltött nap alatt! A Fürdőházban szálltunk meg, ami okos döntésnek bizonyult, hiszen rengeteg időt töltöttünk a wellness részlegben. A marokkói fürdő páratlan élményt nyújtott, tátva maradt a szánk a belsőépítészeti megoldásoktól. Ez a fürdő maximálisan garantálja az ellazulást, a módosult tudatállapotba kerülést.
  A francia fürdő nagyon jó megoldás a kisgyermekes családok számára, de mi is bátran használtuk, amikor kicsit aktívabb kikapcsolódásra, úszásra vágytunk. A Palotafürdőt nem próbáltuk sajnos, pedig az is biztosan nagyon szép, de erre már nem volt időnk.
  A vacsora kínálata bőséges és minden igényt kielégít, a reggeli szintúgy. El voltunk ájulva a kínálattól és az étkezési helyszínektől is.
  Az Élménybirtok programjai visszarepítettek minket a középkorba, s teljes intenzitással vetettünk bele magunkat a kézműves foglalkozásokba. Külön kiemelném a Kastélyszálló és Élménybirtok személyzetét, mert alig hittünk a szemünknek, amikor megláttuk az esti lovas előadáson a napközben egészen más tevékenységet végző személyeket. Gratulálok nekik a kitartásukhoz, fáradhatatlan munkájukhoz!
  Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve, s biztos vagyok benne, hogy visszatérünk még ide.

  Köszönjük és további sikeres működést kívánunk!

 157. Ozibiusz Anissza

  2012-ben boszorkányszilveszteren voltam a családdal és nagyon mokás volt. De megint megyünk és viszunk magunkkal egy legjobb barátomat Emesét. És remélem megtapasztalja még sok-sok ember, úgy mint én!(GYEREK) :) :D <3

 158. Tóthné Tünde és Tóth István

  Kedves Zita!
  Elnézést,hogy Önnek irok,de a vendégkönyvet épp lapozgatták búcsúzáskor, így ezt a módját választottam a köszönetem kifejezésének. Szeptember 16-18ig voltunk az élménybirtok vendégei. Köszönettel tartozunk az egész csapatuknak a feledhetetlen,és élményekben gazdag kikapcsolódásért! Gratulálunk a tulajdonosnak,hogy megálmodta, megvalósította, és ilyen kiemelkedő szinten tudja üzemeltetni ezt a csodát! Sikerült visszakalauzolniuk a múltba! Fantasztikus volt sétálni a kastély ódon falai közt,a palota varázslatos,a palotafürdő meseszép! Az udvarház,és benne a szobánk 1 megvalósult álom! Igazi királylánynak érezhettem magam ebben a 3 napban! A szoba meleg, hívogató, rusztikus hangulatot árasztott. A baldachinos ágy, a szépen megmunkált bútorok, a felszereltség lenyűgöző!
  Mi nagyon jónak tartottuk, és élveztük,hogy az étkezésekhez szép ruhát vehettünk fel, és én finom hölgyként viselkedhettem. Felháborítónak és illetlennek tartottam, hogy voltak vendégek, akik nem tettek eleget a kérésnek és pólóban, szabadidő ruhában ültek le vacsorázni. Az étterem,ahol először megilletődtem a pompa láttán, és nem hittem el, hogy én, egy egyszerű családból származó kis csaj beléphetek, olyannyira elbűvölt, hogy az étkezés alatt könnyes volt a szemem, és összeszorult a torkom. Így leginkább csak fotóztam, hogy ne csak az emlékeimben, hanem a gépemen is meglegyen az a csodálatos látvány, és az a miliő, ami ott fogadott. Azt hittem,hogy ezt a varázslatot már nem tudják fokozni, amikor az asztalunk mellett a hangszóróból halkan, diszkréten a honfoglalás című dal szólt! De hiszen ezt imádom! Olyannyira, hogy még a csengőhangom is ez! Tudom, ez akkor, ott, nem /csak/ nekem szólt, de higgye el, ilyen boldognak még sosem éreztem magam! Az étterem munkatársai fantasztikus emberek! Mindig mosolyognak, kedvesek, udvariasak, illedelmesek, segítőkészek! Sajnos mindenki nevét nem tudom felsorolni, de Rajmundra emlékszem, aki többször feltűnt az étkezések során, és mosolyával bátorított, hogy mi /kedvesemmel/ is felszabadultabban mozogjunk a finomságokkal megrakott asztalok között!
  A választék pompás volt! Az ízvilág első rangú! Nagyon ízlett minden fogás,amit készítettek! A palócleves, és a másnapi raguleves a kedvencem lesz! Kedvesem gyümölcslevest fogyasztott, és ő is nagyon dicsérte!
  A vörösboros marhapörkölt olyan fantasztikus ízű volt,hogy kívánni sem lehetett volna finomabbat! Na és a desszertek? A rétes illatos volt, omlós, kellőképp édes, és a másnapi karamellkrém is istenire sikerült! Gratulálunk a szakácsoknak a remek ízekért! De a reggeli választék, minőség, sokrétűség is elbűvölő. Az embernek olyan érzése van, hogy ez egy bőségszaru, ami kimeríthetetlen.
  Kiemelném még a teljesség igénye nélkül az étteremből 1 kedves idősödő, tiszteletre méltó szemüveges urat, akinek mindig volt hozzánk 1-1 kedves szava, és bármennyire szerettem volna, soha nem lehetett őt megelőzni a köszönésben. Kerestük őt kijelentkezéskor a munkatársak fotói közt, de sajnos nem találtuk/vagy csak nem vettük észre a tablón/. Bámulatosak az egész birtokon elhelyezett szobrok, és növények szépsége, és harmóniája! A parkok ápoltak, tiszták, kellemes látványt adtak Az ott szorgoskodó hölgyek és úr is kedvesen köszönt. Olyan megtisztelő, hogy itt a birtokon tényleg mindenki kedves velünk!
  Kikapcsolódásunkban segített a Marokkói fürdő is. Hát az valami csodaszép! Beleszerettem. Az a hangulat! Olyan fényűző, pompás, és a pezsgőfürdő habjai közül nézve csodáltam a jól megkomponált, összepasszoló, és lenyűgöző részleteket. A színek kavalkádja a selymeken ábrándozni hívtak. A wellness recepción olyan jó ötletnek tartottam, hogy az élő fát átöleli a mennyezet. De ami ott a sok látnivalón kívül tetszett, az a szőke recepciós hölgy mondata. Megkérdeztem tőle, hogy ezt lefotózhatom-e? És ő azt mondta-természetesen, mi büszkék vagyunk rá, hogy ilyen szép közegben dolgozhatunk!
  Az Önök munkatársaiból árad a büszkeség, és elégedettség, ami nagyon ritka más munkahelyek esetében! Ehhez is csak gratulálni tudok.
  A szauna, és a gőzfürdő hatására felfrissültünk, és a sportcentrumban kipróbálhattuk a bowlingozást is.
  Az ott tartózkodó kolléga is segítőkész, és kedves volt! Szép a környezet, barátságos, hangulatos, fantasztikus dolgot létesítettek! Aztán átléptünk a középkorba. A kastélykapun belépve a fekete sereg marcona vitézei közé csöppentünk.Sétáltunk a macskaköves utcácskákban a mesterségek házai közt, ésmegálltunk 1-1 fotóra.Sajnos a házikók be voltak zárva,de a kialakításaikból tudtuk, hogy itt szabóműhely, kosárfonás, agyagozás, fogadó, kovácsműhely stb. található.
  A pékségből csalogató illat áradt, így betévedtünk Kati mamához, aki nagyon kedves volt, épp cipót készített. Mivel én is pékségben dolgozom, 1 multinál, lenyűgözött a dolgok egyszerűségével, és a korhű, és modern dolgok ötvözésével. Imádtam az egészet! Olyan élményeket kaptam ettől a kikapcsolódástól, amit még nagyon sokáig emlegetni fogok! Az állatsimogatás, és az, hogy a csacsi, és kacsák odajönnek hozzám, leírhatatlan élményt jelent a kis tavon úszó büszke hattyúval, az aranyhalakkal, és csobogó szökőkúttal együtt!
  A várba feljutva a kínzókamra látványa elrettentett az érzékeny lelkem miatt,de felérve csodálatos panoráma tárult elénk. A boldogságunk leírhatatlan volt! Köszönjük mindenkinek, aki ebben a csodában részt vett! A múltat megidézni, visszautazni az időben, ahol nincs rohanás, idegeskedés, mókuskerék, amiből képtelenség kiszállni, nincsenek gonosz emberek, csak a béke szigete van, a lenyűgöző látvánnyal, fantasztikus élménnyel, mosolygós emberekkel! Ezt mindenkinek látnia kéne! És a felirat? TALÁLÓ!!! Vigyázz XXI.század!
  Mert amikor kiléptünk a kapun,belecsöppentünk a jelenbe,a pörgésbe…inkább ismét visszamentünk volna a barátságos Reneszánsz Élménybirtokra!
  Amerre járok,mindenkinek ajánlani fogom ezt a birtokot, és ígérem,amint lehetőségünk engedi,és összerakjuk egy újabb varázslatos hétvégére a pénzünk, ismét vendégségbe megyünk Önökhöz! Mindenkinek további sok sikert, és kívánjuk, hogy minél tovább őrizzék meg ezt a pompás életérzést! Záróképp engedje meg,hogy kedvenc idézetemmel búcsúzzak Önöktől, és ettől a varázslatos helytől: “CSAK A SZERETETET LEHET VÉG NÉLKÜL OSZTOGATNI ÚGY, HOGY KÖZBEN MÉGSEM FOGY EL!
  Üdvözlettel: Tóthné Tünde és Tóth István U 20

 159. Dr. Borsi Zoltán

  Nagyon jól éreztük magunkat, a legjobb hely, ahol eddig jártunk, pedig rendszeresen utazunk. Maga az egész létesítmény is páratlan, nem beszélve a személyzetről. Mindenkitől kedvességet és a legjobb kiszolgálást kaptuk. Kisgyerekkel meg külön paradicsom. Remélem, lesz még lehetőségünk újra elmenni.
  Üdvözlettel: Dr. Borsi Zoltán

 160. Verrasztó Árpád és Verrasztó Árpádné

  Tisztelt Kollár Úr!
  Csak gratulálni tudunk az Élménybirtok létrehozásáért az ötletes műsorokért és a kiszolgáló személyzet lelkes munkáját is dicséret illeti.
  Üdvözlettel: Verrasztó Árpád és Verrasztó Árpádné

 161. vendég

  Köszönjük a felejthetetlen élményt. Sok helyen pihentünk már, de tiszta szívből mondhatom, hogy ez volt eddig a legszebb 3 nap amit magyar szállodában töltöttünk! Köszönjük a csodálatos kiszolgálást. A személyzet kedves segítőkész hozzáállását!

 162. Friss házasok

  Boldogan láttuk és tapasztalunk ittartózkodásunk minden napján, hogy a helynek és a személyzetnek jó gazdája van.
  Gyönyörű, takaros az egész létesítmény a kiszolgálás egyenesen fantasztikus. Mi 3 napot töltöttünk el békében és boldogan, amihez szeretnénk köszönetet mondani.
  A helyet minden ismerősünknek ajánlani fogjuk a Duna-Kanyarban és Írországban is!

 163. Pécsi Orsolya

  Örök emlék lesz az itt eltöltött 3 nap.
  Nagyon kedves és udvarias a személyzet!
  Varászlatos hely egy igazi varázslónak is!
  Szeretettel gondolunk majd vissza!

 164. három győri Vendég

  Köszönjük a barátságos vendéglátást!
  Nagyon tettszett a kastély és az Élménybirtok, úgy érezzük, hogy ezt a 3 napot egy elvarászolt helyen töltöttünk el. Minden szép, tiszta, barátságos, és az étel is kifogástalan!
  Remélem hamarosan visszajövünk!
  Üdvözlettel: három győri Vendég

 165. Sáfrány Ildikó

  Csodálatosan éreztem itt magam a családommal. Sajnálom, hogy kevés időt töltöttünk itt! Köszönettel tartozom ezért a nagyszerű hétvégéért, és hogy mindenki olyan kedves volt. A kiszolgálás komfortos, a programok pedig izgalmasak és érdekesek. Az egész családom nevében köszönöm.
  Üdvözlettel: Sáfrány Ildikó
  Ui.: Biztos visszajövünk még ide!

 166. Hoffer Beatrix és Németh Endre

  Ismét köszönjük a felejthetetlen napokat. Egészen rendkívüli színvonalú ez a hely, ebből sohase adjanak alább!
  Még jövünk!
  Köszönöttel és üdvözlettel:
  Hoffer Beatrix és Németh Endre

 167. Kolláth Renáta és Cseh Attila

  Csodálatosan éreztük magunkat ezen az elvarázsolt helyen. Reméljük hamarosan itt lehetünk újra!
  Kolláth Renáta és Cseh Attila

 168. Pivarosi Edina

  Köszönjük az élményt!
  3 szóval jellemezhetem: figyelmesség, udvariasság, elegancia
  Nagyon jól éreztük magunkat ezen a gyönyörű helyen!
  Pivarosi Edina

 169. Kliment Krisztina

  Nagyon szép és tartalmas 3 napot töltöttünk Önöknél, különösen az udvarház belső design-ja, külön kiemelve a gyermekkuckót.
  Az Élménybirtok létrehozását jó ötletnek tartjuk, sajnáljuk, hogy még nem üzemel, reméljük lesz szerencsénk viszontlátni teljes pompájában. A marokkói fürdő is nagyon megfogott minket.
  Gratulálunk!
  Kliment Krisztina

 170. Bata Mária

  Tisztelt Tulajdonos, Munkatársak!
  Első alkalommal pihentünk Önöknél, minden képzeletünket felülmúlta, a hibátlan környezet, a barátságos fogadtatás, a munkatársak hozzáértése, segítése.
  Eljövünk az új beruházás megnyitójára ha kapunk meghívót.
  Üdvözlettel: Bata Mária

 171. Szabó Zsolt és felesége

  Alig várjuk, hogy újra itt lehessünk. Csodálatos volt. Köszönjük!
  Szabó Zsolt és felesége

 172. vendég

  Kicsiket álmodni mindenki tud, de nagyot érdemes!!! Egy ilyen álomban voltam most!
  Szívből gratulálok!!!

 173. Währingné Szabó Tünde és családja

  Szeretném megköszönni az elmúlt hétvégét, melyet az Ön által kínált szálláson töltöttünk, valamint a kastély valamennyi Dolgozójának azt a figyelmes, odaadó, családias szolgáltatását melyben részünk volt.
  Az udvarházi szobánk hangulata csodálatos volt, maximális pihenést és kikapcsolódást nyújtott családomnak.
  A fürdőjük pihentető, megnyugtató, a gyertyák és fények hangulata, valamint a relax szobák igen egyediek és ötletesek. Valóban szükség van ilyen kis kuckóra a “fárasztó wellness” közben.
  Az étkezés pazar és fenséges, az ízek harmonikusak, profi a szakácsuk és csapata, valamint a figyelmes kiszolgáló személyzet!

  Mindent nagyon köszönök, és bízom benne, hogy sikerül még Önökkel találkoznunk!

  Üdvözlettel: Währingné Szabó Tünde és családja

 174. Őry Katalin

  Ezúton szeretnék köszönetet mondani mind Neked és mindenkinek, aki részt vett abban, hogy a nálatok megszállt vendégeink ilyen fantasztikusan érezték magukat.

  Nagyon tetszett a Zöldszalon, az étteremben a szervíz, a kiszolgálás, a bekészítés… és minden. Két csodálatos napot köszönhetnek nektek!

  Jó ilyen szállodával “dolgozni”, aki valóban azt nyújtja, amit ígér!

  Köszönöm: Őry Katalin

 175. Zircher György

  Lányom ballagását – az elért eredményeihez és sikereihez méltóan – emlékezetesen tudtuk megünnepelni az Önök jóvoltából.

  Az ünnepi ebéd és a körülmények minden igényt kielégítettek. Az Igazgató Úr és a személyzet figyelmessége dicséretes. Az ételsor bőséges és ízletes, a felszolgálás rendkívül rugalmas volt.

  Örülök, hogy vendégeink éltek a délutáni Wellness lehetőségével és így mindannyiunk számára igazi élmény volt ez a nap.

  Gratulálok, és további sikereket kívánok! Köszönettel: Zircher György

 176. Habsburg Ottó

  „Hálás köszönettel – e vállalat mutatja, hogy miért lehetünk Hungaro Optimisták!”

  Kedves Kollár Úr!

  Visszatérve sajnos túl rövid magyarországi látogatásomról csak pár sort szeretnék írni, hogy elmondjam Önnek, mennyire élveztem rövid látogatásomat a Puchner Kastélyban és köszönetet mondjak azon kedves vendéglátásért, amelyet nagyon élveztem.

  Itt, ezen a földön, egy távoli községben, Bikalban Ön és munkatársai sokat tesznek közös jövőnkért. Azok, akik nem adják föl a munkát, sikeresek lesznek, és én bízom a magyar jövőben!

  Továbbra is minden jót kívánva Önnek és vállalatának.

  Meleg üdvözlettel: Habsburg Ottó

 177. Nánai Balázs

  Köszönetem szeretném kifejezni a remek vendégszeretetért és a príma – minden igényre kiterjedő wellness szolgáltatásokért, hogy a szakma kiválóságáról meg ne feledkezzek!
  Profi csapat, akikkel csak kapcsolatba kerültem.
  Vendéglátásból jeles!
  (Mint szállodai szakember gratulálok önöknek!)
  Külön köszönet a recepciós kolleganőnek!

  Köszönettel és üdvözlettel: Nánai Balázs (Marriott Hotels & Resorts)

 178. Medeco Magyarország Kft.

  Köszönjük szépen a vendéglátást, a kedves kiszolgálást, a jó programokat és a nagy lakomákat.

 179. Béres Alexandra

  Köszönöm a kedves vendéglátást!
  Sok szeretettel, Béres Alexandra

 180. Bódi Sylvi

  Életemben először jártam Dombóváron és környékén, de azt kell, hogy mondjam, hogy maradandó emlék, mert nagyon jól éreztem magamat a Pet Hungária bulin a Puchner Kastélyszállóban!
  Köszönet a vegetáriánus tálért!
  Bódi Sylvi

 181. Szűcs Judit

  Nagyon jól éreztem itt magam, csodálatos minden, szívesen jövök máskor is. „És azok a márványok a lépcsőkön…”

 182. Planning & Trading Kft.

  Köszönjük, hogy ezen a szép és kultúrált helyen egy kellemes napot tölthettünk el a partnereinkkel! A 160 fős társaságot nagyon gördülékenyen, nagy odafigyeléssel bonyolították le! Reméljük, hogy hamarosan találkozni fogunk és ismét kellemes környezetben pihenhetjük ki a mai rohanó világban magunkat!
  Köszönettel mindenért! Planning & Trading Kft.

 183. vendég

  Köszönet és hála a Puchner Kastély minden kedves Dolgozójának a csodás napért, a fantasztikus vendéglátásért, kedvességükért és a csillogó szemekért!

 184. Borsodi Sörgyár Rt.

  Tisztelt Igazgató Úr!

  Köszönjük a lehetőséget, hogy egykét napos értekezlet során vendégek lehettünk az Ön szállodájában és olyan ellátásban és vendéglátásban lehetett részünk, ami a mai Magyarországon példaértékű és követendő.

  Barátainknak és munkatársainknak jó szívvel ajánljuk.

 185. EDDA

  Még jövünk!

 186. László Boldizsár

  Általában a második alkalom kicsit csalódás, ha az ember visszamegy valahová.
  Ez itt másképpen történt. Köszönöm a remek ellátást!
  László Boldizsár, Cotton Club Singers

 187. Nagy Bandó András

  Szeretettel emlékül az első ittlétem után.
  Bandi

Minden vélemény számít!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN