1 napos konferencia ajánlat

1 napos konferencia ajánlat1 napos konferencia ajánlatunkat elsősorban környékbeli partnereinknek ajánljuk. Szállodánk tökéletes helyszínt biztosít előadások, oktatások, üzleti megbeszélések lebonyolításához. A választott termet és technikai eszközöket az egyéni elvárásokhoz és a létszámhoz igazítjuk. Az ajánlat részeként egy alkalommal étkezést is biztosítunk. Ételeink a magyar konyha régi megszokott hagyományos ízeit idézik. Bekészítésként házi aprósüteményeket kínálunk.

Kérje ajánlatunkat most!

Konferencia ajánlatunk tartalma

  • Büféétkezés egy alkalommal ebéd. Az étkezés ideje alatt korlátlan italfogyasztás 1,5 órás időtartamban (kávé, rostos és szénsavas üdítő, ásványvíz).
  • Bekészítés egy alkalommal, személyenként: egy adag kávé, egy üveg üdítő vagy ásványvíz, egy adag sós aprósütemény.
  • 1 napra különterem használat, mint konferencia helyszín. Kisebb létszámú, szűk körű üzleti megbeszélések esetén a kastély elegáns Károly terme az ideális választás. Nagy létszámú, több száz fős partnertalálkozók, konferenciák lebonyolításához Konferenciaközpontunkat vagy Lovagtermünket ajánljuk.
  • A konferencia helyszín használatához előzetes egyeztetés alapján a következő technikai eszközöket biztosítjuk: flipchart tábla papírral és filcekkel, laptop, lézer pointer, projektor, projektor állvány, vetítővászon, hangosítás, Wi-Fi (szélessávú internet), Hi-Fi berendezés, televízió és légkondicionáló…
  • Őrzött, zárt parkoló.

A konferencia ajánlat ára: 12.700 Ft/fő

Az ajánlat minimum 10 főtől érvényes, 2024. január 10. – december 20. között hétköznap (kiemelt és ünnepi időszakok kivételével).

Előzetes egyeztetés alapján a konferencia helyszín tekintetében, illetve a fenti konferencia ajánlattal kapcsolatban az egyedi elvárásoknak is megfelelünk (több éjszakás tartózkodás, étkezések és bekészítések a fenti ajánlattól eltérően, egyéb technikai eszközök biztosítása, stb.).

Fakultatív programlehetőségek a szakmai program levezetéseként:

Szívesen állunk rendelkezésükre családi napok, exkluzív vacsorák lebonyolításában. Széleskörű ajándékozási lehetőségeket biztosítunk a saját készítésű ajándéktárgyaktól kezdve a szállodai csomagajánlatokig.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN