4. Szálláshangulataink

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban, gyönyörű környezetben hétféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától.

Kastély

A Kastély épületében három szinten 20 szoba található. A szobák és termek belső terei, csillárai és patinás, de kényelmes bútorai korabeli hangulatot idéznek. A kastély három emelete a különleges színvilágnak köszönhetően egyedi hangulatú:

  • az első szint kék szobái az arisztokrácia hűvös nyugalmát tükrözik,
  • a második szint a zöldek, a lendületes tavasz, meleg nyár hangulatát keltik,
  • a harmadik szinten az apró virágmintás, angol stílusú szobákban, kisasszonyokra emlékeztető meghitt környezetet találnak a szállodánkba látogató Vendégek.

Reneszánsz palota

A 6200 m2-es szállodai szárny 9 standard szobával és 19 lakosztállyal várja mindazokat, akik valódi kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A lakosztályok egyediségét a nagy terek, és a letisztult kialakítás adja. A Reneszánsz Palota nyitásával egy csendes wellness részleggel is bővült a birtok kínálata.
Minden szobánk telefonnal, minibárral, egyedi fürdőszobával, televízióval, klímaberendezéssel és széffel felszerelt.

XVIII. századi francia udvarház

Az Udvarház épülete egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. Magyarországon egyedülálló a szobákban található gerendás faszerkezet. Az épület három szintjén 30 szoba található, szintenként más és más elrendezéssel, méretben és hangulatvilággal:

  • Étage de la romantique – a romantika szintje,
  • Étage de la famille – a családok szintje, a szobák különlegessége a gyermekkuckó,
  • Étage de l’amour – a szerelmesek szintje.

Ligetház

A Liget ház egy fásított park területén helyezkedik el. Az épület közvetlen közelében található a parkoló, így nincs szükség hosszas cipekedésre. Az egyedi belsőépítészeti megoldásnak köszönhetően a standard lakosztályok kétszintes kialakítással kínálnak elhelyezést. A szobák nagy részéhez tágas terasz tartozik, ahová jól esik kiülni, friss levegőt szívni, feltöltődni. A szürke hétköznapokból kilépve adja át magát a pihenésnek ezen a természetközeli helyszínen.

Középkori város

Az Élménybirtok területén 12 igényesen berendezett „középkori” szobát alakítottunk ki azoknak, akik rajonganak a tradicionális, de a modern kor kényelmével felszerelt szobákért. A szobák egyediségét a régi és új építészeti megoldások keveredése adja.

Fürdőház

A Fürdőház a wellness imádóinak szálláshelye. A Fürdőház épületében 8 mediterrán hangulatot idéző szoba található. A standard kétágyas szobák mellett 4 tágas, erkélyes lakosztály is várja a Vendégeket, ahonnan néhány lépcsőfokot sétálva elérhetők a kényeztető wellness szolgáltatások.

A Fürdőházhoz tartozó három kétszintes, egymástól különálló épületekben összesen 12 szobát alakítottunk ki. Az itt található családi és privát szobák remek választás családok, baráti társaságok számára. Az épületekből zárt folyosón keresztül a Fürdőház wellness részlegei bármilyen időjárás esetén, akár fürdőköntösben is megközelíthetők.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN