Képek

A képek nagyításához kérjük kattintson a választott képre.

Kastély

A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője. Az épület élethűen idézi fel a XIX. századi újklasszicista kastély hangulatát, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. Tekintse meg a Kastély szobáit és lakosztályait»

Palota

A Puchner Birtok legújabb szállásrészében, a 6.200 m2-es Reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetjük át. Tekintse meg a Palota szobáit és lakosztályait»

Udvarház

A XVIII. századi vidéki Franciaországot idéző Udvarház szobái tökéletesek a romantikus pillanatok eltöltéséhez. Az épülete egy korabeli fogadót idéz a százéves fagerendák, kő és tégla hármasával. Tekintse meg az Udvarház szobáit és lakosztályait»

Fürdőház

A mediterrán hangulatú Fürdőház a wellness imádóinak szálláshelye. Azon vendégeinknek ajánljuk, akik elsősorban a wellness szolgáltatásokért érkeznek hozzánk és egy puha fürdőköntösbe bújva, néhány lépcsőfokot sétálva szeretnék elérni a wellness részlegünket, a különleges masszázsokat, kezeléseket. Tekintse meg a Fürdőház szobáit és lakosztályait»

Liget ház

A Liget ház egy fásított park területén helyezkedik el. Az épület közvetlen közelében található a parkoló, így nincs szükség hosszas cipekedésre. Az egyedi belsőépítészeti megoldásnak köszönhetően a standard lakosztályok két szintes kialakítással kínálnak elhelyezést. Tekintse meg a Liget ház szobáit és lakosztályait»

Vendégház

A három kétszintes, egymástól külön álló vendégházban összesen 24 szobát alakítottunk ki, melyekre modern bútorzat és az egyszerűség jellemző. Remek választás lehet cégek, baráti társaságok, csoportok vagy akár családok számára is. Tekintse meg az Vendégház szobáit»

Wellness & Spa

A Puchner Kastélyszálló igazi wellness fellegvár: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN