Étterem, gasztronómia

Ételeink egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a régi megszokott hagyományos ízekhez. Többféle étkezési helyszín várja vendégeinket.

Étlapunkon különböző menüket is kínálunk: baráti étkezéshez, a mediterrán ízek kedvelőinek, ünnepi alkalomra, a wellness hódolóinak. Gondoltunk a lisztérzékeny vendégeinkre, és azokra is, akik laktózmentesen étkeznek. További speciális étkezési igénnyel kapcsolatban kérjük, olvassa el tájékoztatónkat itt.

Habsburg Étterem

Habsburg Étterem - Puchner KastélyszállóExkluzív körülmények között várjuk az ínyenceket a monarchia korabeli éttermünkben, melynek stílusában a Habsburg elegancia és fényűzés mutatkozik meg.

Az éttermet felnőtt vendégeink reggeliző helyszínként használják, a gyerekektől mentes, nyugodt időtöltés érdekében.

Lovagterem

Lovagterem - Puchner KastélyszállóA Reneszánsz Palotában lévő Lovagteremben királyokat megillető kényeztetésben lehet részünk a terem központjában lévő kandalló pattogó tüze mellett. A lovagkori hangulatú étkezési helyszínünk 250 fő befogadására alkalmas.

Így éppúgy alkalmas szűk körű gourmet vacsorák megrendezésére, mint a több száz fős esküvők és lakomák lebonyolításra.

Múzsák terme

Múzsák terme - Puchner KastélyszállóA Reneszánsz Palotában található a Shakespeare színházára emlékeztető 3 szintes, belső galériás Múzsák terme.

A Múzsák terme ideális családi-, baráti- és céges rendezvényekhez. Szintenként 80 vendéget tudunk elhelyezni, igény szerint az egyes szinteket más-más hangulatúra rendezzük be. A földszinten bárpult található.

Fogadó a Fehér Hattyúhoz

Fogadó a Fehér Hattyúhoz- Puchner KastélyszállóKözvetlenül a Puchner Kastélyszálló mellett lévő Élménybirtokon, a hattyús tó mellett található a messze földön híres Fogadó a Fehér Hattyúhoz. A kétszintes épületben nem mindennapi, korhű környezetben, fa gerendák, autentikus dekoráció között, halk reneszánsz zeneszó mellett válogathat a látogató a széles kínálatból.

Drinkbár

Drinkbár - Puchner KastélyszállóDrinkbárunk a lovagkori várbelső hangulatát idéző sportközpontban található.

Koktélbárunkban színes, látványos italok mellett a test méregtelenítő folyamatait segítő gyümölcsteákat is kínálunk. Bowling pályák, fallabda pályák, fittness terem, biliárd, asztali foci, játék gépek és darts melletti kikapcsolódás közben élvezhetik vendégeink az igazi pub hangulatot.

Kávézó

Kávézó - Puchner KastélyszállóA Fürdőházba betérő vendégeinket szeretettel várjuk kávézónkban!

A fürdő- és wellness szolgáltatások közben plusz felüdülést kínálnak finom italaink, a nálunk töltött pihenés alatti váratlan éhséget és édesség utáni vágyat pedig süteményekkel, szendvicsekkel csillapíthatják.

A kávézóban lévő játszósarok folyamatosan nyitva áll a szülők és gyermekek számára.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN