Képek

A képek nagyításához kérjük kattintson a választott képre.

Kastély

A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője. Az épület élethűen idézi fel a XIX. századi újklasszicista kastély hangulatát, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. Tekintse meg a Kastély szobáit és lakosztályait»

Palota

A 6.200 m2-es Reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetjük át. Tekintse meg a Palota szobáit és lakosztályait»

Udvarház

A XVIII. századi vidéki Franciaországot idéző Udvarház szobái tökéletesek a romantikus pillanatok eltöltéséhez. Az épülete egy korabeli fogadót idéz a százéves fagerendák, kő és tégla hármasával. Tekintse meg az Udvarház szobáit és lakosztályait»

Fürdőház

A Fürdőház a wellness imádóinak szálláshelye. Azon vendégeinknek ajánljuk, akik elsősorban a wellness szolgáltatásokért érkeznek hozzánk és egy puha fürdőköntösbe bújva szeretnék elérni a wellness részlegeinket, a különleges masszázsokat, kezeléseket. A Fürdőházhoz tartozó három kétszintes, egymástól különálló épületekben összesen 12 szobát alakítottunk ki, amelyek teljesen megújult külsővel, átépített belső terekkel, privát szabadtéri teraszokkal, valamint a Fürdőházba vezető, fedett folyosóval várja a családokat, baráti társaságokat! Tekintse meg a Fürdőház szobáit és lakosztályait»

Liget ház

A Liget ház egy fásított park területén helyezkedik el. Az épület közvetlen közelében található a parkoló, így nincs szükség hosszas cipekedésre. Az egyedi belsőépítészeti megoldásnak köszönhetően a standard lakosztályok két szintes kialakítással kínálnak elhelyezést. Tekintse meg a Liget ház szobáit és lakosztályait»

Wellness & Spa

A Puchner Kastélyszálló igazi wellness fellegvár: Francia élményfürdő, Marokkói hangulatú fürdő, Reneszánsz Palotafürdő és Lurkó Mesefürdő várja a wellness szerelmeseit.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN