KarácsonyiAjándékutalványok

Vissza a főoldalra

Nem tudja mit ajándékozzon karácsonyra? A tökéletes meglepetés – exkluzív ajándékutalványt kínálunk az ünnepekre, elérhető áron. A Puchner Kastélyszállóba szóló karácsonyi ajándékutalvánnyal szerettei kellemes napokat tölthetnek varázslatos környezetben.

7 találatszűrőlista rácsos
Népszerű
Karácsonyi ajándékutalvány – wellness pihenés pároknakAmivel nem lehet melléfogni - ajándékozzon pihenést pároknak! Exkluzív ajándékutalványt kínálunk az ünnepekre, elérhető áron = 2 fő, 3 nap, 2 éj, félpanziós ellátással, a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztással.Már csak 91 db vásárolható 103 200 Ft 44 990 Ft Bővebben »
Kiemelt
Karácsonyi ajándékutalvány – családoknakKarácsonyi ajándékutalványunkkal a 10 év alatti gyermek esetén a szállás ingyenes, így kis- és nagycsaládot is meg tud lepni egy kis pihenéssel! Félpanziós ellátás mellé hátmasszázst és sószoba használatot is adunk. 60 990 Ft Bővebben »
Karácsonyi ajándékutalvány – választható összegekkelSzorít az idő? Nem tudja mit ajándékozzon karácsonyra? Válogasson fix értékű ajándékutalványok közül, a vásárlás csak pár perc! Ha szeretné, az ajándékot szenteste mi kézbesítjük. 5 000 Ft - 40 000 Ft Bővebben »

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN