Étterem, gasztronómia

Ételeink egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a régi megszokott hagyományos ízekhez. Négyféle étkezési helyszín várja vendégeinket.

Ételeink különlegessége, hogy azok kizárólag természetes alapanyagokból készülnek. Étlapunkon különböző menüket is kínálunk: baráti étkezéshez, a mediterrán ízek kedvelőinek, ünnepi alkalomra, a wellness hódolóinak. Gondoltunk a lisztérzékeny vendégeinkre, és azokra is, akik laktózmentesen étkeznek.

Habsburg Étterem

Habsburg Étterem - Puchner KastélyszállóExkluzív körülmények között várjuk az ínyenceket a monarchia korabeli éttermünkben, melynek stílusában a Habsburg elegancia és fényűzés mutatkozik meg.

Az éttermet felnőtt vendégeink reggeliző helyszínként használják, a gyerekektől mentes, nyugodt időtöltés érdekében.

Lovagterem

Lovagterem - Puchner KastélyszállóA Reneszánsz Palotában lévő Lovagteremben királyokat megillető kényeztetésben lehet részünk a terem központjában lévő kandalló pattogó tüze mellett. A lovagkori hangulatú étkezési helyszínünk 250 fő befogadására alkalmas.

Így éppúgy alkalmas szűk körű gourmet vacsorák megrendezésére, mint a több száz fős esküvők és lakomák lebonyolításra.

Múzsák terme

Múzsák terme - Puchner KastélyszállóA Reneszánsz Palotában található a Shakespeare színházára emlékeztető 3 szintes, belső galériás Múzsák terme.

A Múzsák terme ideális családi-, baráti- és céges rendezvényekhez. Szintenként 80 vendéget tudunk elhelyezni, igény szerint az egyes szinteket más-más hangulatúra rendezzük be. A földszinten bárpult található.

Fogadó a Fehér Hattyúhoz

Fogadó a Fehér Hattyúhoz- Puchner KastélyszállóKözvetlenül a Puchner Kastélyszálló mellett lévő Élménybirtokon, a hattyús tó mellett található a messze földön híres Fogadó a Fehér Hattyúhoz. A kétszintes épületben nem mindennapi, korhű környezetben, fa gerendák, autentikus dekoráció között, halk reneszánsz zeneszó mellett válogathat a látogató a széles kínálatból.

Drinkbár

Drinkbár - Puchner KastélyszállóDrinkbárunk a lovagkori várbelső hangulatát idéző sportközpontban található.

Koktélbárunkban színes, látványos italok mellett a test méregtelenítő folyamatait segítő gyümölcsteákat is kínálunk. Bowling pályák, fallabda pályák, fittness terem, biliárd, asztali foci és darts melletti kikapcsolódás közben élvezhetik vendégeink az igazi pub hangulatot.

Kávézó

Kávézó - Puchner KastélyszállóA Fürdőházba betérő vendégeinket szeretettel várjuk kávézónkban!

A fürdő- és wellness szolgáltatások közben plusz felüdülést kínálnak finom italaink, a nálunk töltött pihenés alatti váratlan éhséget és édesség utáni vágyat pedig süteményekkel, szendvicsekkel csillapíthatják.

A kávézóban lévő játszósarok folyamatosan nyitva áll a szülők és gyermekek számára.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN