Termálfürdő és Szaunapark Magyarhertelend

Egész évben

A Bikaltól mindössze 35 kilométerre található a Magyarhertelendi Termálfürdő és Szaunapark, amely Baranya megyében, a Mecsek Hegyhát üdülőkörzet természeti értékeinek leggazdagabb területén helyezkedik el.

Változatos medencekínálatuknak és széleskörű szolgáltatásaiknak köszönhetően az odaérkező családok, párok, baráti társaságok és a szép korú vendégek is könnyen megtalálhatják, a számukra legideálisabb kikapcsolódási formát.

Az élmény- és termálfürdő 4 beltéri és 1 kültéri medencével egész évben, az árnyékos szép strand további 7 medencével, köztük a Gyógykerttel és a Vízi várral szezonálisan várja a látogatókat.

Az ősfás, zöld területtel körülvett fürdőkomplexum, mely egyedi építészeti stílusokat hordoz magában mára impozáns és kedvelt fürdőhellyé vált. Igazi családbarát, kikapcsolódásra alkalmas, nyugodt környezet, mely mindenkit elvarázsol.

A kétszintes fürdőépületben számos wellness szolgáltatás és Dél-Dunántúl legszínvonalasabb Szaunaparkja nyújt kikapcsolódást mindenki számára. A magyar szaunázási kultúrában kiemelkedő szerepet tölt be a park működése és szolgáltatásainak minősége.

Az egészséges szaunázási kultúrát kialakítva és követve igényes és minőségi körülményeket biztosítva fürdőruhamentes szaunázást kínál vendégeinek. Egyedülálló módon mégis két elkülönített részen tudnak a forróság szeretői különféle hőkabinokat használni. Ezért az elnevezés textiles és textilmentes oldal. Textilben szaunázni annyit jelent, hogy fedett, azaz szaunalepedővel, szaunaruhával vagy törölközővel eltakarva, de fürdőruhamentesen tartózkodnak a vendégek a szaunában.
Textilmentes szauna részlegen fedetlenül, azaz teljes testfelületüket szabadon hagyva szaunázhatnak.
A szaunaparkból nyíló kültéri szaunakert biztosítja a friss levegőt, kellemes pihenést valamint fürdőruhamentes napozási lehetőséget a szaunamenetek között.
Szaunaprogramjaik az ország egyik legnagyobb szaunájában az ENDORFIN SZAUNÁBAN zajlanak, mely profi hang és fénytechnikával felszerelt helyiség és kizárólag a programokra készült.
Újdonság a 2019/2020-as szauna szezontól új 25 férőhelyes PIHENŐ SZOBA, mely a maximális relaxáció lehetőségét teremti meg a szaunaparkot látogató vendégek részére.
Profi szaunamestereik a hét szinte minden napján (H, SZ, P, SZO, V), csütörtökönként pedig exkluzív napon (Női est, Herbál nap) minőségi és színvonalas szauna szeánszokkal várja vendégeinket. A szaunaprogramok között pedig különféle természetes bőrápolásokat kínálnak a tágas gőzkabinban.

A fürdő által nyújtott kikapcsolódási lehetőségeken túl, a termálvíz egészségügyi, gyógyító hatása sem elhanyagolható. Magyarhertelendet két termálkútja tette híressé, melyek 38 °C-os és 68 °C-os vizet szolgáltatnak, összetételük kedvező hatással van a reumatikus, ízületi, keringési és idegrendszeri megbetegedésekre. A víz minősége vizsgált alkotók alapján nátrium hidrogén-karbonátos, igen lágy, fluoridos termálvíz, melyet természetes ásványvíznek minősítettek. Ivókúraszerűen fogíny bántalmakra kifejezetten ajánlott.

Az aktuális jegyárak és a nyitvatartás a https://hertelendi-termal.hu/ honlapon érhető el.

Jó tudni

  • Vendégeink 20% kedvezménnyel látogathatják meg a Magyarhertelendi Élmény- és Termálfürdőt, melyhez a recepción tudnak kedvezménykupont igényelni.
  • Az igényelt kupon egész évben, nyitvatartási időben felhasználható.
  • Más kedvezménnyel össze nem vonható. Készpénzre nem váltható.

Elérhetőség:
Magyarhertelendi Termálfürdő és Szaunapark
7394 Magyarhertelend, Tábor utca 2.
Telefon: + 36 72/521 061
Mobil: +36 30/516 7978
https://hertelendi-termal.hu/

Képek a Magyarhertelendi Élmény- és Termálfürdőről

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN