Kiemelt étkezési lehetőségek

A büféasztalos étkezésnél többre vágyik? Válasszon felszolgált étkezéseink közül, melyek kiemelt alapanyagokból készülnek.

Séf reggeli
Bőséges felszolgált étkezés a vidék ízeivel. A hét minden napján igénybe vehető.

Ebéd
A teljes panziós ellátás érdekében foglalása alkalmával kedvezményes áron igényelhet ebédet. Az érkezés és távozás napjára nem igényelhető.

Lovagi lakoma kétszemélyes saroglyán
Középkori fogások kiemelt alapanyagokból, korhű zenével és korhű ruhába öltözött felszolgálók szervírozásával. A lovagi lakoma menüjét ide kattintva érheti el: Lovagi Lakoma.

Árak

Kategóriák Ár
Séf reggeli 800 Ft/fő/alkalom
Ebéd felár (12 éves kortól) 2.500 Ft/fő/alkalom
Ebéd felár (6-11 év között) 1.900 Ft/fő/alkalom
Ebéd felár (2-5 év között) 800 Ft/fő/alkalom
Lovagi lakoma kétszemélyes saroglyán 2.500 Ft/fő/alkalom

A feltüntetett árak bruttó áraknak felelnek meg, az Áfát tartalmazzák. A választott csomagáron felül fizetendők.

Jó tudni!

 • Az étkezések igénybevételéhez előzetes jelentkezés szükséges a foglaláskor.
 • A Lovagi lakoma kétszemélyes saroglyán elnevezésű vacsorán 6 év alatti gyermekek nem vehetnek részt.

Keresőjátékok

Tedd próbára ügyességed, memóriádat három szórakoztató játékunkban. Keresőjátékaink kicsiktől a nagyokig mindenkinek szólnak, a részvétel ingyenes. Fedezd fel együtt a családdal, játszva a Puchner Birtokot, és nyerj!

Emlékszel..?
Keresd fel a megjelölt helyszíneket az Élménybirtokon, ha megtaláltad őket, nincs más dolgod, csak jó alaposan körülnézni, és minden apró részletet rögzíteni a memóriádba. Mielőtt furfangosabb éned felülkerekedne, ne használd a mobilodat, hiszen a modern eszköz csak játékod élményét gyengíti majd.

Titkos jelek, talányos helyek
Keress szimbólumokat, majd egy dekódoló szerkezet segítségével fejtsd meg a feladványt. Két külön játékban is részt vehetsz, az egyiket az Élménybirtokon, a másikat a Puchner Kastélyszálló területén játszhatod.

Nyeremény!
A keresőjátékok résztvevői azonnali meglepetésben részesülnek a helyesen kitöltött játékszelvény leadásakor. A játékosok között minden hónapban egy szerencsés nyertes egy darab 10.000 Ft értékű utalványt nyer, melyet a Puchner Birtok bármely szolgáltatására elkölthet. A nyerteseket e-mailben értesítjük, a nevüket honlapunkon feltüntetjük.

Nyertesek listája

Hónap Nyertes neve
2017. Október Tili Annamária (Budapest)
2017. November Kovács Dóra (Kaposvár)
2017. December Lébár Dániel (Csombárd)
2018. Január Bakonyiné Pozsár Katalin (Bogád)
2018. Február Sandl Zsanett (Mecsekpölöske)
2018. Március Pátrovics Laura Vivien (Budapest)
2018. Április Tisza Kitti (Vaja)
2018. Május Szarka-Tormási Erika (Kecskemét)
2018. Június Dr. Bencsik Péter (Szeged)
2018. Július Bogos Katalin (Palotabozsok)

Jó tudni!

 • A játékokon egy szoba csak egyszer játszhat. Amennyiben egy foglaláshoz több szoba is tartozik, részükre a játékot kizárólag azonos időpontban tudjuk biztosítani.
 • A játékra jelentkezni, a kitöltött szelvényeket leadni a recepción tudják.
 • Az azonnali meglepetés minden leadott megfejtésért jár.
 • A havi nyertes minden hónap 10-ig e-mailben értesítjük és nevét honlapunkon közzétesszük.

Élménybirtok

A Kastélyszálló mellett lévő Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja. Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot: mesterek, színészek, harcedzett lovasok és íjászok közreműködésével.

Az Élménybirtok egész évben látogatható, a reggeltől estig tartó időutazás során kortól és nemtől függetlenül, gyermek és felnőtt egyaránt megtalálja a számára legizgalmasabb elfoglaltságot, időtöltést. A Puchner Kastélyszállót az Élménybirtokkal külön bejárat köti össze. Így vendégeink kerülő nélkül, a lehető legrövidebb úton léphetnek be a középkorba.

A tematikus élményparkok világszerte egy-egy témakört – mint például történelmi kor, mesék, különféle játékok – elevenítenek meg, kor- és történethű környezetet kialakítva egy nagy kiterjedésű zárt területen. Sokak szerint hasonlít ez a vidámparkokhoz, melyben némileg van igazság. Viszont az élményparkok általában többet jelentenek, és többet nyújtanak a látogatóknak, mint a hagyományos értelmezésben használt vidámparkok.

A 7,5 hektáron elterülő élménybirtok területileg 5 nagy egységre tagolódik: a Mesefalu, az Óváros, a Főtér, a Reneszánsz Palota és a Lovagi Küzdőtér. A közel 35 építményben műhelyek, boltok, vendéglátó egységek és képzésre, foglalkozások megtartására alkalmas helységek kerültek kialakításra.

Bövebben az Élménybirtok hivatalos weboldalán, a www.elmenybirtok.hu-n.

Mesefalu

Óváros
A mesefalu a tapasztalás örömén túl számos kézműves foglalkozást, érdekes időtöltési lehetőséget is tartogat a látogatók számára. Mindenkit vár a varázsfestő háza egy nem mindennapi kiállítással, hátborzongató élményekben lehet részünk a boszorkányházban, kézműves foglalkozásokat és fából készült népi játékokat próbálhatunk ki a Zöld Diófa csárdában. Betekintést nyerhetünk a kovácsmester munkájába is, a Kinizsi táborban kardot és íjat ragadhatunk, hogy kipróbáljuk ügyességünket!

Óváros

ÓvárosA Déli-kapu tövében sürög-forog a városi pékmester.

A szabó, a fafaragó és az gyöngyfűző műhelye pedig éppen csak egy utcával esik odébb, ahol megint csak nyüzsgő életnek lehet szem- és fültanúja az arra sétáló.

A szorosan egymás mellé épült házakat kockaköves utcák kötik össze.
Ebédidőben a fogadóba betérő vendégek különféle szakácsremekek mellett merenghetnek el a régi idők eseményein, miközben az ifjabb nemzedék tagjait is szemmel tarthatják, amint büszkén járkálnak ki-be az Apródképző kapuján.

Madaras Színpad

Óváros
Ha a mesefaluból megindul a tömeg a kovácsműhely és a vízimalom irányába, akkor hamarosan olyat láthat fiatal és öreg, melyet talán sehol máshol a világon. A színpadon ülve a többféle előadás egyikének részesei lehetünk: láthatunk középkori életet megelevenítő előadást, fegyverbemutatót vagy kiemelt alkalmakkor madárröptetést is.

Lovagi Küzdőtér

Lovagi küzdőtérAz Élménybirtok leglátványosabb állomása a lovagi küzdőtér, ahol vendégeink korabeli lovagi tornákat, látványos csatajeleneteket valamint ügyességi lovasbemutatókat tekinthetnek meg.

Főtér

Óváros
A Főtéren mindig nagy a nyüzsgés. A hatalmas kiterjedésű terület egyfelől fontos közlekedési útvonal, hiszen az óvárosból ezen át visz az út a lovagi küzdőtérre és az istállóhoz, másfelől önmagában is igen szórakoztató, megannyi élményt ígérő hely.

Lovagterem

Óváros
A palota épületében kapott helyet a 250 fős Lovagterem, ahol vendégeink középkori falfestményekkel díszített teremben, főúri hangulatban étkezhetnek.

Ajándékozási ötletek

Legyen szó születésnapról, névnapról, házassági évfordulóról netán leánykérésről mi segítünk emlékezetessé tenni azt! Évről-évre mindig akad egy-egy olyan ünnep, fontos esemény az ember életében, melynek kiemelt szerepet szán. Válasszon játékos meglepetés útvonalaink és feladataink közül és lepje meg szeretteit!

Olyan több állomásos programot ajánlunk Önöknek, melynek keretében megajándékozhatják azokat, akiket szeretnek, illetve kifejezhetik irántuk való érzelmeiket is. Kéttípusú programot ajánlunk: egyet felnőtteknek és egyet gyermekeknek.

Felnőtteknek szóló programunk a recepcióról indul. Titkos és kedves üzenetek, csomagocskák, ládikák várják a megajándékozottat szerte a szállodában és az Élménybirtokon, hogy szívhez szóló üzenettel, néhány meghitt pillanattal járuljanak hozzá az ünnephez. A kedves kis pergameneken szereplő szövegek vezetnek végig az útvonalon, melynek végén ott vár az ajándék, a kedves partner, a család…

Gyerekeknek szóló programunk a megajándékozott életkorához viszonyítva választható. Van egyszerű keresőjáték, ahol a megtalált tárgyakért cserébe jár a jutalom, e játékainkat kisebb gyermekeknek ajánljuk. Vagy van igazi lovagi próba, melyet a háttérből Mátyás király irányít egy segédjén, lovagon vagy királykisasszonyon keresztül. Ez utóbbit 6 éves kor feletti gyerekeknek ajánljuk.

A különlegesen átadott meglepetéstúra vagy feladat ára: már 2.500 Ft/alkalomtól

Jó tudni!

 • A feladatok teljesítése végén a jutalmat a megajándékozó biztosítja. Ez lehet tárgybeli jutalom vagy a Puchner Kastélyszálló szolgáltatásai közül választott ajándék (VIP fürdő, vacsora, masszázs), melyet külön térítés ellenében vehetnek igénybe.
 • Az útvonalakról és a feladatokról szóló bővebb tájékoztatást kérje kollégáinktól.
 • A szolgáltatás igénybevételét minimum 3 nappal a megajándékozás időpontja előtt szükséges jelezni.
 • A szolgáltatás júniustól augusztusig, csütörtökön és szombaton nem vehető igénybe.

Képek:

Lovaglás

Télen-nyáron, jó időben rossz időben lovaglási lehetőség Vendégeinknek: póni lovaglást, futószáras, karámos- és tereplovaglást biztosítunk. Rossz idő esetén lovardánkban tartjuk az oktatást!

Miért jó a lovaglás?

A lovaglás fejleszti az egyensúlyérzéket és a koordinációt. A lovak irányítása testi mozgást igényel így a lovas tudatosan használja a testét. A lovaglás sok izmot igénybe vesz, leginkább a láb-, a has-, a váll- és a hátizmokat. A lovaglás nemcsak az erőnléttől függ, az erős, rugalmas izmok segítenek az egyensúlyozásban és a koordinációban. A legtöbb új lovagló szembesül azzal, hogy a belső comb izmai megfájdulnak, de az izmok hamar kinyúlnak és megerősödnek.

Lovas szolgáltatások és árak

Lovas szolgáltatások Időtartam Ár gyermek részére Ár felnőtt részére
Póni lovaglás
(3 éves kortól)
15 perc 1.000 Ft/fő -
Lovaglás futószáron
(5 éves kortól)
15 perc 1.000 Ft/fő 1.500 Ft/fő
Lovaglás futószáron 30 perc 1.500 Ft/fő 2.000 Ft/fő
Lovaglás szabadon, karámban 30 perc 1.500 Ft/fő 2.000 Ft/fő
Lovaglás szabadon, karámban 60 perc 2.000 Ft/fő 2.500 Ft/fő
Tereplovaglás 60 perc 3.000 Ft/fő 3.000 Ft/fő
Tereplovaglás 120 perc 6.000 Ft/fő 6.000 Ft/fő

Az árak bruttó árak és az Áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

 • A lovas szolgáltatások létszámkorlátosak.
 • A lovaglásra előzetes bejelentkezés szükséges a recepción.
 • A lovaglás időpontjáról érdeklődjön értékesítő kolléganőinknél!

Képek

Színházi előadások

Az Ágens Társulat közreműködésével egész évben színházi előadások sorozatával várjuk szállóvendégeinket: A császár új ruhája, A kis herceg, B.Brothers, Amúgy Rómeó és Júlia – ahogy még sosem láttad, A lónak vélt menyasszony, Buja középkori est, Kurtizánképző, Kurtizán továbbképzés, Úr-kurzus, Gond nélkül élünk. A színházi élmény garantált!

Flúgos zenetörténet avagy Túl a Looperencián…

Mindegy milyen zenét szeretsz, mi szól a rádiódból, mit dúdolsz napra-nap, mire mozdul meg a lábad, hány éves vagy, s mennyinek érzed magad. Ezen az estén mindezt elfelejtheted. Ez a hang hatni fog rád, magával ragad, s nem ereszt. Szeretni fogod és újra meg akarod nézni, meg megint…
A Flúgos zenetörténet –ben nemcsak az ének sokféleségét élvezheted, hanem rendkívül izgalmas történeteknek és az ezekben rejlő humornak is a részese lehetsz. Igazi zenei kaland, hisz, te is tudod, hogy a lét kaland, mi más lehet.

Roma daj-daj

Ismeritek Kusturica csodás, cigányokról szóló filmjeit? A Macska-jajt, a Cigányok idejét? A Roma daj-daj szerethető, nem mindennapi karakterei megidézik neked. Humor, esetlen botladozás, roma daj-daj, Izabella és Mamma, a Vajda és az angol turista, a botcsinálta férj, s még számtalan elbűvölő figura jelenik meg a zenés, lovas előadásban. Mese vagy mégsem?

Hadi torna

A Hadi tornában keveredik a mese a valósággal, nem tudod eldönteni, hogy hidd vagy ne hidd, amit a színpadon látsz, de jobban teszed, ha hiszed. Rendkívüli küzdelmek és élcek, ugratás és heccelés, majd íjászat, földi tusa, lovagi vetélkedés következik. Megidézzük neked a lovagok középkori, játékos csetepatéit és komoly harcait. Biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogod.

A Császár új ruhája

Az ismert mese humoros, játékos feldolgozása, a butaság üdítő története. Alaposan kifigurázzuk a hiú és ostoba embereket. Az előadás meglepő fordulatokban gazdag, s nem maradunk zene és tánc híján sem.

A kis herceg

A mindannyiunk szívét már sokszor megfacsaró történet varázsvilágába hívunk. Gyere velünk a bolygók közti utak igézetébe, éld át a barátság örömét, a találkozások fontosságát, a világ legegyszerűbb és egyben legnehezebb élményét, a szeretetet.

B.Brothers

Ki ne ismerné Jake-t és Elwood-ot, a Blues Brothers meghökkentő testvérpárját? A szédületes ének és tánc fenoménokat? A mindenhol a legjobb hangulatot és bulit generáló félcédulás börtöntöltelékeket? Ugye, tudod, hogy kikről beszélünk?
Az Ágens Társulat színészei egy rövid időre megidézik őket. Ha a jelenlétükben kibírod nevetés nélkül, akkor a show végén megmutathatod, te mit tudsz! Ha van lábad, kezed, s főként szíved, kizárt dolog, hogy ne ropnád velük együtt a táncot. Gyere és bulizzunk együtt!

Amúgy Rómeó és Júlia – ahogy még sosem láttad

Shakespeare Rómeó és Júliája kicsit másképp. A klasszikus mű játékos, egyedi, interaktív feldolgozása. A lebilincselő előadás mindenkit odaszögez a székhez. A darab korunk kommunikációs problémáira felszabadultan reagálva csal mosolyt az arcokra, nem elfeledve a drámai véget. Az előadást követően, lehetőség van a mű játékos
feldolgozására is!

A lónak vélt menyasszony

Baranyi Ferenc klasszikus félreértésekre épülő komédiája számtalan kacagtató helyzetet teremt a nézők számára. Egyszerű emberek egyszerű elértései, a magyar nyelv izgalmas, többértelmű szókincse remek lehetőséget ad a tévedésekre. Az előadás a hagyományos bohózat elemein túl különleges mozgáselemekkel is operál.

Buja középkori est

Ahol egy gyönyörű előadás segítségével belekóstolhatsz a középkor érzéki valóságába. A nézők az est folyamán egy kurtizán emlékiratain keresztül átélhetik a kor különleges udvarlási szokásait és megismerkedhetnek az érzékek birodalmát jól ismerő, éles eszű asszony tanulságos gondolataival. Szerelmi képzésben részesülnek. A több mint 300 előadást megért Buja est nézői felszabadultan és örömmel távoznak e páratlan eseményről. Az előadás 14 éven felülieknek ajánlott.

Kurtizánképző

A Kurtizánképző, azaz szerelmi okosítás hölgyeknek és érdeklődő uraknak középkori stand up comedy több mint 600 előadást ért meg. Interaktív színházi terápia. A világon egyedülálló Kurtizánképzés – kultúrtörténeti szakirányú végzettséget, Kurtizándiplomát ad. Az előadás 14 éven felülieknek ajánlott.

Kurtizán továbbképzés

A világon egyedülálló kurtizánképzés következő lépcsőfoka, szerelmi okosítás hölgyeknek, megfigyelőként uraknak is. A kurtizán lét momentumai egy lenyűgöző személyiség tolmácsolásában. A kurtizán továbbképzésen, azon tanítványok vehetnek részt, akik az első kurzust elvégezték. Egyedi elbírálás esetén e nélkül is lehetséges a megjelenést! Az előadás 14 éven felülieknek ajánlott.

Úr-kurzus

Az Úr-kurzus avagy középkori csíntalanságok uraknak, a Kurtizánképző előadás párja. Itt a férfiak ismerhetik meg a nők titokzatos és felfedezésre váró világát, természetesen párjukkal együtt. Zina kurtizán titka a közvetlen színházi nyelv, a felszabadító kommunikáció, az interaktív játék. Az előadás 14 éven felülieknek ajánlott.

Gond nélkül élünk

A mesekomédia a szerepek kiosztásával kezdődik. Ki, mit játszik a Mátyás király lopni megy című mesében. A szedett-vedett társulat tagjai egymásra licitálva, szellemesen, nagyotmondva festik szépre, jóra magukat, kinek-mit kéne játszania és miért. A rendkívül mulatságos figurák próbálnak megfelelni a színpad szabályainak, azonban ez igen nehezen megy nekik.

Árak

Kategóriák Ár
Jegyár felnőtt részére (12 éves kortól) 1.200 Ft/fő/előadás
Jegyár gyermek részére (3-12 év) 1.000 Ft/fő/előadás

Az árak bruttó árak és az Áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

 • A programok létszámkorlátosak.
 • A programokra előzetes bejelentkezés szükséges a recepción.
 • A programok időpontjáról érdeklődjön értékesítő kolléganőinknél!

Képek a színházi előadásokról

Falunéző lovaskocsikázás a Mecsekben

A Puchner Birtoknak is otthont adó, festői észak-baranyai kistelepülésen és környezetében fél órás sétakocsikázás és kikapcsolódás, amelyben megcsodálhatják a sváb kistelepülés kanyargó utcáit, és a templomokat. A dombtetőről csodaszép rálátás van a Puchner Birtok egészére.

Útvonal: Kizárólag Bikal falu határain belül.

Túra ára

 • 2 személy (12 éves kortól) esetén 1.500 Ft/fő
 • 3 vagy több személy esetén 1.000 Ft/fő
 • Gyermek (3-11 év között) 500 Ft/fő

Annafürdő

Annafürdő a Tolnai-hegyhát déli részén, az egykori Apponyi grófok kedvelt üdülőhelyén, Lengyel község szélén helyezkedik el gyönyörű festői környezetben, a természet lágy ölén. Remek lehetőséget nyújt üdítő sétákhoz vagy egy családi kiránduláshoz. Bikaltól mindössze 22-km, Mágocs- Nagyhajmás- Mekényes- Lengyel útvonalon (kb. 25 perc).

A közel 100 hektáros, természetszerű erdőgazdálkodási módszerrel kezelt parkerdő közepén, öreg bükkfák tövében ered az Annaforrás, mely a Kőris-völgyi patakot és azon keresztül az erdővel körülvett pihenőtó természetes vízellátását biztosítja. A forrás körüli régi épületek felújításával és a parkerdei közjóléti berendezések létrehozásával ökoturisztikai fejlesztések sora valósult meg a közelmúltban, így jött létre a Turisztikai és Természetismereti Központ, mely hamar a turisták és a kiránduló csoportok kedvelt úti céljává vált.

A parkerdőben horgászati és csónakázási lehetőség, bicikli-kölcsönzés, vadaspark, tanösvények, szabadtéri kemence, grillező- és tűzrakó hely, kilátó, erdei pihenők, erdei büfé, interaktív játszva-oktató eszközök segítik a szabadidő hasznos eltöltését.

Jó tudni

 • A helyszínen a parkolás díjköteles, 600 Ft/személyautó.

Elérhetőség:
Telefon:
+36 74/482-487
+36 30/9470-898
E-mail: annafordo@gyulajzrt.hu

Képek

Térkép

Középre
Forgalom
Kerékpárral
Tranzit
Jelenlegi pozíció
Google MapsIrányok lekérdezése

Gyertyafényes éjszakai fürdőzés

Fürdőházunk exkluzív ajánlattal várja: éjszakai fürdőzést kínálunk mécsesek fényénél hétfőn 21:00-23:00 között, pénteken 22-24 óra között.

A különleges hangulathoz a Marokkói fürdő és a Francia élményfürdő szolgáltatása mellett üdvözlőitalt biztosítunk.

Az éjszakai fürdőzés ára 2.000 Ft/fő. Igénybevételhez minimum 11 fő jelentkezése és előzetes bejelentkezés szükséges. Ezen szolgáltatást kizárólag szállóvendégeink vehetik igénybe.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Fürdőbelépő

Ki szeretné pihenni a hétköznapok fáradalmait? A Puchner Kastélyszálló fürdőháza egész évben várja környékbeli Vendégeit. Nálunk ásványvízben fürödhet: a medencék vize magnéziumban, kalciumban, fluorban és nátrium-hidrogénkarbonátban gazdag, 29,4°C-os, “elismert ásványvíz” minősítésű természetes víz.

A fürdőbelépő tartalma:

Árak

Kategória Ár
Fürdőbelépő felnőtt részére (10 éves kortól), 9:00 – 21:00 között 3.000 Ft/fő
Fürdőbelépő gyermek részére (6-9 év között), 9:00 – 21:00 között 2.000 Ft/fő
Fürdőbelépő gyermek részére (0-5 év között), 9:00 – 21:00 között ingyenes
Felfrissülés csomag: Fürdőbelépő háromfogásos ebéddel vagy vacsorával,
az étkezésnél italfogyasztással, felnőtt részére (10 éves kortól), 9:00 – 21:00 között
5.400 Ft/fő
Felfrissülés csomag: Fürdőbelépő háromfogásos ebéddel vagy vacsorával,
az étkezésnél italfogyasztással, gyermek részére (6-9 év között), 9:00 – 21:00 között
3.500 Ft/fő
Felfrissülés csomag: Fürdőbelépő háromfogásos ebéddel vagy vacsorával,
az étkezésnél italfogyasztással, gyermek részére (3-5 év között), 9:00 – 21:00 között
1.000 Ft/fő
Felfrissülés csomag: Fürdőbelépő háromfogásos ebéddel vagy vacsorával,
az étkezésnél italfogyasztással, kisgyermek részére (0-2 év között), 9:00 – 21:00 között
ingyenes
Kedvezményes belépő felnőtt részére (10 éves kortól), 17:00 – 21:00 között 2.000 Ft/fő
Kedvezményes belépő gyermek részére (6-9 év között), 17:00 – 21:00 között 1.000 Ft/fő
Kedvezményes belépő gyermek részére (0-5 év között), 17:00 – 21:00 között ingyenes

Jó tudni!

 • Nyitva tartás: vasárnap-csütörtök: 9:00-21:00.
 • Szombati napokra és kiemelt időszakokra az ajánlat nem érvényes.
 • A programon való részvételhez minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges. Kérjük, keresse kollégánkat!
 • A fürdőházban igény esetén csoportok részére van lehetőség hosszabbításra, ehhez minimum 15 fő jelentkezése szükséges, a hosszabbításra 22:00-24:00-ig van mód. Ennek költsége: 15.000 Ft/óra és előzetes bejelentkezés szükséges.
 • Papucs nélkül is be lehet menni a Fürdőházba, de csak saját felelősségre.

Képek a Francia élményfürdőről

Képek a Marokkói fürdőről