Ajándékozási ötletek

Egész évben

Legyen szó születésnapról, névnapról, házassági évfordulóról netán leánykérésről mi segítünk emlékezetessé tenni azt! Évről-évre mindig akad egy-egy olyan ünnep, fontos esemény az ember életében, melynek kiemelt szerepet szán. Válasszon játékos meglepetés útvonalaink és feladataink közül és lepje meg szeretteit!

Olyan több állomásos programot ajánlunk Önöknek, melynek keretében megajándékozhatják azokat, akiket szeretnek, illetve kifejezhetik irántuk való érzelmeiket is. Kéttípusú programot ajánlunk: egyet felnőtteknek és egyet gyermekeknek.

Felnőtteknek szóló programunk a recepcióról indul. Titkos és kedves üzenetek, csomagocskák, ládikák várják a megajándékozottat szerte a szállodában és az Élménybirtokon, hogy szívhez szóló üzenettel, néhány meghitt pillanattal járuljanak hozzá az ünnephez. A kedves kis pergameneken szereplő szövegek vezetnek végig az útvonalon, melynek végén ott vár az ajándék, a kedves partner, a család…

Gyerekeknek szóló programunk a megajándékozott életkorához viszonyítva választható. Van egyszerű keresőjáték, ahol a megtalált tárgyakért cserébe jár a jutalom, e játékainkat kisebb gyermekeknek ajánljuk. Vagy van igazi lovagi próba, melyet a háttérből Mátyás király irányít egy segédjén, lovagon vagy királykisasszonyon keresztül. Ez utóbbit 6 éves kor feletti gyerekeknek ajánljuk.

A különlegesen átadott meglepetéstúra vagy feladat ára: már 2.500 Ft/alkalomtól

Jó tudni!

  • A feladatok teljesítése végén a jutalmat a megajándékozó biztosítja. Ez lehet tárgybeli jutalom vagy a Puchner Kastélyszálló szolgáltatásai közül választott ajándék (VIP fürdő, vacsora, masszázs), melyet külön térítés ellenében vehetnek igénybe.
  • Az útvonalakról és a feladatokról szóló bővebb tájékoztatást kérje kollégáinktól.
  • A szolgáltatás igénybevételét minimum 3 nappal a megajándékozás időpontja előtt szükséges jelezni.
  • A szolgáltatás júniustól augusztusig, csütörtökön és szombaton nem vehető igénybe.

Képek:

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN