Baba-gyermekbarát

A Puchner Kastélyszálló igazi családbarát szállás, ahol a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokkal karöltve egyedülálló mennyiségű és minőségű programokkal várja a család legkisebb tagjait.

A szülők felhőtlen pihenéséhez a baba gondozását segítő tárgyakkal és szolgáltatásokkal segítünk:

  • Kérésre babaágy, babakád, kiságy gyermek ágyneművel, pelenkázó, pelenkakuka, éjszakai fény, fellépő, vakdugó, bili és gyerek wc ülőke bekészítése a választott szobába.
  • Éttermeinkben etetőszékkel, gyerekbarát étkészlettel, előkével és gyermek menüvel is készültünk az ide látogató apróságoknak.
  • Fürdőházunkban ingyenesen használható játszósarokkal, játékokkal, gyermek medencével és pelenkázóval is szolgálunk.
  • Parkunk ősfái alatt rejtőzik játszóterünk, melyben homokozó, csúszda és hinta található.
  • Az Élménybirtok Főterén található középkori játszótér – vár alakú akadálypálya mászókával, mászófallal, hintákkal, csúszdákkal. Élménybirtok nyitva tartási napokon a nyitva tartási időn kívül érhető el.
  • Szállodánk saját kabala figurája, Uni gondoskodik a kisgyermekek Bikalon begyűjthető élményeiről. A recepción kapott matricagyűjtő füzet segítségével Uni az összes élménydús programra elvezet. Természetesen a gyűjtött matricákért meglepetés is jár!
  • Akadálymentes közlekedés babakocsival a szálloda egész területén.
  • Gyermekfelügyeleti lehetőség szakképzett oktatóink segítségével.
  • Gyerekkuckó a reggelinél és a vacsoránál.

Szobák kisgyermekeseknek

Gyermekbarát Udvarházunkban kifejezetten a kisgyermekes családoknak alakítottunk ki egy külön szintet: Étage de famille szintjén lévő szobákban gyermekkuckók találhatók mesefigurás ágyneművel. Egy igazi kis birodalom, külön a szülőktől, de mégis közel hozzájuk.

Gyerekkuckó

A reggeli és a vacsora ideje alatt az étteremben szakképzett oktatóink gyerekkuckóba várják a gyerekeket 3 éves kortól. A gyerekfoglalkoztatóban színezünk, rajzolunk, kirakóst és még sok minden mást együtt játszunk, amíg a szülő nyugodtan reggelizik, vacsorázik. A gyerekkuckó használata térítésmentes.

Gyerekprogramok

Szállodánk és a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtok egyedülálló mennyiségű és minőségű programokkal várja a család legkisebb tagjait: kipróbálhatják magukat kézművesként, apródként, tanulhatnak énekeket, táncokat, verseket, megismerkedhetnek a középkori hangszerekkel, erényekkel és viselettel. Gyermekek igazi kedvence az állatsimogatás.

Uni világában a gyerekek szülők nélkül, a többi gyermek társaságában mókázhatnak, vagy a szülőkkel kiegészülve, az egész család élvezheti a közös játék örömét. Minden gyermek álma egy világ, amely az izgalmas keresőjátékon, a labdatengeren, a csepphintán, a mesekuckón és a kézműves foglalkozáson túl megannyi játékot és szórakozást rejt!

Ezen kívül nézhetnek mesejátékokat, színi előadásokat, lovas bemutatót és még sok más érdekességet, ami biztosan felkelti a gyermekek figyelmét és egyúttal a szülők is jól érezhetik magukat, hiszen ők is megtalálják a számukra megfelelő programlehetőséget.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN