Lurkó Mesefürdő

Gyermek korosztályonként külön-külön és a családoknak együtt is, élményteli kikapcsolódást nyújtó, új fürdővel gazdagodik kínálatunk! A Lurkó Mesefürdő a mesék világát idézi vidám hangulatával, 2 gyermek medencével, 2 csúszdával és hozzájuk tartozó medencével, valamint egy belső pihenőtérrel.

Nyitás: április végén

A több, mint 400 m2-es új fürdőrész és fürdőtér összesen 135 m2 vízfelülettel rendelkezik.
Külön térben baba-mama világ gondoskodik 16 m2-es 25 cm mély medencével arról, hogy a legkisebbek is élvezhessék a fürdőzést.
A kisgyermekek részére külön 16 m2-es 40 cm mély medence biztosítja az önfeledt lubickolást.
Két különféle nehézségi fokozattal rendelkező vízicsúszdánk várja a családokat a felejthetetlen élményekkel! A kalandvágyókat az épületen kívül 2 kört is leíró, zárt csúszda csalogatja míg, a többieknek egy beltéri, nyitott csúszda biztosít felhőtlen szórakozást. A biztonságos érkezést 85 m2-es 1 m mély fogadómedence garantálja.
 
A keleties hangulatú Marokkói fürdőnk ezzel egy időben újra csak 14 éven felüli Vendégeink részére lesz elérhető. Május végétől a fürdőből kilépve egy új, csoportos szaunaszeánszokra is alkalmas finn szauna gondoskodik a felfrissülésről!

Azon vendégeinknek, akik elsősorban a wellness szolgáltatásokért érkeznek hozzánk és egy puha fürdőköntösbe bújva, néhány lépcsőfokot sétálva szeretnék elérni a wellness részlegünket és a különleges masszázsokat, a Fürdőház szobáit és lakosztályait ajánljuk.

Jó tudni!

  • Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják ezen fürdőházunkat.
  • Tervezett nyitva tartás április végétől: vasárnap-csütörtök: 9:00-21:00, péntek-szombat: 9:00-22:00.
  • Papucs használata kötelező!
Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN