Fürdőház

A Fürdőház a wellness imádóinak szálláshelye. Azon vendégeinknek ajánljuk, akik elsősorban a wellness szolgáltatásokért érkeznek hozzánk és egy puha fürdőköntösbe bújva szeretnék elérni a wellness részlegeinket és a különleges masszázsokat, kezeléseket. A Fürdőházhoz kétféle szálláshangulat tartozik.

Szobák, lakosztályok

A Fürdőház épületében található szobákat mediterrán hangulat jellemzi, melyben az élettel teli piros szín dominál. A mediterrán életérzést a bútorok természetes anyaga, az indiai keményfa és a rattan is erősíti. A szobák kialakításánál a spanyol szállások hangulata szolgált mintául. Ezen szobáinkból néhány lépcsőfokot sétálva elérhetők a kényeztető wellness szolgáltatásaink.
Az épületben található szobákba és lakosztályokba kisállattal nem lehet érkezni.

A régi vendégházi épületek 2021-ben teljesen megújultak, és immár a Fürdőház egységéhez tartoznak. A három kétszintes, egymástól különálló épületek új külsővel, átépített belső terekkel, privát, szabadtéri teraszokkal, valamint a Fürdőházba vezető, fedett folyosóval várják a családokat, baráti társaságokat!

A Fürdőházhoz tartozó különálló épületekben összesen 12 családi és privát szobát alakítottunk ki. A szobák stílusát a letisztultság jellemzi, mely nyugalmat és harmóniát áraszt. Minden egységhez zárt, tágas, privát, szabadtéri pihenőterasz tartozik. A vendégek kényelmét szolgálja, hogy ezekből az épületekből fedett folyosón keresztül a Fürdőház wellness részlegei bármilyen időjárás esetén, akár fürdőköntösben is megközelíthetők. A Fürdőház különálló épületeiben található szobák egy részét kandalló varázsa teszi még különlegesebbé. Ezen lakosztályokba kisállatát is magával hozhatja.

E szállásunkat szeretettel ajánljuk családok, baráti társaságok részére, ahol 4 fő kényelmét két hálószoba, két külön fürdőszoba és egy közös nappali biztosítja.

Fürdőház szobaárak

Érvényes: 2023. január 1. – 2023. december 31.

Szoba Egyágyas ár Kétágyas ár
Standard szoba - Fürdőház 85.900 Ft/fő/éj-től 53.700 Ft/fő/éj-től
Superior lakosztály - Fürdőház 87.600 Ft/fő/éj-től 54.800 Ft/fő/éj-től
Családi lakosztály - Fürdőház 87.600 Ft/fő/éj-től 54.800 Ft/fő/éj-től
Privát lakosztály - Fürdőház 87.600 Ft/fő/éj-től 54.800 Ft/fő/éj-től

Wellness részleg

Az épület földszintjén található Magyarország első wellness részlege: 1998-ban került átadásra a Francia élményfürdő különböző élményelemekkel felszerelt medencékkel, pezsgőfürdőkkel, gyermekmedencével, pihenőágyakkal, finn és infra szaunával. A medencék vize magnéziumban, kalciumban, fluorban és nátrium-hidrogénkarbonátban gazdag, 29,4 °C fokos, „elismert ásványvíz” minősítésű természetes víz.

Marokkói hangulatú fürdőrészünk az Ezeregyéjszakát idézi lágy drapériáival, színeivel. Ellenáramos úszómedencével, mélymerülővel és két pezsgőfürdővel kényezteti vendégeinket.

Lurkó Mesefürdőnk vidám hangulatával a mesék világát idézi. A gyermekeknek és a családoknak egyaránt élményteli kikapcsolódást nyújtó fürdőnk két gyermek medencével, két csúszdával, a hozzájuk tartozó medencével, valamint egy belső pihenőtérrel várja a fürdőzni vágyókat.

Exkluzív szolgáltatásunknak a “Harmónia szigete” elnevezést adtuk, amivel szeretnénk szállóvendégeinknek különleges élményt nyújtani. Azoknak a pároknak ajánljuk a VIP fürdő bérlését, akik zavartalanul szeretnének eltölteni 2 órát, 1 üveg pezsgő, gyümölcsbekészítés és halk zene kíséretében.

Kávézó

A fürdő- és wellness szolgáltatások közben plusz felüdülést kínálnak kávézónk finom italai. A nálunk töltött pihenés alatti váratlan éhséget és édesség utáni vágyat pedig süteményekkel, szendvicsekkel csillapíthatják.

Képek a Fürdőházról

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN