Ajándékutalvány

2017. február 21. - december 31.

AjándékutalványMit adjunk ajándékba? Vajon minek örülnének szüleink, gyermekünk, párunk vagy barátunk? Mit ajándékozzunk az ifjú párnak?

Mi segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb ajándékot. A Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok szolgáltatásai közül az Ön kívánságai, és az ünnepelt igényei szerint készítünk egyedi, személyre szabott csomagot.

Megvalósítjuk a rejtett, különleges kívánságokat is, az egyszerű virágcsokortól a gyertyafényes vacsoráig.

Az így elkészült meglepetésről exkluzív, az ünnepelt nevére szóló ajándékutalványt készítünk, amit Ön a megfelelő pillanatban átadhat az ünnepeltnek.

Néhány ötlet a szállás mellé, válogasson kedvére

  • Lovashintózás a Mecsek lankáin, igény esetén piknik kosárral (már 1.500 Ft/főtől).
  • Látogatás közvetlen a Kastélyszálló mellett található középkori Élménybirtokra. (már 1.900 Ft/főtől).
  • Lovagi lakoma kétszemélyes saroglyán (középkori fogások, kiemelt alapanyagokból felszolgálással már 6.500 Ft/főtől).
  • VIP fürdő használata, ahol zavartalanul eltölthetnek 2 órát, 1 üveg pezsgő, gyümölcsbekészítés és halk zene kíséretében (15.000 Ft/2 fő).

Jó tudni

  • Az ajándékutalványt e-mailes formában küldjük, a megadott e-mail címre. A megajándékozott a foglalását az ajándékutalványon szereplő sorszám megadásával tudja érvényesíteni a foglaltság függvényében, előre egyeztetett időpontban.

Kérjük, amennyiben átutalással szeretne fizetni, minden esetben írásban egyeztessen értékesítő kollégáinkkal! Ennek elmaradása esetén az utalt összeg beazonosítására és elfogadására sajnos nem tudunk garanciát vállalni.


Egész évben Meglepetés

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN