8. Bikali élményszínház

Bikali Élményszínház az Ágens Társulattal karöltve, 2013 óta színes programokkal, minden generációnak értékes, szórakoztató, és teljes kikapcsolódást nyújtó előadásokat tartogat.

Az élőzenés, lovas produkciótól, a kamaradrámán át a stand up comedy-ig bezárólag, számos műfajban biztosít rendkívüli színházi élményt. Az Élménybirtok különböző helyszínei lehetőséget adnak kiscsoportos előadásoktól, egészen az 1200 fős publikum szórakoztatásáig. Fedett, fűtött színház, szabadtéri, közepes befogadó képességű színpadok és grandiózus színházi terek várják a közönséget, ahol lovagi torna, gyermek- és felnőtt előadások, nagyszínházi, zenés produkciók kerülnek megrendezésre lovakkal, fényjátékkal, füsttel.

Miért érdemes ellátogatni a színházi előadácsokra?

  • Kiváló, minőségi kikapcsolódást nyújt az egész családnak.
  • Nem klasszikus színház, szórakoztatás a középpontban.
  • Változatos műsorok, széles műsorpaletta, rengeteg műfajban.

Mit kell tennie, ha szeretne jelentkezni az előadásokra?

  • Az aktuális színházi programokat a Programajánló füzetben találja, a jelentkezés módjával, határidejével, valamint az előadások rövid ismertetőjével együtt.
  • Élménybirtok nyitvatartási napokon a nyitva tartási idő alatt az Élménybirtok belépő tartalmazza a színházi előadásokon való részvételt, így ezeken a napokon nem szükséges bejelentkezés az előadásokra.
  • További információért keresse a recepciót, ahol az előadási helyszínek térképe mellett útbaigazítást is kap.

A Bikali Élményszínház küldetése a közönség teljes kikapcsolódását nyújtani, humorral fűszerezve, egyedi rendezői megoldásokkal tűzdelve. Az alapvető emberi értékeket szem előtt tartva, érzelmeket és érzékeket felébresztve, olyan előadásokat kínálni, ami megszeretteti és közelebb hozza a színházat azok számára is, akik még csak most ismerkednek ezzel a műfajjal.

Mit érdemes tudni a Bikali élményszínház íratlan színházi szabályairól?

  • Nem kell kiöltözni, csak kényelmesen! De persze a fürdőköpenyt, papucsot érdemes a szobában hagyni!
  • Amennyiben az előadás minimum létszámhoz kötött, a programra a jelentkezési határidőig lehet regisztrálni a recepción. Ha az előadásra nem jön össze a megadott minimális létszám, sajnos, nem tudjuk megtartani, ez esetben az előadás elmarad.
  • Kérjük amennyiben regisztrált az előadásra, azonban valamilyen oknál fogva mégsem tud elmenni, jelezze azt a recepción.
  • Az Élménybirtok bármely produkciójáról, csak külön engedéllyel lehet videó, és hangfelvételt készíteni!

Kérjük, hogy az előadás zavartalan menete érdekében az előadás kezdete előtt 10 perccel érkezzen a gyülekezési helyszínre, melyről tájékoztatást a programfüzetben talál.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN