Liget Ház

A Liget Ház szobáiban minden perc eltöltése igazi természetközeli élmény. Az épület egy fásított park területén helyezkedik el és közvetlen közelében található a parkoló, így nincs szükség hosszas cipekedésre.

A szobák nagy részéhez tágas terasz tartozik. Ideális választás baráti társaságok, családok vagy kis kedvenccel érkező vendégek részére.

Szobák, lakosztályok

A Liget ház kétféle szobatípussal várja vendégeit: standard szobákkal és standard lakosztályokkal. A szobák modern bútorzatúak, a falak kialakításánál a világos színek dominálnak, a belső terek így világosak és otthonosak.

A standard szobák 3 helyiségből állnak – előszoba, fürdő, hálószoba – és tágas terasszal végződnek, ahová jól esik kiülni, friss levegőt szívni, feltöltődni.

A standard lakosztályokba belépve az előtérben találjuk magunkat, innen nyílik a fürdő és a földszinti nappali, mely tökéletes helyszín, hogy együtt töltsék az időt. A nappaliból egy lépcső vezet az emeletre, ahol az emeleten található egy kisebb méretű nappali, egy mellékhelyiség és egy vagy több hálószoba. A lakosztályok közül összesen 3 rendelkezik terasszal.

Liget ház szobaárak

Érvényes: 2023. január 1. – 2023. december 31.

Szoba Egyágyas ár Kétágyas ár
Standard szoba 30.450 Ft/fő/éj 21.950 Ft/fő/éj
Standard lakosztály 32.450 Ft/fő/éj 23.950 Ft/fő/éj

Képek a Liget házról

A Liget ház kívülről

A Liget ház belülről

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN