GYIK

Kérdése van? Ezen az oldalon összegyűjtöttük a leggyakoribb kérdés-válaszokat. Ha nem találja a szükséges információt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Wellness

 • Hol lehet masszázst foglalni?
  Időpont foglalásért forduljon a Fürdőház wellness recepcióján dolgozó kollégákhoz.
 • Van lehetőség fürdőruha vásárlásra?
  Fürdőruha vásárlására nincs lehetőség.
 • Kijelentkezés után használhatjuk-e még a wellness részleget?
  Igen. Kijelentkezés után is lehet használni külön díj ellenében wellness szolgáltatásainkat: francia, marokkói és palotafürdő használata 11:00-13:00 óra között felnőtt 1.000 Ft/fő, gyerek 500 Ft/fő, 6 év alatt ingyenes; 11:00 órától estig (nyitva tartás végéig) felnőtt 1.500 Ft/fő, gyerek 1.000 Ft/fő, 6 év alatt ingyenes.

Szoba

 • Mikor cserélik a szobában található köntöst és törölközőt?
  A földre dobott törölközőket/köntösöket a napi takarítás során 15:00 óráig cserélik a szobalányok. Ha a köntös méretével probléma van, kérjük, jelezze a recepción.
 • Hideg van a szobában. Mit tegyek?
  Átmeneti időszakban a következő lehetőségek állnak rendelkezésükre: a Liget házban, a Fürdőház épületében található szobákban (kivéve 2. számú szoba) és a Fürdőház privát és családi lakosztályaiban klímával, az Udvarházban és a Palotában fan coil-lal tudják szabályozni a szobák hőmérsékletét. A többi szobatípus esetén eltérő fűtési megoldások vannak, ezért kérjük, hogy igény esetén keresse a recepciót.
 • Van lehetőség fürdőszobai kiegészítők vásárlására?
  Igen. Ha bármilyen igénye támad a szobában nem található fürdőszobai kiegészítőkre (fogkefe, fogkrém, borotválkozási szerek, papucs) kérjük, keresse fel a Fürdőház wellness recepcióját.
 • A foglaláskor kért bekészítéseket (pl. kártya, pezsgő) nem találtam a szobában. Ezzel kapcsolatban hol tudok érdeklődni?
  Kérjük, forduljon bizalommal recepciós kollégáinkhoz.
 • Meddig kell kijelentkezni a szobából? Van-e lehetőség tovább maradni?
  11:00 óráig kell kijelentkezni, amennyiben nem kérte a szobahasználat meghosszabbítását, vagy erre nincs lehetőség. Ellenkező esetben 10.000 Ft felárat terhelünk a szobaszámlára.
  A szobahasználat meghosszabbítását az elutazás napján egyeztesse a recepción. Ezen szolgáltatásunk csak abban az esetben vehető igénybe, amennyiben a szobába nem érkezik másik vendég.

Egyéb

 • Van-e ingyenes Wi-Fi?
  Ingyenes internethasználatra van lehetőség Wi-Fi elérhetőséggel. A hálózat neve: Puchnerkastely, amelyhez nem tartozik jelszó.
 • Hol található a legközelebbi gyógyszertár?
  A szálloda közelében található a háziorvosi rendelőben gyógyszertár, a részletekért hívja a recepciót. Rendelési időn kívül Mágocson vagy Dombóváron található legközelebb gyógyszertár.
 • Hol található a legközelebbi bankautoma?
  A legközelebbi bankautoma a főúton átsétálva az óvoda mellett található. Szükség esetén forduljon a recepciós kollégáinkhoz.
 • Hol található a legközelebbi benzinkút?
  Mágocson található a legközelebbi benzinkút.
 • Orvosra van szükségem. Mit tegyek? Hol található legközelebb orvosi ügyelet?
  Orvosi ügyelet hétköznapokon délután 16:00 órától másnap reggel 8:00 óráig, illetve pihenő- és ünnepnapokon 8:00 órától az első munkanap reggel 8:00 óráig Dombóváron működik. Címe: Dombóvár, Szent István tér 1.
  Amennyiben bármilyen orvosi ellátásra van, szüksége kérjük, hívja a recepciót.
 • Mikor és hol van lehetőség istentisztelet látogatására?
  Településünkön jelenleg nincs lehetőség istentisztelet látogatásra.

Étel és ital

 • Hol van lehetőség kávézásra?
  Szállodánk területén több lehetőség közül választhat. A Fürdőházban található kávézóban, a Sportközpont drinkbárjában, a palotawellnessen, illetve az étkezések helyszínén. A nyitva tartásokról a Nyitva tartások menüpontban tájékozódhat.
 • Mit tegyek, ha ételérzékenységem van?
  Előzetesen leadott ételérzékenységet az étterem részére továbbítottuk, kérjük az étkezéseknél legyen kedves kollégáinknak jelezni, hogy Ön az egyik vendégünk, akinek speciális étkezéssel készültünk. A helyszínen már nem áll módunkban ezt biztosítani.
Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN