Színházi előadások

Egész évben

Az Ágens Társulat közreműködésével egész évben színházi előadások sorozatával várjuk szállóvendégeinket: A császár új ruhája, A kis herceg, B.Brothers, Amúgy Rómeó és Júlia – ahogy még sosem láttad, 4 elem, Balga dáma, Swing, A lónak vélt menyasszony, Buja középkori est, Kurtizánképző, Úr-kurzus, Gond nélkül élünk, Betyárvilág. A színházi élmény garantált!

A Császár új ruhája

Az ismert mese humoros, játékos feldolgozása, a butaság üdítő története. Alaposan kifigurázzuk a hiú és ostoba embereket. Remek lehetőséget ad a tévedésekre. Az előadás a hagyományos bohózat elemein túl különleges mozgáselemekkel is operál.

A kis herceg

A mindannyiunk szívét már sokszor megfacsaró történet varázsvilágába hívunk. Gyere velünk a bolygók közti utak igézetébe, éld át a barátság örömét, a találkozások fontosságát, a világ legegyszerűbb és egyben legnehezebb élményét, a szeretetet.

B.Brothers

Ki ne ismerné Jake-t és Elwood-ot, a Blues Brothers meghökkentő testvérpárját? A szédületes ének és tánc fenoménokat? A mindenhol a legjobb hangulatot és bulit generáló félcédulás börtöntöltelékeket? Ugye, tudod, hogy kikről beszélünk?
Az Ágens Társulat színészei egy rövid időre megidézik őket. Ha a jelenlétükben kibírod nevetés nélkül, akkor a show végén megmutathatod, te mit tudsz! Ha van lábad, kezed, s főként szíved, kizárt dolog, hogy ne ropnád velük együtt a táncot. Gyere és bulizzunk együtt!

Amúgy Rómeó és Júlia – ahogy még sosem láttad

Shakespeare Rómeó és Júliája kicsit másképp. A klasszikus mű játékos, egyedi, interaktív feldolgozása. A lebilincselő előadás mindenkit odaszegez a székhez. A darab korunk kommunikációs problémáira felszabadultan reagálva csal mosolyt az arcokra, nem elfeledve a drámai véget. Az előadást követően, lehetőség van a mű játékos
feldolgozására is!

A 4 elem

A tűz, a víz, a levegő, a föld elemeinek leleményes megjelenítése a 4 elem. Az előadás ellenállhatatlanul magával sodor mindenkit, aki a nézőtérre ül. Ajánljuk mindenkinek, akik hisznek a csodákban, a mítoszokban, a mágiában, a varázslatban.

Balga Dáma

A rendkívül izgalmas, korunkat is jellemző problematikával foglalkozó, 1613-ban bemutatott Lope de Vega színmű főszereplője egy szépséggel áldott, azonban szellemileg sérült úrhölgy (Finea), aki az őrületbe kergeti környezetét meg nem értésével, félreértéseivel. Szolgálója csupán eljátssza a balgát (Clara), ráadásul férfiként a nőt, hogy úrnője kedvére tegyen, húga pedig, egy széles látókörű, igen művelt nő (Nise).
A két hölgy kegyeiért versengenek a kérők, azonban amíg a balga hölgy el nem kél, addig húga sem mehet férjhez. Lovagjaiknak nem sok kedve van a buta nőt feleségül venni, bár a hozomány vele jár. Ebből a helyzetből számtalan kalamajka származik, feltűnik egy hozományvadász is, lesz szerelem, féltékenység, harc, ének és rengeteg félreértés. Láthatjuk, amint a szerelem tanítja, gyógyítja a balga dámát, elméje nyílik.

Swing

Szól a swing, s két lenyűgöző személyiség tolmácsolásában egy házasság történetét láthatja a nagyérdemű. A rendkívül mulatságos negyedórás előadásban a zenéé, a táncé a főszerep, s a férfi-nő között lehetséges mindennemű őrült udvarlási trükk bemutatása. Az előadást vacsora előtt vagy közben ajánljuk. Let’s go swing!

A lónak vélt menyasszony

Baranyi Ferenc klasszikus félreértésekre épülő komédiája számtalan kacagtató helyzetet teremt a nézők számára. Egyszerű emberek egyszerű elértései, a magyar nyelv izgalmas, többértelmű szókincse remek lehetőséget ad a tévedésekre. Az előadás a hagyományos bohózat elemein túl különleges mozgáselemekkel is operál.

Buja középkori est

Ahol belekóstolhatsz a középkor érzéki valóságába – színházi előadás kizárólag felnőtteknek! A nézők az est folyamán egy kurtizán emlékiratain keresztül átélhetik a kor különleges udvarlási szokásait és megismerkedhetnek az érzékek birodalmát jól ismerő, tapasztalt asszony tanulságos gondolataival. Szerelmi képzésben részesülnek, megtapasztalják az érzékek felszításának a módjait.

Kurtizánképző

Interaktív színházi terápia, szerelmi okosítás hölgyeknek, megfigyelőként uraknak is. A tanítványok megismerhetik a vasfűző, a középkori fürdőházak, a lovagi költészet, az ágyasság intézményének csínját-bínját. A világon egyedülálló Kurtizánképzés – kultúrtörténeti szakirányú végzettséget, Kurtizándiplomát ad.

Úr-kurzus

Úr-kurzus, avagy középkori csíntalanságok uraknak című előadásunk egy interaktív színházi terápia. Az erényöv, a szeméremkupak, a Pajzán epigrammák, az aranyevés, a csodás barázda és egyéb középkori csíntalanságok uraknak és érdeklődő hölgyeknek is. Lessen be a hírhedt kurtizán boudoárjába és engedje, hogy szavaival kényeztesse! Ha fél egyedül megmártózni a középkor erotikájában, hozza asszonyát is!

Gond nélkül élünk

A mesekomédia a szerepek kiosztásával kezdődik. Ki, mit játszik a Mátyás király lopni megy című mesében. A szedett-vedett társulat tagjai egymásra licitálva, szellemesen, nagyotmondva festik szépre, jóra magukat, kinek-mit kéne játszania és miért. A rendkívül mulatságos figurák próbálnak megfelelni a színpad szabályainak, azonban ez igen nehezen megy nekik.

Betyárvilág/Esti virtus

Vidám, interaktív időutazás a betyárok világába, a Baranya megyében igen elhíresült Rigac Jancsi történetébe. Oda, ahol még férfi a férfi, erős markáról, tekintetéről, kiállásáról, bátorságáról ismerszik meg.
Oda, ahol még javában áll a virtus, ha épp kakaskodni való kedv gerjed a férfi emberben, nosza, küzdjünk! Küzdjünk játékkal, humorral, bátorsággal, ügyességgel, közben felszabadultan mulassunk a betyárokat alakítókon! Próbáld ki magad, játssz velünk! Ha van kedved, te is kísérletet tehetsz arra, hogy a betyárok erőpróbáit végigjárd. Közben magadhoz szoríthatod asszonyod, kortyolhatod a finom italokat, valamint nevethetsz a történeten. Várunk!… de akár hátra is dőlhetsz, s úgy élvezheted a történéseket egy-egy ital és asszonyod társaságában.

Árak

Kategóriák Ár
Jegyár felnőtt részére (12 éves kortól) 1.200 Ft/fő/előadás
Jegyár gyermek részére (3-12 év) 1.000 Ft/fő/előadás

Az árak bruttó árak és az Áfát tartalmazzák.

Jó tudni!

  • A programok létszámkorlátosak.
  • A programokra előzetes bejelentkezés szükséges a recepción.
  • A programok időpontjáról érdeklődjön értékesítő kolléganőinknél!

Képek a színházi előadásokról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN