Középkori város

Középkori hangulatot árasztó családi lakosztályaink hatalmas térrel, 2-4 szobával várják a többgenerációs családokat és a nagyobb baráti társaságokat.

Középkori családi lakosztályaink közül különböző méretű megoldásokat kínálunk:

Többgenerációs családok vagy baráti társaságok számára kitűnő választás a nagy alapterületű, 8 férőhelyes, zuhanyzós fürdőszobával rendelkező lakosztályunk. A földszinten található franciaágyas szobák egyikét a rusztikus téglaburkolat és a boltíves üvegablak, míg a másikat a kandalló varázsa teszi különlegessé. Az emeleten lévő két kisebb szoba akár gyermekek számára is ideális, a tágas nappali pedig garantáltan összehozza a családot, vagy a társaságot.

Két légterű családi lakosztályunkhoz egy tágas, nappalival egybenyitott hálószoba, egy franciaágyas szoba, egy zuhanyzós fürdő és egy hangulatos kis terasz tartozik. A természetes anyagok, az impozáns fagerendák és a hangulatos megvilágítás teremti meg a közös családi esték meghitt hangulatát.

2 szobás családi lakosztályunk tágas nappalival, zuhanyzós fürdőszobával és egy elkülönített kis olvasósarokkal várja a kisgyermekes családokat. A meleg hatású, rusztikus megoldásokban bővelkedő helyiségek, a kandallós nappali, a franciaágyas szobák és az elfüggönyözött kis sarok egyaránt otthonos teret szolgáltatnak a vidám közösségi együttlétekhez, és a pihentető elvonuláshoz.

A középkori város szobáiba és lakosztályaiba kis kedvencét is magával hozhatja.

Középkori város szobaárak

Érvényes: 2023. január 1. – 2023. december 31.

Szoba Egyágyas ár Kétágyas ár
Standard szoba - Középkori város 85.900 Ft/fő/éj-től 53.700 Ft/fő/éj-től
Standard lakosztály - Középkori város 87.600 Ft/fő/éj-től 54.800 Ft/fő/éj-től
Családi lakosztály - Középkori város 95.300 Ft/fő/éj-től 63.500 Ft/fő/éj-től
Deluxe lakosztály - Középkori város 95.300 Ft/fő/éj-től 63.500 Ft/fő/éj-től

Képek a Középkori városról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN