Baba-gyermekbarát

A Puchner Kastélyszálló igazi családbarát szállás, ahol a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokkal karöltve egyedülálló mennyiségű és minőségű programokkal várja a család legkisebb tagjait.

A szülők felhőtlen pihenéséhez a baba gondozását segítő tárgyakkal és szolgáltatásokkal segítünk:

  • Kérésre babaágy, babakád, kiságy gyermek ágyneművel, vízforraló, bili és gyerek wc ülőke bekészítése a választott szobába.
  • Éttermeinkben etetőszékkel és gyermek menüvel is készültünk az ide látogató apróságoknak.
  • Fürdőházunkban a játékokkal, gyermek medencével és pelenkázóval is szolgálunk.
  • Parkunk ősfái alatt rejtőzik játszótérünk, melyben homokozó, csúszda és hinta található.
  • Akadálymentes közlekedés babakocsival a szálloda egész területén.
  • Gyermekfelügyeleti lehetőség szakképzett oktatóink segítségével.
  • Gyerekkuckó a reggelinél és a vacsoránál.

Szobák kisgyermekeseknek

Gyermekbarát Udvarházunkban kifejezetten a kisgyermekes családoknak alakítottunk ki egy külön szintet: Étage de famille szintjén lévő szobákban gyermekkuckók találhatók mesefigurás ágyneművel. Egy igazi kis birodalom, külön a szülőktől, de mégis közel hozzájuk.

Gyerekkuckó

A reggeli és a vacsora ideje alatt az étteremben szakképzett oktatóink gyerekkuckóba várják a gyerekeket 3 éves kortól. A gyerekfoglalkoztatóban színezünk, rajzolunk, kirakóst és még sok minden mást együtt játszunk, amíg a szülő nyugodtan reggelizik, vacsorázik. A gyerekkuckó használata térítésmentes.

Gyerekprogramok

Szállodánk és a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtok egyedülálló mennyiségű és minőségű programokkal várja a család legkisebb tagjait: kipróbálhatják magukat kézművesként, apródként, tanulhatnak énekeket, táncokat, verseket, megismerkedhetnek a középkori hangszerekkel, erényekkel és viselettel. Gyermekek igazi kedvence az állatsimogatás.

Ezen kívül nézhetnek madárröptetést, mesejátékokat, színi előadásokat, lovas bemutatót, csacsifogatot és még sok más érdekességet, ami biztosan felkelti a gyermekek figyelmét és egyúttal a szülők is jól érezhetik magukat, hiszen ők is megtalálják a számukra megfelelő programlehetőséget.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN