Sport

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek a Sportközpontunkat ajánljuk. A lovagkori várbelső hangulatát idéző épületben bowling pályák, fallabda pályák (squash), fittnes terem, biliárd, asztali foci, darts és játékgépek találhatók.

Sportközpontuk nyitva tartása szezonális jelleggel változik, de amennyiben a Sportközpont szolgáltatásait a nyitva tartási időn kívül is igénybe szeretné venni, kérjük, jelezze a recepción.

Nem gond, ha megszomjazik sportolás közben: koktélbárunkban színes, látványos italok mellett a test méregtelenítő folyamatait segítő gyümölcsteákat is kínálunk.

Asztali foci (csocsó)

CsocsóA csocsó egy asztalon játszott labdajáték, mellyel átélhetjük a gól örömét.

Hazánkban is nagy népszerűségre tett szert az utóbbi években: megjelent a szórakozóhelyeken, munkahelyeken, fesztiválokon. Kíválóan alkalmas baráti társaságok, családok szórakozására. Egy zseton ára 50 Ft.

Nincs foci sör nélkül: a hangulat és izgalmak fokozására ajánljuk a sportközpontunk drinkbárját.

Bowling

BowlingA bowling a modern korok lovagi tornája. Sport, amely családok, cégek és baráti társaságok kikapcsolódására egyaránt alkalmas.

Sportközpontunk két bowlingpályával rendelkezik. Csapatokban és egyénileg is lehet játszani. Ár: 4.500 Ft/óra/pálya.

Baráti társaságok részére igény esetén értékes nyereményeket tartalmazó bowling bajnokságokat szervezünk.

Biliárd

BilliárdValószínűleg a biliárdot nem kell senkinek se bemutatni. Golyókat kell lyukakba juttatni.

A lyukérzék növelésére és a hangulat fokozására ajánljuk a sportközpontunk drinkbárjában célzóvíz rendszeres fogyasztását.

A biliárd asztal használatának díja: 2.000 Ft/óra/asztal.

Darts

DartsMinden pub és kocsma elengedhetetlen kelléke a darts, mely mára világméretű sportággá nőtte ki magát.

A játék ára: 500 Ft/30 perc, 1.000 Ft/60 perc

Játékgépek

JátékgépekLegyél Te a Szellemirtók főhőse, utazz térben, időben és küzdj meg a szellemekkel!

Az Air Hockeynál és a Speedballnál szükséged lesz a gyors kar és lábmunkára, valamint a reflex képességeidre. Figyeld nagyon az ellenfél minden mozdulatát, mert ha elmélázol a labda hangos puffanással becsapódik…na ki a király? A játékok ára: 300 Ft/1 játék

Fallabda (squash)

FallabdaA fallabdának, másnéven a squashnak több egymástól eltérő változata létezik. Szállodánkban, csakúgy, mint a világ nagy részén, a játékot puha labdával játsszák. A puha labda is gyorsan mozog a pályán, de a falon és a padlón pattanva lényegesen lelassul. Így a labdamenetek hosszabbá válnak.

A játék erősen igénybe veszi testünket, izmainkat. Egy-egy játékkal akár 700 kalóriát is elégethetünk. Termet 2.500 Ft/óra díjért bérelhetünk. Az eszközök bérleti díja (ütők és labda) 800 Ft/óra.

Fitness terem

Fitness teremA fitness a jó kondíciót, az egészséget és az állóképességet jelenti. Hazánkban is napról napra egyre nagyobb teret hódít. Ezen sportág szerelmeseinek ajánljuk fitness termünket.

Fitness termünk felszereltsége: 1 db futópad, 2 db szobakerékpár, 1 db lépcsőzőgép, 1 db ellipszis tréner, 1 db kombinált erősítő, 1 db bokszzsák.

Szállóvendégeink térítésmentesen használhatják a fitness termet.

Játszósarok

JátszósarokMesekönyvek, színes ceruzák és színezők várják a gyermekeket ebben a kis zugban, míg a szülők biliárdoznak vagy bowlingoznak. Így a szülők eltölthetnek pár órát együtt, mégis külön gyermekeiktől.

Szállóvendégeink gyermekei térítésmentesen használhatják a játszósarkot.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN