Fürdőház

A mediterrán hangulatú Fürdőház a wellness imádóinak szálláshelye. Azon vendégeinknek ajánljuk, akik elsősorban a wellness szolgáltatásokért érkeznek hozzánk és egy puha fürdőköntösbe bújva, néhány lépcsőfokot sétálva szeretnék elérni a wellness részlegünket, a különleges masszázsokat, kezeléseket.

Szobák, lakosztályok

A Fürdőház mediterrán hangulatú szobáival és lakosztályaival várja vendégeinket néhány lépcsőfokra a wellness szolgáltatásoktól. A szobákban az élettel teli piros szín dominál. A mediterrán életérzést a bútorok természetes anyaga, a indiai keményfa és a rattan is erősíti. A szobák kialakításánál a spanyol szállások hangulata szolgált mintául.

Fürdőház szobaárak

Érvényes: 2021. január 1. – 2021. december 31.

Szoba Egyágyas ár Kétágyas ár
Standard szoba - Fürdőház 62.500 Ft/fő/éj-től 39.075 Ft/fő/éj-től
Standard lakosztály - Fürdőház 63.700 Ft/fő/éj-től 42.450 Ft/fő/éj-től

Wellness részleg

Az épület földszintjén található Magyarország első wellness részlege: 1998-ban került átadásra a Francia élményfürdő különböző élményelemekkel felszerelt medencékkel, pezsgőfürdőkkel, gyermekmedencével, pihenőágyakkal, finn és infra szaunával. A medencék vize magnéziumban, kalciumban, fluorban és nátrium-hidrogénkarbonátban gazdag, 29,4 °C fokos, „elismert ásványvíz” minősítésű természetes víz.

Marokkói hangulatú fürdőrészünk az Ezeregyéjszakát idézi lágy drapériáival, színeivel. Ellenáramos úszómedencével, mélymerülővel és két pezsgőfürdővel kényezteti vendégeinket.

Lurkó Mesefürdőnk vidám hangulatával a mesék világát idézi. A gyermekeknek és a családoknak egyaránt élményteli kikapcsolódást nyújtó fürdőnk két gyermek medencével, két csúszdával, a hozzájuk tartozó medencével, valamint egy belső pihenőtérrel várja a fürdőzni vágyókat.

Exkluzív szolgáltatásunknak a “Harmónia szigete” elnevezést adtuk, amivel szeretnénk szállóvendégeinknek különleges élményt nyújtani. Azoknak a pároknak ajánljuk a VIP fürdő bérlését, akik zavartalanul szeretnének eltölteni 2 órát, 1 üveg pezsgő, gyümölcsbekészítés és halk zene kíséretében.

Kávézó

A fürdő- és wellness szolgáltatások közben plusz felüdülést kínálnak kávézónk finom italai. A nálunk töltött pihenés alatti váratlan éhséget és édesség utáni vágyat pedig süteményekkel, szendvicsekkel csillapíthatják.

Képek a Fürdőházról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN