Ajándékozási ötletek

Egész évben

Legyen szó születésnapról, névnapról, házassági évfordulóról netán leánykérésről mi segítünk emlékezetessé tenni azt! Válasszon játékos meglepetés útvonalaink és feladataink közül és lepje meg szeretteit!

Olyan különleges programokat ajánlunk Önöknek, melynek keretében megajándékozhatják azokat, akiket szeretnek, illetve kifejezhetik irántuk való érzelmeiket.

A program részeként az Önök által biztosított ajándékkal köszöntjük fel az ünnepeltet. Az ajándék megválasztásában szívesen segítünk! Válassza a meglepetést szállodánk kínálatából: ajándékutalvány, pezsgő, virágcsokor, torta, masszázs, ajándéktárgy, ékszer, VIP fürdő, lovagi lakoma, wellness pihenés.

Kincskeresés az Élménybirtok területén

Itt az idő, hogy az ünnepelt egy különleges kincses térkép, és dekódoló papír segítségével bebarangolja az Élménybirtok területét, ha elég szemfüles a játék során, akkor jutalma sem marad el!
Ár: 2.500 Ft/fő/alkalom

Lovagi születésnap, lánykérés

Ki ne álmodozott volna róla, hogy egy lovagi torna keretében köszöntsék fel? Vagy épp ott kérhesse meg választott hölgye kezét? Gyertek el a Lovagi tornánkra, és lepd meg szerettedet egy felejthetetlen élménnyel!

Ár: 6.000 Ft/fő/alkalom

Jó tudni!

  • A feladatok teljesítése végén a jutalmat a megajándékozó biztosítja. Ez lehet tárgybeli jutalom vagy a Puchner Kastélyszálló szolgáltatásai közül választott ajándék, melyet külön térítés ellenében vehetnek igénybe.
  • Az ajándékozás megszervezéséhez 1 hétre van szükségünk, ezért kérjük minimum egy héttel az esemény előtt vegye fel velünk a kapcsolatot Sárközi Györggyel a sasigyu@hotmail.com e-mail címen.
  • A programok gyerekeknek 6 éves kortól ajánlottak.
  • A „Bikali három próbát” és a „Lovagi születésnapot, eljegyzést” csak az Élménybirtok nyitvatartási idejében tudjuk biztosítani.

Képek:

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN