Szauna

A rendszeres szaunázás kedvezően hat a szív és keringési rendszer funkcióira, edzi az ereket és mindemellett kiváló stressz oldó program. Fürdőházunkban és Palotafürdőnkben finn szauna (80-100°C-os), gőzfürdő (50-55°C-os) és infraszauna áll rendelkezésre.

Finn Szauna

Fürdőházunkban finn, azaz hagyományos szaunát találhat, melynek levegője 80-100°C-os, a páratartalom alacsony, általában 10%.

Kültéri Finn Szauna

A Marokkói fürdőből kilépve egy csoportos szaunaszeánszokra is alkalmas finn szauna biztosítja a felfrissülést. Vegyen részt az egészség megőrzése érdekében biztosított intenzív szaunaszeánszunkon!

Gőzfürdő

A gőzfürdő magas páratartalmú meleg levegője különlegesen pihentető klímát teremt. A páratartalom 70-100%, míg a hőmérséklet csak 50-55°C. A gőzfürdőnek az egészség megőrzése mellett gyógyító hatása is van. Kellemesen nyugtat és felfrissít, ahogy az illóolajak illata a bőrbe szívódik.

Infraszauna

Az infraszauna olyan mélymeleg kezelés, amely regenerálja az izmokat, a bőrt és a szöveteket. Kiválóan alkalmas a szervezet méregtelenítésére, segíti a súlycsökkenést, és javítja a narancsbőr állapotát. A hagyományos szaunával szemben itt a magas hőfokra érzékenyek is jól érzik magukat.

Jó tudni!

  • Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják a szaunákat.
  • A szauna jótékony hatást gyakorol a test öngyógyító folyamataira is.
  • A szaunázásra összesen 20-40 percet szánjon, amelybe – az optimális ellazulás érdekében – egyszer-kétszer iktasson 10 perces pihenőket.
  • A pihenőidőt töltse félig ülő, vagy fekvő helyzetben, hogy a szervezet kipihenhesse a meleg-hideg hatás okozta változásokat.
  • A szaunázást követően fogyasszon sok folyadékot, gyógyteákat, gyümölcsleveket, vitamintartalmú italokat.

Képek a szaunákról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN