Csontkovácsolás

A masszázs lazítja a feszes izmokat, javítja a vérkeringést, serkenti a nyirokkeringést és fokozza az anyagcserét. Az akupresszúra elősegíti a testben az energia áramlását. A manuálterápiás fogások helyreigazítják az ízületeket.

Csontkovácsolás

25-30 perc/12.000 Ft

Alkalmazása: hát-, derék-, csípő- és lábfájdalmak, lumbágó, gerincferdülés, ágyéki porckorongsérv, váll- és nyakfájdalmak, tartási hibák megelőzésére, korrigálására, túlzott fizikai, vagy szellemi igénybevételből eredő kimerültség, sportolás okozta izomfáradtság és izületi blokkok oldására, stressz-oldásra, migrén kezelésére.

Lágy csontkovácsolás

50 perc/15.000 Ft

Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet eredete lehet az ízületek és izmok megkeményedése, csomósodása, melyek kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd kialakulhatnak a súlyosabb betegségek. A lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével fájdalommentesen megszüntethetőek ezek a tünetek. A módszer alapja az izmok és inak lazítása, nyújtása a gerinc kimozgatása. Mindez elősegíti a szimmetrikus testtartás visszaállítását, az izomzat ellazulását a nyirokrendszer serkentésével. Természetesen egy hosszú idő alatt kialakult probléma esetén több kezelésre van szükség.
A lágy csontkovácsolás hatékony gyógymód lehet a derékfájásra, a hátfájásra, a fejfájásra, a lumbágó-, isiász-, kéz- és lábzsibbadás, valamint a keresztcsont elmozdulása ellen. Nem ajánlott gyógyszeresen nem kezelt, magas vérnyomás, súlyos csontritkulás, vagy akut gyulladás esetén.
Lágy csontkovácsolás menete: a kezdés során speciális masszázzsal fellazítjuk az izmokat, valamint átmozgatjuk az ízületeket és a fascia kötegeket. Nem erőből, hanem megfelelő, speciális fogással lehetőséget adunk az ízületnek, hogy a csontok megtalálják a helyüket.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN