Fogadó a Fehér Hattyúhoz

Közvetlenül a Puchner Kastélyszálló mellett lévő Élménybirtokon, a hattyús tó mellett található a messze földön híres Fogadó a Fehér Hattyúhoz. Az ínycsiklandozó finomságok illata belengi a környéket, s már messziről a középkort idéző berendezéssel és ételkínálattal bíró fogadóba csábítja a vendégeket.

A kétszintes épületben nem mindennapi, korhű környezetben, fa gerendák, autentikus dekoráció között, halk reneszánsz zeneszó mellett válogathat a látogató a széles kínálatból, melyben a teljesség igénye nélkül levesek, kemencében sült húsok, sous vide húsok, párolt káposzta, burgonya, kenyérlángos és további házias jellegű falatok is megtalálhatók, ahol a gyerekek is kedvükre való ennivalókra bukkanhatnak minden nap. Az elfogyasztott ételeket kávéval, üdítővel, sörrel, borral, sőt akár pálinkával is lekísérheti a vendég.
A környezetvédelem nevében szeretnénk száműzni a PET palackokat és az egyszer használatos műanyag termékeket, ezért a Fehér Hattyú Fogadóban repohár rendszert vezetünk be.

Képek a Fogadóról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN