Reneszánsz Palota projekt

A projekt célja: Dél-Dunántúli Operatív Program – Szálláshelyek és turisztikai szolgáltatások fejlesztése. A projekt a bikali Puchner Kastélyszálló**** szálláshelykapacitásának és kapcsolódó szolgáltatásainak bővítésére irányult.

A projekt keretében kialakításra került a kor hagyományait híven tükröző Reneszánsz Palota. Az épület 28 szobának ad helyet, melyek korhű hangulatú szállást biztosítanak a vendégek számára. Az épületben található wellness részleg kiváló relaxációs szolgáltatásokat kínál a Palotában megszálló vendégek részére. Az épület fő feladata az Élménybirtok által generált megnövekvő szálláshely kereslet kielégítése, továbbá a látogatók részére fedett terek biztosítása a többszintes vendégtér és a Lovagterem által, így járulva hozzá a szezonalitás csökkentéséhez.

A projekt hozzájárul a pályázó hosszú távú rentábilis működéséhez, és 14 fő számára teremt munkahelyet. A beruházás hatására javulnak a térség turisztikai mutatószámai, továbbá közvetett gazdaságélénkítő hatása van a vendégek költési hajlandóságán keresztül.

Pályázó neve

Hella’91 Kft.
7346 Bikal, Rákóczi u. 22.

Közreműködő szervezet

Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

A projekt adatai

A projekt az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg.
A projekt kezdete: 2009.11.20., vége: 2012.06.01.
Beruházás összértéke: 809.499.952,- Ft, ebből a támogatás összege 215.825.255,- Ft.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN