9. Uni Világa és DIY- csináld magad kézművesség az élménybirtokon

Uni világya

Megnyitotta kapuit Uni világa, ahol a szórakozásé a főszerep! A gyerekek szülők nélkül, a többi gyermek társaságában mókázhatnak, vagy a szülőkkel kiegészülve, az egész család élvezheti a közös játék örömét.

Uni világában a legkisebbeket babasarok várja, ahol a szivacsból készült puha puzzle szőnyegen babáknak való játékokkal játszhatnak. Itt megtalálható többek közt a kicsik izmainak megerősítését szolgáló játszószőnyeg, a babák első lépéseit támogató járássegítő eszköz, és számos más készségfejlesztő babajáték. Az ovisok csúszdázhatnak, labdatengerben ugrálhatnak, nagy játékházban bújócskázhatnak és ezen kívül sok-sok olyan játékot kipróbálhatnak, ami minden gyermek álma! A kisiskolások a közös játék örömét megtapasztalva bábjátékozhatnak, társasjátékozhatnak, vagy memóriajátékkal- és más készségfejlesztő, logikai játékokkal szórakoztathatják magukat.

Izgalmas keresőjáték vár a gyerekekre Uni világában! Uni, az unikornis és öt barátja jeleket rejtettek el. A gyerekek feladata felkutatni a hercegnő, a lovag, a kovács, a boszorkány, az udvari bolond és Uni elrejtett jeleit. A helyes megfejtéseket ajándékkal jutalmazzuk! A nap folyamán Uni barátai is feltűnnek, akik a mesék titokzatos világába repítik a lurkókat!

A játékban kifáradt gyerekek gerendáról lelógatott csepphintában, vagy a külön teremben kialakított mesekuckóban pihenhetnek meg, ahol a mesenézést a földön elhelyezett matracok és párnák teszik még hangulatosabbá!

DIY – csináld magad kézművesség

Prémium foglalkozás gyerekeknek és felnőtteknek. Kézzel készített műalkotások születnek egy kis kreativitás, vidámság, és közös játék segítségével.

Többféle kézműves programmal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt, ahol minőségi alapanyagokkal alkothatnak: akril festékkel, sablonokkal, matricákkal, decoupage- vagy fotótranszfer technikával, valamint különböző kiegészítő díszekkel.

Díszítse otthonát az elkészült alkotásokkal, vagy ajándékként lepje meg vele szeretteit!

Miért érdemes ellátogatni a DIY – csináld magad kézművességre?

  • Változatos, ötletes technikák elsajátítása.
  • Önfeledt szórakozás és kihívás az összes korosztálynak.
  • Alkotás a kreatív játék jegyében.
  • Az alkotásokat hazaviheti, így örök emlék marad.

Jó tudni

  • Uni világa és a DIY – csináld magad kézművesség az Apródképző Déli termében található.
  • A foglalkozásokon való részvételhez előzetes bejelentkezés nem szükséges.
  • A programokról bővebb tájékoztatást a programajánló füzetben talál.
Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN