Wellness & Spa

A Puchner Kastélyszálló igazi wellness fellegvár: francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdő, reneszánsz palotafürdő és lurkó mesefürdő várja a wellness szerelmeseit.

Fürdőházunk kávézójában a váratlan ital- és ételfogyasztás utáni vágyukat csillapíthatják, miközben gyermekük közvetlenül a kávéházból nyíló, ingyenesen használható játszósarokban szórakozhat.

Francia élményfürdő

Francia élményfürdőMagyarország első wellness részlegében, a francia élményfürdőnkben különböző élményelemekkel felszerelt medencék, pezsgőfürdők, gyermekmedence, pihenőágyak finn és infraszauna találhatók.

Nálunk ásványvízben fürödhet: a medencék vize magnéziumban, kalciumban, fluorban és nátrium-hidrogénkarbonátban gazdag, 32°C fokos, “elismert ásványvíz” minősítésű természetes víz.

Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják ezen fürdőnket.

Lurkó Mesefürdő

Lurkó Mesefürdő Gyermek korosztályonként külön-külön és a családoknak együtt is, élményteli kikapcsolódást nyújtó, új fürdővel gazdagodott kínálatunk!

A Lurkó Mesefürdő a mesék világát idézi vidám hangulatával, két gyermek medencével, 2 csúszdával, ezekhez tartozó medencével, valamint egy belső pihenőtérrel.

Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják ezen fürdőnket.

Marokkói fürdő

Marokkói fürdőMarokkói hangulatú fürdőrészünk, mely az Ezeregyéjszakát idézi lágy drapériáival, színeivel, ellenáramos úszómedencével, mélymerülővel és két pezsgőfürdővel kényeztet.

Látogatását azon vendégeknek ajánljuk, akik vonzódnak a keleti stílusú wellness kultúra iránt.

Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják ezen fürdőnket.

Palotafürdő

PalotafürdőA Reneszánsz Palotában kapott helyet a Palotafürdő, mellyel régi vágya teljesült sok visszatérő és remélhetőleg új vendégnek: a Palotafürdő a relaxáció fellegvára, gyerekzsivajtól mentes testi-lelki felfrissülés és regenerálódás „szentélye”, így kizárólag 18 év feletti vendégek részére vehető igénybe!

A Palotában történő szállásfoglalás előnye, hogy a csendes wellness részleget épületen belül, legfeljebb néhány lépcsőfokot sétálva érhetjük el.

Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják ezen fürdőnket.

VIP fürdő: a Harmónia szigete

VIP fürdőExkluzív szolgáltatásunknak a “Harmónia szigete” elnevezést adtuk, amivel szeretnénk szállóvendégeinknek különleges élményt nyújtani.

Azoknak a pároknak ajánljuk a VIP fürdő bérlését, akik zavartalanul szeretnének eltölteni 2 órát, 1 üveg pezsgő és gyümölcsbekészítés kíséretében.

Kültéri Medence

Kültéri medenceNyári időszakban 250 m²-es, 25 méter hosszú feszített víztükrű, kültéri medence várja vendégeinket.

Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják ezen fürdőnket.

Szauna

SzaunákA rendszeres szaunázás kedvezően hat a szív és keringési rendszer funkcióira, edzi az ereket és mindemellett kiváló stresszoldó program.

Fürdőházunkban és Palotafürdőnkben finn szauna (80-100°C-os), gőzfürdő (50-55°C-os) és infraszauna áll rendelkezésre.

Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják a szaunákat.

Masszázs

MasszázsNálunk biztosan megtalálja álmai kényeztetését, hiszen a masszázsok teljes tárházát kínáljuk vendégeinknek!

A szolgáltatás külön térítési díj ellenében vehető igénybe, időpontot a wellness recepción kell egyeztetni.

Szépségápolás

SzépségápolásValószínűleg már Ön is vágyott arra, hogy jobban érezze magát a bőrében, mint eddig: szépségszalonunk különleges kozmetikai kezelésekkel és szépségápolási eljárásokkal segít ebben.

Munkatársaink készséggel adnak bővebb információt a kezelésekről, masszázsokról a Fürdőház recepcióján.

Vendégeink kezelésekre a helyszínen tudnak időpontot egyeztetni.

Csontkovácsolás

CsontkovácsolásA masszázs lazítja a feszes izmokat, javítja a vérkeringést, serkenti a nyirokkeringést és fokozza az anyagcserét.

Vendégeink térítés ellenében vehetik igénybe a csontkovácsolást.

Sóterápiás szoba

Sóterápiás szobaA telített sóoldat párologtatásán alapuló sóterápia rendkívül jó hatással van a légzőszervekre és betegségeikre, ezáltal egész szervezetünk működésére.

Szolárium

Masszázs
A borús időszakban testünk-lelkünk vágyakozik a napfény után, fakó, fehér bőrünk felélénkítésére pedig egyszerű, mégis nagyszerű megoldást kínál a szolárium.

Vendégeink térítés ellenében használhatják a szoláriumot.

Flabélos

Flabélos
Természetes, hogy mindannyian karcsú, izmos testre és jó kondícióra vágyunk. Ha mindezt könnyedén, kevés időráfordítással szeretnénk elérni, akkor ideális megoldást nyújt számunkra a jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszere, a Flabélos. Segítségével megelőzhetők a mozgáshiány okozta megbetegedések is!

Vendégeink térítés ellenében használhatják a Flabélos készüléket.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN