Katica Tanya Élményközpont

Egész évben

A Magyarországon egyedülálló, családközpontú, több generációnak aktív kikapcsolódást nyújtó Élményközpont egész évben várja a látogatókat, több mint 100 féle kül- és beltéri játszóalkalmatossággal, 40 féle háziállattal és étteremmel. A Katica Tanya mindössze egy órás autóútra van Bikaltól!

A Katica Tanya Élményközpont egy 13 hektáros élményparadicsom gyermekes családok, iskolai és óvodás csoportok, baráti társaságok és munkahelyi csapatok számára.

Itt egy helyen megvan az élmény mindhárom eleme: (1) változatos programok, (2) többféle szálláshely és (3) a pénztárcához igazodó ellátás.

Programok:

Itt található Közép-Európa legnagyobb száraz, fedett 7 pályás óriás csúszdaparkja, ahol a 4.5 és 6.5 méter magas csúszdákon a szabadesés érzését is megtapasztalhatják a látogatók.

2018 tavaszán adták át a „Kalandbarlangot”, amely épületben helyet kap 12 db 8 méter magas mászófal, egy 8 pályás trambulin park, 2 pályás családi minibowling pálya és két tucat a kreativitást, ügyességet és csapatmunkát fejlesztő játék.

Az Élményközpont meghatározó eleme a Tóparti attrakciók. Itt található Európa legnagyobb fából készült labirintusa, amelyből nem elég megkeresni a kiutat, de a bolyongás során négy betűt is össze kell gyűjteni. Nagy melegben igazi frissítő élmény a vizes játszótér, a lufi csúzli, kellemes szórakozást nyújtanak a csónakok és vízi biciklik, a mozgáskoordinációt fejlesztik a kézi komp és a pontonhíd. A megmaradt energia levezetésére kiválóan alkalmas a trambulinpark, ugráló dombok.

Ha extra adrenalinra vágysz, akkor ki kell próbálnod a kültéri csúszdaparkot, ahol 3 pályán 5, 7.5 és 10 méter magasból csúszhatsz le fánkokban, akár 30 km/h-s sebességgel.

A XIII. századi palánkvár egy időutazásra csábít. Tavasztól őszig minden hónapban belekóstolhatunk a középkori lovagok életébe. Mellette helyezkedik el a kontinentális Európa legnagyobb hajítógépe, amelynek működtetésében akár a vendégek is részt vehetnek. Tavasztól őszig szombat esténként a tüzesgolyó-hajítás fantasztikus látványt nyújt!

A Telibe-Találda egysűrített levegővel működő szivacsalabdákat lövő játék, amely remek lehetőséget nyújt családi, és csapatmérkőzések lebonyolítására.

Különleges attrakciónk egy 418 méteres elektromosgokart-pálya, melyen 8 kétszemélyes, és 16 egyszemélyes nagy teljesítményű elektromos gokarton élhetik meg szenvedélyüket a száguldás szerelmesei.

A Katica Tanyára látogatók negyven féle háziállattal, őshonos magyar fajok mellett lámákkal, szurikátákkal ismerkedhetnek meg testközelből. Elődeink szokásai a hétvégéken elevenednek meg tehénfejés, kenyér- és langallósütés, tréfás népi játékok és kézműves foglalkozások keretében.

Új lehetőségként ajánljuk a „Csapatépítő” pajtánkat, mely baráti és munkahelyi közösségeknek kínál szervezett kikapcsolódást, tréning lehetőséget, valódi csapatépítést. Az önálló vizesblokkal rendelkező fedett, három oldalról zárható pajtánk a központból 1 perc sétával elérhető.

Ellátás:

  • A házias ételek mellett különleges ízek az év minden napján,
  • jeles napokhoz kapcsolódó gasztronómiai ajánlat minden hétvégén,
  • menüs és „a’ la carte” étkezés,
  • rendezvények lebonyolítása (esküvők, szülinapi partik, céges rendezvények).

A Katica Tanyán csak olyan attrakciót fejlesztenek, ami nem fogyaszt energiát, vagy ha igen, akkor azt saját maguk állítják elő megújuló forrásból.

Az aktuális jegyárak és a nyitvatartás a https://katicatanya.hu/ honlapon érhető el.

Jó tudni

  • Idén vendégeink kedvezményes partnerjeggyel látogathatják meg a Katica Tanyát, melyhez a recepción tudnak kedvezménykupont kérni.
  • Az igényelt kupon nyitvatartási időben, egész évben felhasználható.
  • A nyitva tartásról érdeklődjön a szolgáltatónál!
  • Más kedvezménnyel össze nem vonható. Készpénzre nem váltható.
  • Bővebb információ a Katica Tanya oldalán olvasható.

Elérhetőség:
Katica Tanya
7477 Patca, Faluvég
Telefon: +36 30 411 6002
E-mail: info@katicatanya.hu
Honlap: www.katicatanya.hu

Képek a Katica Tanyáról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN