Váljon az Élménybirtok mesterévé!

Egész évben

Töltse le az ingyenes, reklámoktól mentes „Élménybirtok” applikációt mobiltelefonjára! Fogja maga mellé társként a lovagot, hercegnőt, kovácsot, boszorkányt, udvari bolondot vagy az unikornist és fedezzék fel együtt az Élménybirtokot! Ha ügyes, nemcsak Ön lehet a város kincstárnoka, de még jutalom is üti a markát!

Virtuális kalandra fel!

A játék az App Store vagy a Google Play áruházban „Élménybirtok” elnevezéssel is egyaránt megtalálható, vagy az alábbi linkek segítségével gyorsan és egyszerűen letölthető:
Appstore

Kérjük, hogy a játékkal kapcsolatos észrevételeiket, tapasztalatukat, esetleg észlelt hibákat a Google Play vagy az App store felületeken jelezzék a fejlesztők felé.

Útmutató a játékhoz

Ha letöltötte és elindította a játékot, a karakter választás után az Élménybirtok térképének egy részletét fogja látni, amin talál egy sárgával megjelölt pontot. Az Ön feladata, hogy megtalálja ezt a pontot, ahova mutat, itt lesz valahol az az érzékelő, amihez közel érve (a BlueTooth segítségével) kap egy kérdést. Ha odaérve néhány másodperc várakozás után se jelenik meg kérdés az érzékelőnél állva, akkor a képernyő jobb alsó sarkában van két lehetőség: olvassa le a QR kódját, vagy írja be a 4 számjegyű azonosítóját. Ha ezeket kipróbálva sem kap kérdést, akkor nem a jelölt érzékelőnél van, keressen tovább azon a környéken.

Minden karakter tanonc szintről indul. Haladjon pontról-pontra, válaszoljon helyesen a kérdésekre, így éri el a haladó, majd a mester szintet minden karakternél. Ezzel nem csak a tudását teszi próbára, hanem fejleszti a térkép ismeretét is.

Nyeremények

 • Juttasson el 4 karaktert mester szintre, és kap egy 4 számjegyű kódot, amivel szerencsét próbálhat a trezornál (kincsesládánál), amit a Gagyizdánál talál. A nyereménye egy ajándékutalvány lehet valamelyik környékbeli attrakció helyre, vagy akár egy Élménybirtok belépő!
 • Juttasson el 4 karaktert haladó szintre, ezután az elért eredményét mutassa be és vegye át a garantált nyereményét, ami egy Fabatka és egy oklevél (az Élménybirtok nyitva tartási napokon) a Gagyizdában, vagy (az Élménybirtok nem nyitva tartási napokon) a Puchner Kastélyszálló recepcióján.
 • Gyakori kérdések a játékról

  • Mi ez az applikáció?
   Az Élménybirtok applikáció, egy virtuális kereső játék, aminek a segítségével megismerheti a Puchner Élménybirtok helyszíneit, a kérdések helyes megválaszolásával, pedig garantált nyeremény üti a markát!
  • Honnan tudom letölteni az applikációt?
   Android alapú rendszerre a Google Play áruházból, IOS alapú rendszerre pedig az Apple Store-ból, tudja letölteni az “Élménybirtok” applikációt, illetve a kihelyezett plakátokon lévő QR kódok segítségével. (Átmenetileg csak IOS rendszeren fut az alkalmazás.)
  • Szükségem van internet elérésre az applikáció használatához?
   Igen, de ha nem rendelkezik mobil internet előfizetéssel, akkor csatlakozzon wifin keresztül az Élménybirtok ingyenes hálózatához.
  • A térképen a sárga pont jelöli az érzékelők pontos helyét?
   Általában igen, de néhány esetben csak a területet, ahol keresnie kell.
  • Hogyan néznek ki az érzékelők?
   Az érzékelők, fehér, négyzet alakú “dobozok” unikornis matricával (az Élménybirtok logója), QR kóddal, és számsorral ellátva.
  • Mennyi idő, amire megkapom a kérdést az érzékelő mellett állva?
   Tapasztalatink szerint pár másodperc alatt, de előfordul, hogy 10-20 másodperc alatt kapja meg az adott kérdést. Javasoljuk, hogyha ezután sem kapja meg a kérdést, próbálja meg beírni az applikáción keresztül az érzékelőn lévő számokat, vagy beolvasni a rajta lévő QR kódot. Ha továbbra sem kap kérdést, akkor valószínűleg rossz érzékelőnél áll.
  • Mi történik azután, ha egy sárga ponttal jelölt helyszínt megtaláltam és megválaszoltam helyesen a kérdést?
   Ha megtalálta a sárgával jelölt pontot, megkapta a kérdést és helyesen megválaszolta, akkor a térképen egy újabb sárga pontot fog kapni, amit meg kell keresnie és egy újabb kérdést fog adni.
  • Az applikáció nem adja be a kérdéseket, nem működik, mi a teendő?
   Ellenőrizze a beállításokat, ezt a jobb felső sarokra kattintva teheti meg az applikáción belül, ha piros x-et lát, engedélyezni kell a BlueTooth-t, és a helymeghatározást. Ha továbbra sem kap kérdést, egy adott pontnál, nem biztos, hogy jó érzékelőnél áll, javasoljuk, hogy próbálja meg beírni a rajta lévő kódot, vagy beolvasni kamerája segítségével a rajta lévő QR kódot.
  • Kapok-e segítséget a kérdések megválaszolásánál?
   Igen, de csak tanonc szinten, 2 mentő kérdéssel segítjük kalandozását. A kérdések megválaszolására korlátlan idő áll rendelkezésére, ezért döntsön bölcsen, mert rossz válaszok esetén, újra kell kezdenie az adott szintet.
  • Elakadtam és nem találtam választ a kérdésemre. Kihez fordulhatok?
   Az Élménybirtok dolgozói segítenek eligazodni, ha a fentiek között nem talál elakadására választ.
  • Hogyan nyithatom ki a trezort?
   Legalább 4 karaktert kell mester szintre fejlesztenie, ekkor kapja meg a trezor lehetséges nyitó kombinációját. Keresse fel az ajándékboltunk (Gagyizda) előtti kincsesládát, és próbálja ki a kapott kombinációt, a szám záras lakaton! Ha szerencséje van, akkor Öné lehet a főnyeremény! (Fontos! A játék véletlenszerűen generálja a nyitó kombinációkat, lehet, hogy pont az Öné lesz a nyertes számkombináció, de lehet, hogy csak az 50. játékos kapja meg a helyes kódot. Ha nem nyílik a láda a kapott kombinációval, ne keseredjen el, játssza végig a 6 karaktert, és vigye haza a garantált ajándékot!)
  • Hány karakterrel kell játszanom a garantált nyereményért?
   4 karaktert haladó szintre kell fejlesztenie, hogy garantált nyeremény üsse a markát!
  • Hol vehetem át a garantált nyereményemet?
   Az Élménybirtok nyitva tartási idejében a Gagyizdában, egyéb napokon pedig a Puchner Kastélyszálló recepcióján tudja átvenni a nyereményét.
  • Az applikáció elmenti-e az eredményeimet?
   Igen, de csak abban az esetben, ha a karakter tanonc, vagy haladó szintjének összes kérdését megválaszolja, ellenkező esetben, az adott szintet elölről kell kezdeni, ha bezárja az applikációt.
  • Milyen információkat gyűjt használat közben az applikáció?
   Az applikáció semmilyen adatot nem gyűjt használat közben, kizárólag a játékélmény miatt van szüksége, az Ön által megadott engedélyekre.

  Jó tudni!

  • Az applikációt érdemes otthon, előzetesen letölteni, hogy a helyszínen azonnal belekezdhessen a játékba.
  • Katonai táborunk és a lovas lelátó körül számos érzékelő található, ezért ott nagyobb valószínűséggel fordul elő, hogy éppen nem a megfelelő helyen áll a játékos. Kérjük, keresse tovább a megfelelő érzékelőt!

  Képek a mobil applikációs játékról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN