Katica Tanya Élményközpont

Egész évben

A Magyarországon egyedülálló, családközpontú, több generációnak aktív kikapcsolódást nyújtó Élményközpont egész évben várja a látogatókat 65 féle kül- és beltéri játszóalkalmatossággal, 100 féle háziállattal és étteremmel. A Katica Tanya mindössze egy órás autóútra van Bikaltól!

A Katica Tanya Élményközpont egy 12 hektáros élményparadicsom gyermekes családok, iskolai és óvodás csoportok, baráti társaságok és munkahelyi csapatok számára.

Itt egy helyen megvan az élmény mindhárom eleme: (1) változatos programok, (2) többféle szálláshely és (3) a pénztárcához igazodó ellátás.

Programok:

Itt található Közép-Európa legnagyobb száraz, fedett 7 pályás óriás csúszdaparkja, ahol a 4.5 és 6.5 méter magas csúszdákon a szabadesés érzését is megtapasztalhatják látogatók.

2018 tavaszán adták át a „Kalandbarlangot”, amely épületben helyet kap 12 db 8 méter magas mászófal, egy 7 pályás trambulin park, 2 pályás családi minibowling pálya és két tucat a kreativitást, ügyességet és csapatmunkát fejlesztő játék.

Az Élményközpont meghatározó eleme a Tóparti attrakciók. Itt található Európa legnagyobb fából készült labirintusa, amelyből nem elég megkeresni a kiutat, de a bolyongás során négy betűt is össze kell gyűjteni. Nagy melegben igazi frissítő élmény a vizes játszótér, a lufi csúzli, kellemes szórakozást nyújtanak a csónakok és vízi biciklik, a mozgáskoordinációt fejlesztik a kézi kompok és a pontonhíd. A megmaradt energia levezetésére kiválóan alkalmas a trambulinpark, ugráló dombok.

Ha extra adrenalinra vágysz, akkor ki kell próbálnod a kültéri csúszdaparkot, ahol 3 pályán 5, 7.5 és 10 méter magasból csúszhatsz le fánkokban, akár 30 km/h-s sebességgel.

A XIII. századi palánkvár egy időutazásra csábít. Tavasztól őszig minden hónapban belekóstolhatunk a középkori lovagok életébe. Mellette helyezkedik el a kontinentális Európa legnagyobb hajítógépe, amelynek működtetésében akár a vendégek is részt vehetnek. Tavasztól őszig szombat esténként a tüzesgolyó-hajítás fantasztikus látványt nyújt!

A Telibe-Találda egy szivacslövő játék, amely remek lehetőséget nyújt családi, és csapatmérkőzések lebonyolítására.

A három erdei kötélpályát minden korosztály igénybe veheti felkészültségtől, fizikai állapottól és bátorságától függően. A gyerekek a „pöttöm”, a „tizenéves”, és a „bátor” pályán bizonyíthatnak. A még extrémebb élményekre vágyók kipróbálhatják a Dunántúl leghosszabb, 190 méteres „adrenalin” lecsúszóját.

A Katica Tanyára látogatók negyven féle háziállattal, őshonos magyar fajokkal ismerkedhetnek meg testközelből. Elődeink szokásai a hétvégéken elevenednek meg tehénfejés, kenyér- és langallósütés, tréfás népi játékok és kézműves foglalkozások keretében.

Szálláshelyeink:

 • Katica Turistaház: 6-12 ágyas szobákban 72 főt tudunk elszállásolni,
 • Kempingünkben 80 sátor és 10 lakókocsi fér el,
 • Katica Porta: 2-10 ágyas szobákban 42 fő szállhat meg,
 • 5 apartman házunkban összesen 32 fő pihenhet meg tavasztól őszig,
 • erdőszéli hangulatos faházikóinkban 48 ágy várja 6 szobában a megfáradt Vendégeket.

Ellátás:

 • a házias ételek mellett különleges ízek az év minden napján,
 • Jeles napokhoz kapcsolódó gasztronómiai ajánlat minden hétvégén,
 • menüs és „a’ la carte” étkezés,
 • rendezvények lebonyolítása (esküvők, szülinapi partik, céges rendezvények).

A Katica Tanyán csak olyan attrakciót fejlesztenek, ami nem fogyaszt energiát, vagy ha igen, akkor azt saját maguk állítják elő megújuló forrásból.

Nyitva tartás

Dátum Nap/napok Időpont
Március 15-től augusztus 31-ig Minden nap 09:00 – 20:00
Szeptember 1.-március 14. Iskolai szünetekeben Érdeklődjön a szolgáltatónál!

Jegyárak

Elő- és utószezon – november 7. és március 12. között

Kategória Ár
Felnőtt jegyár 1.850 Ft/fő helyett 1.570 Ft/fő
Nyugdíjas jegyár 1.050 Ft/fő helyett 890 Ft/fő
Gyermek jegyár (2-14 év) 1.950 Ft/fő helyett 1.660 Ft/fő
Kisgyermek jegyár (2 év alatt) ingyenes

A feltüntetett árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák! Szállóvendégeink a recepción igényelt kedvezménykártya segítségével látogathatják a fenti árakon a Katica Tanyát.

Főszezon – március 13. és november 6. között

Kategória Ár
Felnőtt jegyár 2.180 Ft/fő helyett 1.850 Ft/fő
Nyugdíjas jegyár 1.410 Ft/fő helyett 1.200 Ft/fő
Gyermek jegyár (2-14 év) 2.290 Ft/fő helyett 1.950 Ft/fő
Kisgyermek jegyár (2 év alatt) ingyenes

A feltüntetett árak bruttó árak, az Áfát tartalmazzák! Szállóvendégeink a recepción igényelt kedvezménykártya segítségével látogathatják a fenti árakon a Katica Tanyát.

Jó tudni

 • Idén vendégeink kedvezményes partnerjeggyel látogathatják meg a Katica Tanyát, melyhez a recepción tudnak kedvezménykupont kérni.
 • Az igényelt kupon 2018. március 15. és 2018. október 31. között használható fel.
 • A nyitva tartásról szeptember 1.-március 14. között – iskolai szünetekeben – érdeklődjön a szolgáltatónál!
 • Más kedvezménnyel össze nem vonható. Készpénzre nem váltható.

Elérhetőség:
Katica Tanya
7477 Patca, Faluvég
Telefon: +36 30 411 6002
E-mail: info@katicatanya.hu
Honlap: www.katicatanya.hu

Képek a Katica Tanyáról

Térkép

Jelenlegi pozíció
Irányok lekérdezése
Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN