5. Étterem, gasztronómia

Ételeink egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a megszokott hagyományos ízekhez. Többféle étkezési helyszín várja vendégeinket.

Kínálatunkban különböző menük is megtalálhatók: baráti étkezéshez, a mediterrán ízek kedvelőinek, ünnepi alkalomra, a wellness hódolóinak. Gondoltunk a lisztérzékeny vendégeinkre, és azokra is, akik laktózmentesen étkeznek.

Drinkbár

Drinkbárunk a lovagkori várbelső hangulatát idéző Sportközpontban található.
Koktélbárunkban színes, látványos italok mellett a test méregtelenítő folyamatait segítő gyümölcsteákat is kínálunk. Bowling pályák, fallabda pályák, fitnessterem, biliárd, asztali foci, játék gépek és darts melletti kikapcsolódás közben élvezhetik vendégeink az igazi pub hangulatot.

Kávézó

A Fürdőházba betérő vendégeinket szeretettel várjuk kávézónkban!
A fürdő- és wellness szolgáltatások közben plusz felüdülést kínálnak finom italaink, a nálunk töltött pihenés alatti váratlan éhséget és édesség utáni vágyat pedig süteményekkel, szendvicsekkel csillapíthatják.
A kávézóban lévő játszósarok folyamatosan nyitva áll a szülők és gyermekek számára.

Habsburg étterem

Exkluzív körülmények között várjuk az ínyenceket a monarchia korabeli éttermünkben, melynek stílusában a Habsburg elegancia és fényűzés mutatkozik meg.
Az éttermet felnőtt vendégeink reggeliző helyszínként használhatják, a gyerekektől mentes nyugodt időtöltés érdekében.

Katalin terem, Róza terem

Ha intimebb környezetben családi, baráti körben szeretne ünnepelni, akkor ajánljuk éttermünk külön termeit. A Katalin-teremben 20-70 főig, a Róza teremben 60-70 főig tudunk helyet biztosítani egy kellemes rendezvény lebonyolítására. Családos vendégeink részére ezen termekben biztosítjuk a reggeli elfogyasztását. A gyerekeket ingyenes játékkuckó várja.

Romkert

Éttermeink előkertjében, a mediterrán hangulatú Romkertben találjuk a svédasztalos reggelit. Jó idő esetén vendégeink étkezhetnek a szabadban, a Romkert előtti teraszon.

Lovagterem

A Reneszánsz Palotában lévő Lovagteremben királyokat megillető kényeztetésben lehet részünk a terem központjában lévő kandalló pattogó tüze mellett.
A lovagkori hangulatú étkezési helyszínünk 250 fő befogadására alkalmas. Így éppúgy alkalmas szűk körű gourmet vacsorák megrendezésére, mint a több száz fős esküvők és lakomák lebonyolítására.

Múzsák terme

A Reneszánsz Palotában található a Shakespeare színházára emlékeztető 3 szintes, belső galériás Múzsák terme.
A Múzsák terme ideális családi-, baráti- és céges rendezvények megtartására. Szintenként 80 vendéget tudunk elhelyezni, igény szerint az egyes szinteket más-más hangulatúra rendezzük be. A földszinten bárpult található.

Fogadó a Fehér Hattyúhoz

Hol máshol csillapíthatná éhségét egy középkori kalandozás során a látogató, ha nem egy középkori fogadóban?
A Keleti-kaputól nem messze, a hattyús tó mellett található a messze földön híres Fogadó a Fehér Hattyúhoz. Az ínycsiklandó finomságok illata belengi a környéket, s már messziről a középkort idéző berendezéssel és ételkínálattal bíró fogadóba csábítja a vendégeket.

A kétszintes épületben nem mindennapi, korhű környezetben, fa gerendák, autentikus dekoráció között, halk reneszánsz zeneszó mellett válogathat a látogató a széles kínálatból, melyben egyebek mellett levesek, kemencében sült húsok, kacsa és csülök, kemencés bab, tepsis burgonya, párolt káposzta és kenyérlángos is megtalálható. Az elfogyasztott ételeket kávéval, üdítővel, sörrel, borral, sőt akár pálinkával is lekísérheti a vendég, miközben kellemes hangulatban összegzi szeretteivel, barátaival az Élménybirtokon addig megélt élményeket, s lélekben felkészül az előttük álló további középkori kalandokra.

Étkezés időpontjai

Reggeli: 7:00 – 10:00 óráig
Ebéd: 12:00 – 15:00 óráig
Vacsora: 17:30 – 21:00 óráig

Szobaszervíz

Szállodánkban 10:00 és 21:00 között szobaszerviz áll a vendégeink rendelkezésére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy megrendeléstől számítva a felszolgálási idő körülbelül 30 percet vesz igénybe, és a szolgáltatásért 25% szervizdíjat számítunk fel. Megrendelés, illetve kérdés esetén kérjük, hívja a recepciót.

Ossza meg barátaival, ismerőseivel E-MAILBEN FACEBOOKON TWITTEREN