Bikali Nyári Fesztivál 2024

2024. július 13. - augusztus 17.

A Bikali Nyári Fesztivál programja: A Nemzeti Lovas Színház idén a Mátyás, az igazságos és a Honfoglalás című előadásával szórakoztatja nézőit. A lovas színházi előadásokat 3-3 alkalommal mutatjuk be.

A Nemzeti Lovas Színház a tőlük megszokott módon, elképesztő látványvilággal és lovas elemekkel tarkítva 2024-ben nem csupán egy, hanem két előadással érkezik hozzánk. A Mátyás, az igazságos című családi rockmusical és a Honfoglalás című rockopera is 3-3 alkalommal kerül bemutatásra.

MÁTYÁS, AZ IGAZSÁGOS

2024. július 13., 20., augusztus 3.

A darab Kinizsi Pál és Mátyás király barátságán keresztül, a fiatalok számára is közérthetően, a róla szóló legendás mesék elemeiből táplálkozva, rendkívül látványos módon mutatja be a történelmi eseményeket.
A kifejezetten családoknak szóló magyar családi rockmusical történelmi vonatkozásában és sokszínűségében is felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze a lószerető közönségnek.

HONFOGLALÁS

2024. július 27., augusztus 10., 17.

A Honfoglalás c. magyar rockopera feltárja a magyar honfoglalással kapcsolatos legújabb történelmi információkat üzenve a fiataloknak és a Kárpát-medencében élő összes magyarnak, hogy alaposabban megismerkedhessenek a magyarság valódi történelmével. A produkció a legigényesebb zenei és prózai adaptáción keresztül látványos jelenetekkel és minőségi szereposztással mutatja be a 7 vezér hazatérését.

Az előadások kezdete: 20:00

A műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást vendégeinknek. A két felvonás közötti 20 perces szünetben büfé várja a nagyérdeműt mindenféle finomsággal és frissítővel.

Az előadásokra környékbeli vendégeink ONLINE tudnak jegyet vásárolni az elmenybirtok.hu/programok oldalon.

Szállóvendégeink számára 10% kedvezményt biztosítunk a jegyárból. Részvételi szándékukat jelezhetik előre vagy érkezéskor a helyszínen.

Ár

Kategória Jegyár
Esti előadás felnőtt (12 éves kortól) 6.900 Ft/fő
Esti előadás gyermek (6-11 év) 5.000 Ft/fő
Esti előadás kisgyermek (0-5 év) ingyenes

Az árak bruttó eladási árak, és az áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

  • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Küzdőtéren kerül megtartásra. Javasoljuk, hogy a késői időpontra tekintettel (20:00-22:00) hozzon magával hosszú öltözéket, a teljes kényelem érdekében esetlegesen párnát, plédet.
  • Az előadás gondtalan élvezetét szeretnénk Önnek biztosítani, melyhez a nézők számának korlátozására van szükség. Így kérjük, hogy előzetesen vásárolja meg belépőjegyét online, hogy helyét garantálni tudjuk.
  • Csoportok számára előzetes jelentkezés szükséges e-mailben (reka.korondi@puchner.hu) vagy telefonon.
  • Az előadásjegyek megrendelésére az előadásokat megelőző péntek 18:00-ig van lehetőség, vagy addig, amíg az előadásra be nem telik a létszám. Ez utóbbit a honlapon feltüntetjük.
  • Az előadás helyszíne, a Lovagi Küzdőtér, az Élménybirtok jegypénztára felől közelíthető meg.
  • Online jegyvásárlás és további információk a elmenybirtok.hu/programok oldalon érhetők el.
  • A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Képek

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN